Vatanın her karışı bizim, ayrım yapmak maksadı ile sormuyorum soruyu. Bunu belirtmek isterim en başta.
Fakat her insan farklı bir çevrede yetişir, uyum sağlamak kişiden kişiye değişse bile kültürel açıdan farklılıklar bu süreci zorlaştırabilir.
Çevremden sürekli Kayseri insanı hakkında olumsuz sözler duyuyorum. Trakyalı ve göçmenim, muhafazar biriyim.
Çakılı kadro olduğu için endişeliyim.
Sizce Kayseri’nin insanı nasıl?
Fakat her insan farklı bir çevrede yetişir, uyum sağlamak kişiden kişiye değişse bile kültürel açıdan farklılıklar bu süreci zorlaştırabilir.
Çevremden sürekli Kayseri insanı hakkında olumsuz sözler duyuyorum. Trakyalı ve göçmenim, muhafazar biriyim.
Çakılı kadro olduğu için endişeliyim.
Sizce Kayseri’nin insanı nasıl?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hepsi için diyemem tabi bir laf var ondan her şey çıkarın
Kayserili eşşeyi boyamış babasına at diye satmış
İstisna illa ki olur.
Ama bir tane olumlu bir yorum duymadım ya.. teşekkür ederim yorumunuz için ☺️
Rica ederim
Trakya'yı bilmem ama Kayseri'nin insanı biraz yobaz ve cahildir. Başta zorlanabilirsin ama zamanla alışıp seversin. Hatta ayrılmak istemezsin.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim, 2-3 sene olsa ben de önemsemezdim ama çakılı kadro ve emekliliğe kadar aynı yerde olmak beni çok düşünmeye sevketti.
Sürekli sizin dediğinizi duydum ve endişe ettim..
Teşekkür ederim tekrar bilgilendirdiğiniz için (:
Rica ederim. Zamanla seversin. Ben de başta nefret ediyordum İstanbul'dan oraya taşındığımız için. Çok tuhaf geliyordu insanları falan ama alıştıktan sonra da gitmek çok zor geldi bana. İnsan nelere alışmıyor ki?
Öyle elbette, insan her şeye alışır ama tek başıma çok uzak bir yere ve kendi kendime yaşamaya alışmaya çalışmakla beraber insanların bu cahillik ve yobazlığı ile de uğraşmak beni çok yıpratabilir.. her yer vatan toprağı, gidip yaşanılır ama beni endişe ettiren çakılı kadro olması idi.
Sanırım yapamayacağım, yazıyı yazarken hissettiğim bu oldu.
Çok teşekkür ederim ☺️ size de çok daha mutluluklar dilerim İstanbul ve yaşamınızda (:
Kayserili birçok insan cahil ve geri kalmıştır oha ya bu ne olabilirsin
Çok korkuyorum işte böyle bir durum içerisinde olmaktan.. bana da öyle bir tepki verebilme ihtimalim yüksek gibi geliyor çünkü kime sorsam aynı cevabı alıyorum. Teşekkür ederim görüşünüz için ☺️
Kayserideyim ve yorumdakiler haklılar. Adım atma buraya. Bende bir gün buraya rest çekip gideceğim nasip olursa
Gitme madem küçük fare tercih ettikten sonra mı aklına geldi
Tercihimi yakabilecek puana ve özgüvene sahibim büyük fare, sorun yok o yüzden.
Yere yazmıştım
Kayserili misiniz?
Yok ama arkadaşım vardı üniden Trakyaya göre muvafakat sende muhafazakarm diyorsan sorun yaşamazsın hem iş nerde hayat orada yani alışırsın zamanla bunları düşünme
Muhafazakar. Of yazamadım bir türlü
Ne Trakya ne kayseri hakkın da bilgim yok ama çekebilir
Gelirsen yaz arkadas oluruz
Teşekkürler gelmeyeceğim
En iyisi :)
Evet
Ne açıdan dediniz? Söyledikleriniz benim için önemli biraz daha açıklayabilir misiniz?
Çeker.