Aile & Toplum Dengesiz akrabalara karşı aldığınız önlemler nelerdir? Birabey Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hani bu çekemeyen ve sürekli bir laf sokma çabası içinde olanlar 🐍 Dengesiz akrabalara karşı aldığınız önlemler nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
JokerStar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl gizli yasamaga calisirim gun işigi vermiyorlar hep izliyorlar hep kulaklari seste insanin parasi olsada yabanci ulkede yabanci insanlarla yasa insan gercekten bikiyor olduresi geliyor hepsini 1 0 Yorumla
yesilperi16 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bizde dengesiz çok. Zaten dengeli insaninda bizle işi yok 😀 en iyisi iki tane içmek başka türlü çekilmez 1 3 Yorumla Birabey +1 yıl Aynen podyumdayım zaten Yorumla yesilperi16 +1 yıl 😂 afiyet olsun Yorumla Birabey +1 yıl Eyv 🍺 Yorumla
hülyaesn Takip Et Xper 6 Yaş: 58 , eic 100% +1 yıl Önemsemem cevabını verir geçerim. Çok da kağale almamak lazım.🙂 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç öyle akrabalarım yok 1 0 Yorumla
Kafasikarisiksey1 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Asiri terbiyesizlik yapiyorum cesret eden buyursun konussun 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Muhatap almamak, mesafeli olmak en iyi önlem 2 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evine gitmem evime sokmam 1 0 Yorumla
gizlilik_korunuyor Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Görmezden geliyorsun bu kadar bitti konu 1 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 504 cevap paylaştı. Konusmam 1 0 Yorumla
yaren2344 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Görüşmemek 1 2 Yorumla sofia2021202267 +1 yıl lan yanlışlıkla aynı yorumu yapmışız sjhdkdsk Yorumla yaren2344 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
gizli yasamaga calisirim gun işigi vermiyorlar hep izliyorlar hep kulaklari seste insanin parasi olsada yabanci ulkede yabanci insanlarla yasa insan gercekten bikiyor olduresi geliyor hepsini
Bizde dengesiz çok. Zaten dengeli insaninda bizle işi yok 😀 en iyisi iki tane içmek başka türlü çekilmez
Aynen podyumdayım zaten
😂 afiyet olsun
Eyv 🍺
Önemsemem cevabını verir geçerim. Çok da kağale almamak lazım.🙂
Hiç öyle akrabalarım yok
Asiri terbiyesizlik yapiyorum cesret eden buyursun konussun
Muhatap almamak, mesafeli olmak en iyi önlem
Hayatımadahil etmiyorum
Evine gitmem evime sokmam
Ben onlardan daha dengesizim.
Görmezden geliyorsun bu kadar bitti konu
Konusmam