Ben anlamıyorum herkesin en az bir tane yakın arkadaşı var ama benim neden yok? Dışarı çıktığımda yalnız olmaktan o kadar çok sıkıldım ki artık. Psikolojik olarak yıpranmaya başladım. Belki saçma gelecek ama senelerdir bir tek arkadaşım olmadı "dışarı gelsene" diyecek.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kanka ben de çok taktım senin gibi ama yanlızlık daha iyi boş ver en azından kimse derdini bilmiyor
Orası öyle ama bugün dışarı çıktım biraz hava almaya. Durup etrafıma baktığımda herkesin arkadaşıyla gülüşmesi vs. çok zoruma gitti ya. Bende konuşacak vakit geçirecek arkadaşlarım olsun isterdim. Yalnızlık iyidir fakat bir süre sonra insana kafayı yedirtiyor.
Ben hergün aynı görüntüyü görüyorum ama hani bazılarında (bizim gibi) ortam edinemez tabi sen şanslısın kadınların arkadaşlık kurması erkeklere oranla daha kolay ben 8 yıldır İstanbul’da tekim kanka
Tanısalar severler öyle bir insanım da, hani yaklaşan yok. Ben gidip de diyemiyorum kimseye arkadaş olabilir miyiz diye. Ve bana göre de erkeklerin arkadaş edinmesi daha kolay..
Bende öyleyim boş ver kanka sen tek takılmayı dene sanal ortamdan arkadaş edinmeye çalış
Tek takılmayı denememe gerek yok ki çocukluğumdan bu yaşıma kadar tektim zaten. Sanal arkadaşlıklar gerçeğin yerini dolduramaz. Ben ansızın hadi gel diyecek arkadaşım olsun istiyorum. Dışarı çıkıp gezebileceğim, en basitinden voleybol oynayabileceğim.
İşte kanka sanaldan başla ufak ufak
Sosyal medya kullanmıyorum, eskiden instagram kullanırdım ama oradan da nefret ettim herkes sahte.
Kanka senin yaşın kaç ne tür yerlere gidiyorsun?
24 yaşındayım. Üni okuyorum. Evden okula, okuldan eve.
Kanka üni okuyorsun arkadaşın yok ben onu da okumadım en azından birşeylerle uğraşıyorsun
Öncesinde senelerce evden dışarı çıkmadım. Yaşım olmuş 24 ben yeni üniversiteye gidiyorum. Ve bu bana pek bir şey kazandırmıyor. Hayatımın monoton olmasından çok bunaldım. Sürekli depresyon halindeyim.
Öyle düşünme kanka bak önce düşünceni değiştir kendin için yaşamayı dene inan benim geçtiğim yolun sadece başını yaşıyorsun hayat gerçekten çok zor bunları düşünme önce kendin ile arkadaş ol neyden zevk alırsın ne sana mutluluk veriyor
Ben 2 sene öncesinde böyle değildim. Yalnızdım ama mutluydum da. Artık olamıyorum.
Ünidesin hani böyle hiç mi bi merhaba dediğin kimse yok
Hani en azından birine yaklaşmaya çalış arkadaş olmayı bu sefer sen dene
Sınıftan birkaç tane merhabalaştıklarım var fakat aramızdaki mesafeler çok. 2 si istanbulun öteki ucundalar. Birlikte bir şeyler yapıyorlar ama beni hiç çağırmadılar.
Kanka birde sen teklif et bi de öyle dene olmaz mı?
Hani belki ne bilim kanın da ısınmamıştır ama en azından bi değişiklik olabilir
Şöyle ki, uzak olduğumdan dolayı bana sorma gereği duymuyorlar. Ama çağırsalar giderdim. Ben zaten teklif etmiştim ama tamam diyip unuttular.
Kanka bana yazarmısın sorun olmayacaksa
Yazarım
İstek gönderebiliyormuşum sadece
Gördüm kanka
Benim de yok öyle diyen arkadaşım çünkü dışarı çıkmayacağimi bildiklerinden sormuyorlar Kwkxlxkxksjx
Neden çıkmıyorsun ki?
Hemde beni çağıracak arkadaşım olsa koşa koşa giderdim. Arkadaşım yok maalesef.
Yakın arkadaşlıklardan kaçıyorum. Hayat bana en çok zararın arkadaştan geldiğini öğretti.
Saçma değil aslında sadece yalnızsın da hangimiz tam anlamı ile kalabalığız ki benimde yok mesela kdkcfkfjcodo
Ama insanın bir tane bile arkadaşı mı olmaz yahu.. Ben isterdim.
Ya bak ben sana bir şey diyim mi bende isterdim ama yok yani fazla sey yapmamak lazım bir tane bira alıyorum ıcitorim kendi kendime kitap okuyorum geleceği hayal ediyorum gunler böyle böyle geçiyor işte
😔
Kelin ilacı olsa başına sürermiş ya, o durumdayım şu an. Keşke sana yardım edebilseydim.
Sorun ne biliyor musun yardıma ihtiyaç duymuyorum kendime yetiyorum.. bakış açısını değiştir belkide yukarıdaki seni öyle bir şeye hazırlıyor ki sen bile şaşar kalırsın ben şaştım kaldım çünkü ixkxiidkffmd
Nasıl bir şeye yani
Bilmem ona sormak lazım dkkxjxkskdff
Aynı durumdayım. Bazı insanlarda sosyal çevre bitti.
