Görüştüğüm çocuğun arkadaş ortamı? Rica etsem detayı okuyup yardımcı olabilir misiniz :( ?

1 aya yakındır konuşmaya başladığım birisi var ve ciddi ilişki düşünecek yaşlardayız. Çocuk gayet iyi şu an tanıdığım kadarıyla tam hayalimde ki gibi, fakat ben arkadaş ortamına çok önem veririm arkadaş arkadaşa benzer kafasındayım hep. Ve bu çocuğun yakın arkadaşı bayağı bir çapkın diyebileceğimiz türden birisi, her gün ayrı bir kızla takılır mesela ve ben böyle erkeklerden haz etmem hiç o yüzden korkularım var acaba konuştuğum kişi de arkadaşı gibi fakat belli etmiyor mu diye, az da olsa ona uyum sağlamıyor mudur arkadaşı sonuçta? Kısıtlamayı seven biriside değilim hem şu an arkadaşıyla arasına mesafe koymasını isteyebileceğim duruma daha gelemedik. Ben mi yanlış düşünüyorum arkadaşlar, istisna olupta arkadaşıyla aynı kafada olmayan erkekler var mıdır? Ona göre bu işi erkenden bitireceğim sonradan üzülmek istemiyorum, yardımcı olup fikir belirtirseniz çok sevinirim :)
Görüştüğüm çocuğun arkadaş ortamı? Rica etsem detayı okuyup yardımcı olabilir misiniz :( ?