Hayatım çok sıkıcı ne yapsam :( ?

Cidden kimse bu konuda benim yerimde olmak istemezdi. Hiç düzgün arkadaşım yok olanlarda ya benle çıkmıyor ya da yok anam kızıyor yok babam kızıyor diyip çıkmıyor. İki hafta boyunca evde oturduğum oluyor. Diyeceksiniz çık hava al o da bir yere kadar. İnsan bazen çıkıp arkadaşlarıyla gezmek dolaşmak sohbet etmek istiyor. Zaten depresyona meyilliyim çünkü lise yıllarım çok sorunluydu en son antidepresanımı kışın bıraktım. Süreklide iç iç olmuyor. Aileme göre de her şey hayır. Onlarda çok sıkıcı hayatları evde geçmiş halada öyle. Öyle çürüyüp gidiyorum bu evde. Artık zaten arkadaşlıkta kuramıyorum kuranlarda sıkılıyor çünkü aşırı ruhsuz bir şey oldum çıktım. Psikolojim çok kötü. Aşk hayatımda çok kötü kimse yok bayadır. Mesela bayram geldi sadece anneanneme gidildi. Zaten bayram bugün bitiyor okulda 5-6 mayısa kadar tatil verdi pazartesi gideceğim ama okul zaten daha kötü benim için. Hep yorgunum mutsuzum ve cidden aşırı yalnızım. Ailemle aram çok kötü. Özellikle asla hayırdan anlamıyorlar. Zaten aşırı yorgunum hep yorgunum birde bunlara laf anlatmaktan hayır demekten yoruluyorum. Kız kardeşime diyorum onu buna dokunma bir şeyimi elleme (22 yaşında) hiç anlamıyor ailemde ses etmiyor yoruldum artık yıldım kimse beni insan yerine koymuyor. Ne arkadaşlar ne aile zaten aşkta yok. Bu odanın içerisinde her gün eriyorum gibi çok yalnızım :( Sadece hayallerimde mutluyum ve gülümsüyorum o kadar. Gözüm sürekli camda.
Hayatım çok sıkıcı ne yapsam :( ?