Sana mı kaldi halacim? Derim. Hadsizliğe artik zerre tahammuluk yok. Herkesin her seyine karisan akrabalarim var. Ama herrr seyine. Birbirlerine de karistiklari icin aliskinlar. Kıyafetime giyinişime babam ile aramdaki sorunlara beni taa memleketten arayarak karisirlardi. En son hepsine tek cümle söyledim. Seni ilgilendirmez amca/hala. Hepsi sustu. Şdimdilik. Baya da zorlarina gitti. Trip attilar 😅 zerre umrumda değil. Hatta telefonda susmayan, konusmak istemediğim halde zorlayan halama hala sen kapatmiyorsun ben kapatiyorum bu sadece bizi ilgilendirir diyip yuzune kapatmistim. Oh valla kafam rahat sana da tavsiye ederim. Yüzlerine de söylüyorum
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
2 yıldır bayrama gitmiyorum yuzlerini görmemek için, numaramı değiştirdim aramasınlar diye, evimize gelince annemin zoruyla konuşmak, ellerini öpmek, çay kahve yapmak zorunda kalıyorum, bunları yapıp odama çekiliyorum, sevmediğimi belli edecek yüz ifadesi takiniyorum gerektiğinde lafımı sokuyorum.
25 yaşıma kadar akrabaların bir boka yaradığını görmedim. En zor zamanımızda yanımızda değillerdi. Bırak üstüne karşımızda oldular. Ondan sorunlarda saygı yoksa atın gitsin onları
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Babam karışmıyor sen kimsin ki de susar. Çok meraklıysan sen koca tazele de daha da sinir olur. Daha da ileri giderse sen azmışsın herhalde aklın koca işlerine benden daha çok çalışıyor de kfjfk