Kızlar Bir Adım Öne Aylardır konuşmadığım bir arkadaşım beni aradı görüntülü birden bire. Biraz kırgınlık var aramızda. Eskiden çok görüşürdük.
Açtım ev haliyle karşımda 3 yaşındaki oğlu vardı beni çok sever, ben de onu çok severim. Güya çocuk istemiş aramasını ama bilemedim. Kocası da aynı odadaydı ayrıca. Neyse konuştum çocukla. Çocuk gittikten sonra yüzünü göstermeden benimle birkaç cümle daha konuştu sonra kapattı. Abi niye beni normal bi insan bulmuyor acaba? Neydi şimdi bunun amacı? Aranan benim, yanında erkek olmayan benim, yüz görmeyen yine benim.
Birkaç kez konuştuğumuzda kocam bana tayt giydirmiyo, sen evde giyersen dişarda da giyersin diyor falan demişti. Ve hatta tecavüzden korkuyormuş ama evlilere tecavüz edilmesi daha kötüymüş falan. Böyle saçmalıklar.
Ne bu kadının amacı ne ya? Ben değerliyim, sen değersiz mi demek sürekli? Ben mi kötü kalpliyim?
Açtım ev haliyle karşımda 3 yaşındaki oğlu vardı beni çok sever, ben de onu çok severim. Güya çocuk istemiş aramasını ama bilemedim. Kocası da aynı odadaydı ayrıca. Neyse konuştum çocukla. Çocuk gittikten sonra yüzünü göstermeden benimle birkaç cümle daha konuştu sonra kapattı. Abi niye beni normal bi insan bulmuyor acaba? Neydi şimdi bunun amacı? Aranan benim, yanında erkek olmayan benim, yüz görmeyen yine benim.
Birkaç kez konuştuğumuzda kocam bana tayt giydirmiyo, sen evde giyersen dişarda da giyersin diyor falan demişti. Ve hatta tecavüzden korkuyormuş ama evlilere tecavüz edilmesi daha kötüymüş falan. Böyle saçmalıklar.
Ne bu kadının amacı ne ya? Ben değerliyim, sen değersiz mi demek sürekli? Ben mi kötü kalpliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sağlıksız bir insan sanki ! Konularında anlayamadım. Ama mantıklı birine benzemiyor zaten
Yarim saat sürdü görüşme yüzünü göstermedi
Durduk yere böyle saçma saçma şeyler söylüyor veya yapıyor evlenince kafayı mı yiyor bunlar
Bacım bilemedim. Kadınları siz kadınlar anlamıyorsunuz ki biz erkekler anlayalım :). Acaba ben evliyim sen bakarsın havası falan mı atıyorlar! ya da sen rahatsın biz değiliz ezikliği mi yaşıyorlar bilemiyorum
ikisinin karışımı herhalde 🤦🏻♀️
Fobi oldu artık evli çocuklularla topluca görüşmüyorum cinsler
Ya bence ortak payda kalmıyor biliyor musun?
Şimdi onun çocuğu oluyor istiyor kiçocuklar buluşun oynasın bizlerde ( sen onun bezine ne aldın yok ben ona kilot aldım olmadı yok seninki uzun benimki kısa ) tarzı muhabbet edelim istiyorlar ! Sende farklı olunca frekans kaçıyor
Ee sen kadinlari çözmüşsün zaten 😂 o grup ayrı dert zaten. Ama sürekli bi ezme, bi gömme derdindeler onu anladim, alıştım da. Bunu hiç anlamadim...
Bunun derdi ben malım demek. Ayrıca seni güzel gördü şimdi ben paçoz gibiyim karşısına bu halde çıkmışım gibisinden di :))
Aslında öyld değil ama deger vermedikleri kesin... neyse
Ama sana bir şey diyim mi sen aynısını yapma. Bu çirkefler aralarında ay Ayşe ( bu sensin) şöyle yaptıysa böyle değişe bizimle takılmıyorda vs diye adını çıkartırlar. Dikkat et :) sen yine kırılsanda yapman gerekeni yap yan yana gelince ben size kırgınım de sonra ağızlarını açamasınlar
Yok ya demem bir şey. Desem kıskanıyor olurum. Ama çok terbiyesizce ve kirici olabiliyor insanlar. Biz kimse kırılmasin diye susuyoruz iste. Daha neler neler
Telefonda yüzüme bakmadın kırıldım dersen bunun nesi kıskanma. Neyse sen boş ver spora devam onlar gt büyütsünler 🤣 sonra kocam bana bakmıyorrrr diye ağlamaya gelirler
Dogru nasil dedigine bagli.
