Kendimi bazı şehirlere bakarken Kemgöz Şevket gibi hissediyorum: "Keşke benim olsa..." 😂😂😂 Neyse soruya cevap verelim. Keşke şehrimde bir sahil olsaydı... 💙 Ya sizin şehrinizde keşke ne olsaydı? 🥺🌼 ... (Ek teori: "Şehrime gelmeyegör, her virane saray olur." Diyor ya şarkı. Acaba o kişi gelince, virane dedigimiz şehir gerçekten de saray olur mu onu merak ediyorum. Neyse bu da başka bir konu başlığı sanırım. Asıl soruya odaklanalım) 😂
Yaşadığım şehirde hemen hemen her şey var ya. Ha ama doğal güzellikler olarak bir sürü şey isterdim. Misal Balıkesirdeki kaz dağları gibi bir yer veyahut balçovadaki teleferik gibi bir belde. Karadeniz yayları gibi yaylalar isterdim falan filan 😅
Eskişehir'de yaşıyorum. Deniz-plaj (Aslında yapay plaj var; ama 900 bin nüfuslu şehirde 350 metrelik plaj yetmiyor, 3 milyon m2'lik alanda olmasını isterdim.) İzmir'e, Antalya'ya, Ankara 'ya ve İstanbul'a bağlayacak büyük otoyollar, yeni Bolu yolu, İstanbul havaalanının %20 kapasitesinde yoğun çalışacak büyük havaalanı (Aslında üniversitede havaalanı var; ama Brüksel hariç hiçbir yere uçak kalkmıyor. Bu yüzden uçağa binecekler komşu illere yönlendiriliyor. Kaybeden yine Eskişehir oluyor.)
AŞDKQŞDKQŞFKQŞKDŞWKDŞW çünkü gerçekten öyle. Herkes kurtulma peşinde. Geri kafalı insan sürüsü ve iki avmsi var işte. Neyseki içinde iyi insanlar da var.