Hocamdan uzaklaşmalı mıyım?

Merhabalar ben üniversite 1. sınıf öğrencisiyim bir dersimiz var kariyer planlama diye seçmeli bir ders ve o hocayla bütün derslerimiz sohbet şeklinde geçiyor bize yol gösteriyor bugün sınıfta tek ben olduğum için hoca benimle sohbet etti bana ne yapmak istediğimi vesaire sordu yeteneklerimin peşinden gitmem gerektiğini vesaire söyledi sonrasında ise konu bir şekilde genç yaşta evliliğe geldi ben evliliğin üniversite öğrencileri için çok erken olduğunu önce insanın kendini bulup başarılar gerçekleştirmesini savundum hocam ise bana katıldı ve en doğru şekilde düşünüyorsun dedi ama bugün gerek arkadaşlarıma gerek anneme hocamla konuştuğumuz konulardan bahsederken hepsinin odağı aynı konu oldu (evlilik) hepsi hocanın bana sarkıntılık yapıp yapmadığını sorguladı halbuki hocam ne öyle bir şey hissettirdi ne de saygısızca davrandı ama ister istemez kötü oldum hoca tamamiyle benim hedeflerim yeteneklerim üzerine konuştu evlilik muhabbeti ise çevremdeki arkadaşlarımın böyle düşündüğünü ve bana çok garip geldiğini söylememle açıldı ama hocam için böyle düşündüklerini söyleyince ister istemez tedirgin oldum sizce haklılar mı?
Hocamdan uzaklaşmalı mıyım?