Selam arkadaşlar benim ailemin Kocaman evi ve güvenlik kamerası var. Babam orada yaşamıyor ama annem tek yaşıyor. İkisiyle de kavgalıyım ve aram bozuk. Daha doğrusu kavga veya özel neden değiş de bunlar bana doğduğumdan beri hep yük gibi davranır sevmez etmez işte. Hani hep evden kovar ya da bir şey istesem yapmazlar. Neyse işte bu kadın da kovid bahanesi ile asla eve gitmemi istemiyordu. Ben işte başka ev ararken kaldığımda da işte neyse başka katta odada kalıyordum da. Neyse ben birkaç kere eve arkadaşımı getirdim. 3 kere de flörtümü getirdim. Bir kere işte balkonda biz öpüştük ettik. Diğerlerinde de ben akşam gizlice odaya soktum sabah erkenden gittiler filan da. Bu annem hiç görmemiş bilmiyor gibi yaptı ama bence kesin kameradan filan baktı. Bunlar hiç kameraları bana söylemeyen şifresini bana vermeyen tipler. Ama benim banyomda odamda vs de bi aralar kameralar vardı hatırlıyorum ama dış cama doğruydu hani işte diyorlardı güvenlik amaçlı diye. Cidden giriş kat ve birinci katta vardı yani öyle ama güvenemiyorum. Ben oda ve banyomdakinin üstünü kapamıştım kıllanıp da. Ama kamera mı ona da emin olamıyorum tam çünkü cam açınca öten şey gibi de duruyordu. Ama en azından villa kapısında kamera var onu biliyorum. Erkekleri görmüştür ama beni gözetlediği belli olmasın diye demedi bi şey sanırım. Neyse işte insan anne baba evimde bile böyle izlemiyor. Mide bulandırıyor ve geriyor bu durum. şu an ayrı evdeyim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Keşke senin gibi özgür olabilsem bana yazabilir misin lütfen
Yattin mi
Niye ne önemi var. Onu göremezler ki. Odamda kamera yok sonuçta.
Ayrıca erkeklerle takıldığımı da biliyorlarlar yani karışamazlar ki. Niye yattın diyemezler sonuçta.
Tamtersi görmezden duymazdan gelmek zorundalar. Kaç yaşında kızım koca ev yani tabii ki getiririm istediğimi. O da getirsin yatsın yani banane de 70 yaşında zor.
Sadece gizlice izlenme hissi sinirimi bozuyor hani o kamera vs olayları. Aynı evde yaşamama rağmen asla benim evim değiş. Hiçbir şeyi bana söylemiyorlar ben eskiden de yaşarken sığıntı gibi yaşıyordum resmen.
Ne yni yattigin erkeklere karışmıyor mı
Görmüyor ki karşılaşmıyor ayrıca karışamaz. Yurtdışında tek yaşadım ben o zaman sevgililerim oldu hiçbirini tanımıyordu.
Ama biliyordu erkek arkadaşlarım olduğunu. Artık çocuk değilim 27 yim. Eskiden karışıyordu. Şimdi ne hadle karışacak ya. İstediğimde takılırım.
Zaten birkaç hafta takılıp ayrılıyorum. Ayrıca ilerde evlenmek istesem ona da karışamaz. Sonuçta onu alakadar eden bir şey yok. Bana üç kuruş vermiyor ben kendim yaşıyorum.
Üniversitede karışıyordu çıktığım erkeklere baskı yaratıyordu sonra kavga ettim. Sanane be diye. Yurtdışında olunca karışamadı.
Eve attiklarinla neler yapıyorsun i hisse kapiliyon zaten yokmuş kamera
Hayır odamın içinde yok ama dışarda var eve girip çıkanı görüyor. Biz ne kadar sessiz ya da gizli yapsak da. Mesela bi arkadaşım sadece balkona çay içmeye oturmaya geldi iki kere. Bu mal Kadın biliyordu zaten söyledim. Balkonda pis pis bakarak rahatsız ederek geçti.
Ayrıl evden başka eve gec
Hani ruh hastası gerçekten. Ben zaten bu anne babanın hayatını yaşamak ve onlara muhtaç olmak konusundan Nefret ediyorum. Keşke okumasam direk çalışsaydım da ya da işte hocalarımla konuşup şehirdışında okusaydım.
Çıktım gittim zaten. Yıllardır ayrı yaşıyorum. Ama eskiden bahsediyorjm. 23 yıl bunlarla yaşadım.
Benim kuzenime amcam deli givi cimri olmasına rağmen 18 yaşında ayrı ev kiralamış istediği gibi arkadaşları gelsin diye. Kız 22 yaşında evlendi.
Ben ise üniversitede mal gibi sadece ders çalışıyordum annem sadede ders çalışmdiye tüm şişe üniversite başımda bekliyordu. Arkadaşlarımla dışarıya bir şey içmeye bile çıkamıyordum kadın yüzünden.
boş ver olan olmuş sen kendi evine atacaklarina bak
Kadın benim reglime kadar takip ediyordu. Tüm telefonları dinliyordu. Sanki kadının sevgilisi benim. Bu sırada kocası başka evlerde tatillerde otellerde başla kadınlarla. O evi otel gibi kullanıp rahat takılırken onla bir kere bile uğraşmıyordu pislik.
Evet şimdi evim var da daha kimseyi atmadım. Daha önce birinin yanında kalıyordum. Oraya birini attım. Ama bu evime taşınalı 2 ay oldu daha kimseyle tanışmadım öyle.
Tanıştıklarım da çok çirkindi. Bu oturduğum yerde zaten genelde mal tipler var. Semt kötü ucuz.
Tamm sakin ol hadi geçmişte olan geçmişte kaldı sen önüne bak
Evet De böyle işte aklıma geliyor arada sinirleniyorum
Keşke güzel bir sevgilim ve arkadaşlarım olsa
Eve attiklarinla neler yaparsin
Yani eve atıyorsam zaten sevgilim ya da flörtümdür. İşte ne istersem onu. Sen?
Ben getiremiyorum özelden yazsana
Niye yaş 23 mü
Evet