Arkadaşlar benim ailemin kocaman villası var her yerde de güvenlik kamerası var?

Selam arkadaşlar benim ailemin Kocaman evi ve güvenlik kamerası var. Babam orada yaşamıyor ama annem tek yaşıyor. İkisiyle de kavgalıyım ve aram bozuk. Daha doğrusu kavga veya özel neden değiş de bunlar bana doğduğumdan beri hep yük gibi davranır sevmez etmez işte. Hani hep evden kovar ya da bir şey istesem yapmazlar. Neyse işte bu kadın da kovid bahanesi ile asla eve gitmemi istemiyordu. Ben işte başka ev ararken kaldığımda da işte neyse başka katta odada kalıyordum da. Neyse ben birkaç kere eve arkadaşımı getirdim. 3 kere de flörtümü getirdim. Bir kere işte balkonda biz öpüştük ettik. Diğerlerinde de ben akşam gizlice odaya soktum sabah erkenden gittiler filan da. Bu annem hiç görmemiş bilmiyor gibi yaptı ama bence kesin kameradan filan baktı. Bunlar hiç kameraları bana söylemeyen şifresini bana vermeyen tipler. Ama benim banyomda odamda vs de bi aralar kameralar vardı hatırlıyorum ama dış cama doğruydu hani işte diyorlardı güvenlik amaçlı diye. Cidden giriş kat ve birinci katta vardı yani öyle ama güvenemiyorum. Ben oda ve banyomdakinin üstünü kapamıştım kıllanıp da. Ama kamera mı ona da emin olamıyorum tam çünkü cam açınca öten şey gibi de duruyordu. Ama en azından villa kapısında kamera var onu biliyorum. Erkekleri görmüştür ama beni gözetlediği belli olmasın diye demedi bi şey sanırım. Neyse işte insan anne baba evimde bile böyle izlemiyor. Mide bulandırıyor ve geriyor bu durum. şu an ayrı evdeyim.
Arkadaşlar benim ailemin kocaman villası var her yerde de güvenlik kamerası var?