Aile & Toplum Tartışmayı sever misiniz? TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tartışmayı sever misiniz? En çok hangi sebeplerden ve kimlerle tartışıyorsunuz? Tartışmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 641 cevap paylaştı. Bizim milletimizde tartisma kulturu yok ego savaşına donenleri sevmiyorum 1 1 Yorumla TheCeketli +1 yıl Tartışmayı kavga zannediyoruz çünkü 😅 Yorumla
gece_gibi_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiç sevmem ne sebepten biri bana genelde hakaret etmiş oluyor bende ağzının payını veriyorum genelde bu oluyor ya da saygısızca konuşmalar falan 1 0 Yorumla
Azra_Eva Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Arkadaşlarımla bir konu üzerinde tartışmayı severim 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 517 cevap paylaştı. Tartışmayı severim , hele ki bir şeyler öğreneceksem mümkün olduğunca uzatırım 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Haklı olduğum konular konusunda tartışmayı severim.. 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Herkesle tartışmayı sevmem 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bizim milletimizde tartisma kulturu yok ego savaşına donenleri sevmiyorum
Tartışmayı kavga zannediyoruz çünkü 😅
Hiç sevmem ne sebepten biri bana genelde hakaret etmiş oluyor bende ağzının payını veriyorum genelde bu oluyor ya da saygısızca konuşmalar falan
Arkadaşlarımla bir konu üzerinde tartışmayı severim
Tartışmayı severim , hele ki bir şeyler öğreneceksem mümkün olduğunca uzatırım
Haklı olduğum konular konusunda tartışmayı severim..
Herkesle tartışmayı sevmem
Sevmem
Sevmem
Sevmem