Haksız mıyım lütfen cevap?

3 saatlik uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve sevgilimin durumu çok yok yani aslında üniversiteye ilk başladığında 8k kadarını harcadığı için ihtiyaçtır falan pek parası kalmadı ilk ay ben gittim arkadaşında kaldık 2 hafta sonra yanıma gelmek istedi ama parası olmadığını biiliyodum yani benim de ona verebilceğim kadar yok o buraya gelince ev tutması gerekiyodu iki kişi 4k babam hesap hareketlerime baktığı için veremiceğimi söylemiştim arkadaşından borç aldı diğer bütün her şeyi ben aldım yemek falan ama o evi bölüşmemiz gerektiğini söyleyip durdu bana bilmiyorum çok garip geldi sürekli söylemesi yakın çevremde hep evi erkek ödüyodu bölüşme olayını bile söylemiyolardı ailem de bilmediği için ki benim de maddi dururmum iyi drğildi yani aslında sonra gelmesini söyledim durumu yokken çok saçma geliyodu 1k ile yanıma gelip sonra arkadaşlarından borç istedi kendimi kötü hissettim ama evi bence onun ödemsi gerekiyodu zaten sizce

yani parası olsaydı da evi o ödediği için yemektir cart curtu ben öderdim yol paraalrını da ben verdim yani garibime giden az önce telefonla konuşuyoduk yine para ilgili bişry açıldı şey dedi ikimiz bölüşürüz diye düşünmüştüm dedi bilmiyorum ben durumu yok diye çiçek sevmem demiştim pahalı bişey diye ama aslıda çok severim bana çiçek verilsin düşüp böyle bişey demiştim

Haksız mıyım lütfen cevap?