Bazen otelden daha uygun oldukları için, özellikle aileler bu tarz yerler kiralayabiliyor. Ama son günlerde bu işi el altı değil, dev şirketlerle yapan Airbnb grupta da gizli kamera olayı yaşanmış.Müşteri, kaldığı evde kamera bulup gece 3'te evi terk edip, parasını da iade almış. İnsanların mahremiyetine bu saygısızlık neden?
Günlük kiralık evlerde kamera olmasından korkuyor musunuz?
Ahlak olmayan bir ülkeden ne bekliyordun? Millet iki video çekip izleyip yolumuzu bulalım diye igrenç bir düşünce içinde sizde rica ediyorum otelleri tercih edin bu ülkede bazı şeyler rayında gitmeyi bırakalı uzun oldu.
Gecen gun kartalda kiralik evde oldurulen kizi duydunuz sanirim. Kiralik evlerin %90 i nin ne amacla tutuldugu belli. E ozaman pekte namuslu takilip sikayet etmeye gerek yok.
Namusla ne alakası var şimdi bunun? İşi gücü olmayan, evinden dışarı çıkmak için cebindeki bozuklukları sayan insanlarla, tatil veya iş amaçlı seyahat eden insanlar bir değiller. Velev ki sevgilisiyle takılıyor ee? Parasını verip 5 yıldızlı otelde kalsa veya ev satın alsalar sorun yok, günlük evde mi sorun var? Bunlar nasıl çirkin mantıklar ya? Siz hiç mi... neyse. Anlayabilecek olsan böyle konuşmazsın
İsi dolayisiyla kalacak yer ihtiyaci olan biri, gunluk ev ile ugrasmaz. Otele gider aninda cozum bulur. Gunluk kiralik evler boyle degil. Ev doludur saat verir. Anahtari suraya koydum buraya koydum araki bulasin. Guvenlikten her giriste hapishane kackini gibi saklanarak girer cikarsin. Evin birden cok anahtari oldugu icin surekli diken ustunde olursun. Yani anlayacagin gunluk evler sadece fuhus icin kullanilir. Bunun elle tutulur bir yani yok bana bunu savunma.
umarım yoktur kaldıklarımda... varsa şayet eyvah eyvah :) ya da aman yaa bir daha mı denk gelecem... etrafa yaymadıkları sürece görüntüleri sıkıntı yok...
hic gitmediğim icin cok da tin. ayrica genelde aileler tercih etmiyor oralari
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
O görüntüleri Başka yerlere satacaklar veya kalan kişilere şantaj yapacaklar, Para kazanmanın kolay yolu bu olsa gerek, Tabi oralarda ilişkiye girerler ise.
Orası ayrı aile ile tutulan yerler farklı onlara lafim yok ama ucube gibi kaçak olarak yapılan ve maksadin sevgili atmak olarak kiralanan evlerden bahsediyorum
En İyi Cevaplar