Hayırlı geceler 💞
Sizce iyi olmak, güzel bakmak, güzel düşünmek zor olduğundan mı kötülüğü seçiyor herkes?
Sizce iyi olmak, güzel bakmak, güzel düşünmek zor olduğundan mı kötülüğü seçiyor herkes?
İyi olmak kolaydır. Zor olan kötü düşünmektir aslında.
Sen hiç yaşamadığın bir durumda başına ne geleceğini ne yapabileceğini nasıl tahmin edebilirsin? Önce yaşaman gerekir o tecrübeyi. Dolayısıyla "kötü olan" çok tecrübede yara almış ve aldığı yaraları sarıp eski haline dönmek yerine; insanları yaralamayı seçenlerdir.
Dolayısıyla iyi olmak güzeldir. İyilik yap; denize at lafı boşa değil bence.
Zor olan yapmamaktır. Kolayı seçmektir.
Bana bir zararı yok. Zararı karşımdakilere. İşlerine gelmedigim için çekemezler. Ya onlar gibi olacaksın ya da kendin olacaksın.
Önemli olan ne kadar arkadaşının olduğu önemli değil ki. Az olsun öz olsun.
Hem iyi hem kötü özelliklerimin farkındayım. İyileri çoğaltıp kötüleri azaltmaya çalışıyorum yani zor olani yapmaya çalışıyorum bence. Bazen yenik düşüp pes etmek istiyorum kötülük görüp de iyi kalabilmek daha zor çünkü insanin kalbi zarar görüyor ve savunma yapmak istiyor
Cevap
5Cevap
Hayır derinlerde kötülük beslediği için onu ortaya çıkarmak için bahane üretmiş oluyor iyi olan biri kötü olamaz asla
acikcasi olaylarin en kötü ihtimalini düşünürüm böylece en ufak bir durumda gereğinden fazla mutlu oluyorum. zaman zaman rahatsiz edici oluyor
Kötü olanların yardımcısı şeytan olduğu İçin daha tatlı kolay geliyor
Kötü olmak zevk veriyor
Ben kotu olmaktan daha Or diye dusunuyorum
İyi olmak daha kolay neresizor
Bencillikten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?