Lütfen okuyup cevap verin haksız mıyım?

Benim yakın bir erkek arkadaşım vardı 2019’da tanıştık ve 2023’e kadar arkadaş kaldık kendisi biraz alıngan birisiydi ve en ufak şeye alınırdı sebepleri çok küçük şeyler olduğu için ben neye kırıldığını anlamıyordum soğuk davrandığında da neden böyle yaptığını ve bana sebebini söylemesini bu şekilde konuşarak aramızdakileri düzeltebileceğimizi söylüyordum ama o ısrarla söylemiyordu arıyordum arayıp yarım saat ne olduğunu anlatmasına istediğim bile oldu ve sonunda anlattığında o kadar basit bir şeydi ki çok sinirlendim zaten her şey üstüste gelmişti bir de üstüne bu kadar basit bir şey için günlerce acaba neden benimle konuşmuyor diye düşündükten sonra delirdim açıkçası ve gerçekten onu idare etmekten onu kırmamak için her şeye en küçük şeye bile dikkat etmekten çok yorulmuştum ama kendisi benim için gerçekten değerli biri ilk yakın erkek arkadaşımdı çünkü terk eden bendim o gerçekten çabaladı özür diledi bitmesin istedi ama tekrar söylüyorum çok bunalmıştım ve gerçekten zamana ihtiyacım vardı aradan üç ay geçti ve o bana yazdı barışmak istedi fakat ben hala uzaklaşmak istiyordum o yüzden reddettin bir yıl oldu ve bu sefer onu özlediğimi fark ettim başlarda onla barışmadım çünkü tekrar aynı hataları yapmamızdan korktum ve tekrar o günleri dönmeyi hiç istemedim ama onu ve aramızdaki eski samimiyeti özlediğimde bunların hepsine katlanabileceğimi fark ettim ve ona yazdım bu sefer de o beni istemedi ama beni kişilerine ekledi ve her gün durum paylaşıyor konuşmadan önce kişilerinde kayıtlı değildim bunun anlamını merak ediyorum açıkçası ne yapmaya çalışıyor ve gerçekten haksız mıyım
Lütfen okuyup cevap verin haksız mıyım?