Ama dışarıda herkesin yanında mutlaka bir arkadaşı var..
İnstagram kullanmıyorum. Yani sosyal medyadan uzağım. Sanal değil de normalde arkadaşım olmasını isterdim ben. Eskiden yalnız birini gördüklerinde arkadaş grubuna çağırırdı insanlar ama şimdi saatlerce tek otursam bir yerde, yine görünmezim.
İstanbuldaysan normal arkadaş oluruz. Vardır illaki kullandığın bir sosyal ağ iletişim kururuz.
İstanbuldayım da, cidden sosyal medya kullanmıyorum. Hiçbirini.
O zaman nasıl iletişim kuracağız :D?
Dumanla... Şaka şaka. Bilmiyorum cidden
Whatsapp varsa numaramı yazayım istersen
Var ama bilemedim
0537 819 0123 bana yaz, buradan da numaranın son 2 rakamını at
Neyse istemiyorsan sorun yok.
Benimde arkadaşım yok dışarı cıkabilceğim uzakta arkadaşlarım maalesef aynı durumdayız sıkma canını
Sen nerede oturuyorsun..
Edirne tarafında sen
İstanbul ben. Keşke burada olsaydın arkadaş olmak isterdim 😔
Fazla mesafe yokmuş ama aynı şehirde olup birşeyler içebilmek farklı hikaye aynı durumdayım ama sıkıcı biliyor musun yaz geldi sayılır birde herkes geziyor dışarda arkadaşlarıyla felan baya sıkıcı böyle olmak
Evet.. Bugün dışarı çıktım ben. Hani hava alayım maksat. Vadi var yürüdüm biraz ama herkes arkadaşlarıyla kalabalık gitmiş. Piknik yapıyorlar, voleybol oynuyorlar, paten kayıyorlar vs. Hani kendimi o kadar yalnız hissettim ki anlatamam.
Gerçekten çok kötü durum cafe ye bile yanlız giremiyorum herkes çift çift 2 3 5 kişi ortamlar felan tek girmek çekingenlik veriyor keşke aynı şehirde olsaymışız gerçekten seni iyi anlıyorum yaz olunca dediğin gibi herkes birşeyler yapıyor bizim gibiler de yanlız
Keşke.. Bazen tesadüf denen şey böyle senin gibi iyi insanlar çıkarıyor karşıma ama hep farklı şehirlerden. İnan ki yoruldum ben. Başkalarına çok saçma bir sebep gelebilir, yalnızlık da insanı yoruyor. Ben hep hayal etmekle kaldım arkadaşlarım olduğunu.
Benimde konuştuğum arkadaşlarım şu an net üzerinden onlarda farklı şehirdeler yani derdimizi sıkuntımızı paylaşabiliyoruz ama yan yana oturup kahve içmek çay içmek gezmek cok güzel bir şey benimde kalabalık arkadaşkarım olsun isterdim fazla olmasa 1 tane de olsa iyi biri olsa yeter di oda yok zaten dediğin gibi hep hayaller işte yaşanabilseydi daha bir güzeldi
Aynen öyle. Aslında kendimi bildim bileli yalnızım ben. Eskiden sanal arkadaşlarım vardı artık yok. 5 senedir falan tamamen içime kapandım. Yani kendi dünyama. Ama bazen böyle aniden geliyor yalnızlık hissi. Zaten yalnızım bunun bilincindeyim falan da, birden vurması şok etkisi yapıyor. Biraz isyan ederekten yazdım ben bu soruyu. Şimdiyse sakinleştim gibi.. Sen iyi birisin, umarım senin gibi iyi kalpli insanlara denk gelirsin hep. Ve yaşadığın yerde arkadaş edinebilirsin :")
Benim ilk okul orta okul vardı 1 2 tane ama nasıl olduysa bittiler bir şekilde yanlız kaldım sen baştam beri evet umarım sende iyi kalpli kendin gibi birini bulursun güzel kalpli insanlara denk gel umarım☺
Teşekkür ederim çok
Nerde yasiyorsun
aha bende öyleyim gel birader olak :D
İstersen arkadaş olabiliriz.
Gel knk olalim
Cidden mi
Nerede oturuyorsun
İstanbul
Bende İstanbul
Beylikdüzündeyim ben
Vardı da sildim
Bekle yükleyeceğim
Demekki bir sorun var
Nerelisin
Çağır gelim
Al benden de o kadar
buradan bile mi yok
Yok
neyse ya bişi dicem de üzmek istemem ya tartışmak da istemem
Söyle sorun değil
tamam millet yazar diye çekiniyorsundur belki de şu soruyu da gizli sorma yani ila birileri yazar cinsiyet önemli değil muhabbet etmek suç değil bu hayatta onlar yazmasa sen yaz belki ortak noktanız çıkar
Sadece bu durumda olmaktan utandığım için gizli sordum. Başka bir niyetim yoktu
kusura bakma üzdü isem yanlış anlama sadece muhabbet olsun diye yazmak istersen yazabilirsin
Estağfurullah
iyi igünler
Nerde oturuyon