Herkesin de derdi ayri iste biz spora verelim kendimizi 😊 sagol tavsiyelerin icin ben de taktik gelistireyim bir dahaki görüşmemize
:) arkadaş siz kadınlar dost musunuz satranç oyuncusu musunuz? Bu nasıl bir arkadaş ilişkisi bazen erkek olduğum için şükredicem
Bence başla şükretmeye 😅 kimse sana biyolojik saatin geciyor demez. Onu da duyduk. Amaan daha neler neler
Arkadaşlarinin kıymetini bil 😅
Aynen bu kadınların toplum baskısı iğrenç bir şey. Erkekler 50 bile olsan demez ki hala niye evlenmedin diye :))
Mutsuzuktan bana sariyorlar istedikeri kadar bastirsinlar onlar kadar mutsuz olcaksam kalsın 😅 neyse ben uyuyayım sabaha kurs var iyi geceler sagol tekrardan 🙋🏻♀️
Sende saol ne kursu
Spor salonunda fatburn kursu yaza kadar bi 10 kilo daha var 🙄🥴
Fatburn mü o ne benimde 5 kilo var ama ben sadece spining takılıyorum
2 bölüm Agirlik ve 2 part kardio kombinasyonlu bi kurs 45 dkk sürüyor
Hmm kolay gelişimde 10 kilo sana çok bence
Teşekkürler sana da kolay gelsin 😊 tarti öyle demiyor ama yinede sagol 😊
😴🥱 kactim
İyi geceler tutmuyorum. Tartıya bakma yağ oranına baktır!!! Tartıya kalırsan kuru kasnak bile olsan kilolusun demektir. Saol şans dile :)
Sapıklar heralde muhattap olma boş ver zırvalayan insanlardan hayır gelmez herkes dengiyle muhattap olsun
Hacı bunlar
abi kes ilişkini direkt valla ne uğraşacaksın reis
Konuşmuyordum zaten pat diye aradi
Kapattım bak 2 gündür bu bunu niye yapti diyr düşünüyorum 😅 acmam bir daha zaten
düşünme bile reis ne yorucan kafanı
🧘🏻♀️
Iletişimini kes. Konuşma
Konuşmuyoruz zaten pat diye aradi. Dogum günümü falan da kutlamamişti
Acmam bir daha ne tuhaf insanlar
Etrafında böyle tanıdığın, tanımadığın çok insan olacak. Erkeklere göre, kadınlar hemcinslerini daha çok kıskanıyor. Açmam bir daha demek doğru olmaz. Konuş. Konuşmak istemesiğini söyle.
Yani ayni durum olursa kesinlikle söylerim zaten niye böyle yapiyosunn diye de durduk yere kavga cikarmam
Kartalpençesi göster 😁
Tamamdir 😅 iyi geceler 🙋🏻♀️
Günaydın 😁 teşekkürler.
Kadın böyle konuşuyorsa kafa kırık kesib
Durduk yere ama ha 🤦🏻♀️
O zaman kesin kafa kırık
Neyse tek ben öyle düşünmüyormuşum artik kendimi sorguluyordum 👍🏼🙋🏻♀️
Kadınında sorunlar var siz takmayın kafanıza
kendine özgüveni olmadığı için olabilir mi acaba?
Yahu benim karsimda özgüven olsa ne olmasa ne
onu bilmek zor olabilir :)
Niye takılıyon he de geç
1 degil 2 degil Berto 6 aydir görüşmüyordum günlerce bunu düşünürüm şimdi
İnsanları silmekten çekinmeyin. Ne olursa olsun abi takılmayın ya. Ta ilkokul arkadaşlarımı tekte silmiş insanım yapmayın böyle şeyler aaaa
Beyinsizdir
Valla şu tarz insanlarla muhatap olunca 1 hafta niye öyle yapti diye düşünüyorum
Düşünmek sonuçsuz kalır, direk kafanda yargıla.
Gereksiz de ve geç kafanı yormaya değmez
👍🏼
🤗
Utanıyordur
Kaç senelik arkadaşindan mi utanacak