Şaka yapıyorum bu arada. Ben seni sevdim içimden bir ses çok iyi güzel temiz kalpli ama sessiz birine benziyorsun diyor. Kelimelerimde şaka yapıyorum bu arada önceki. Rahatsız ettiysem affola
Yani bişey harcamiyorum aslında ailevi sıkıntılarınız var oyuzden. yoksa bende memnun değilim yani biraz olsun belki faydası olirdiye ama bakalım ise devam edicem mi bir ayim kaldı sonra sözleşmem bitiyo
Senin durum biraz mecburiymiş , biraz daha sık dişini , bende işi sevmiyorum ama sırf rahatlıgı var diye devam ediyorum bakma yoksa aşırı stres yaptıran bir iş. Şimdi diceksin hem stres hem rahatlık nasıl olyo 😂 ya istedigim zaman hava almaya cıkabiliyorum 5-10/15-20 dk farketmiyor istedigim zaman cay kahve molası verebiliyorum , d vitamini almaya dısarı ckabiliyorum vs bunlar rahatlıkları ama işim hep böyle ince ayrıntılarla oldugundan bir hata cok yğksek meblağlara patlayabiliyor 1 kez yaptım hata o da Allahdan telafi oldu ama çok fena bunalıma girmiştim. Tekstil dısında baska neler yapabilirsin?
şu an sadece tekstil oda zaten makineyifln öğrenemedim. ben ayaktageziyorum hem sıkılırım. bori bana ip falan getricek diye bagoamam gider alırım. mesela oyuzden ayakcioldum. enbasindan
Benimde dil yok bu yğzden dün itibariyle dil calısmaya basladım. Daha yeni , uygulama indirdim ingilizce okuma kitapları var dilim dönsün diye bol bol okuyorum türkçe gibi degil dil zor dönüyor cok fazla sesli okumak gerekiyor. Bak ses kaydı yaptım dinlermisin iyimi kötümü söylersin yeni yaptım kaydı 2 dk önce https://voca.ro/1oB5F7dld9Gv
3 tane oldu benim biri uzaktan diğeri yanımds uzaktan olan 2 sene sürdü yakın olanlar 3 ay … pek becerikli değilim sevgili konularınds elime yüzüme bulaştırıyorum hiç capkın olamadık 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Şu an bende ayağa kalkmak istemiyorum. Acayip yorgunum
Olur öyle bazen, devamlı bu his varsa depresyona doğru gidiyor demektir
Off iyiydik biara ama hava kapalı galiba oyun etkisi uff yeniden olmaz ins
Psikolojik boşlukta olabilirsin... yalnız kalmak seni rahatlatıyor sadece sanırım..
Aynen öyle
O zaman şöyle kimse ratsiz etmesin beni de kafami dinlendirmek isterim de
Ben de öyle keşke hep odamda yaşayabilsem ama yarın işe gitmek zorundayım
Yatak insanın mezarıdır
İnsan alısmaya gelsin
Girdimi çıkmak istemez
Aynen öyle 🥺🥴😪😣
Hayat yormus anlasılam
Hemde nasıl bin uasinda gibiyim
Bilmem mi
yat uzan işte bak keyfine, kitle kapını da :)
Aynen
Kilitle beni içeri al knk
Yorumu sevdin mi shshs
Heya
Beni sevdin mi peki
Yooo niye sevimki
Şaka yapıyorum bu arada. Ben seni sevdim içimden bir ses çok iyi güzel temiz kalpli ama sessiz birine benziyorsun diyor. Kelimelerimde şaka yapıyorum bu arada önceki. Rahatsız ettiysem affola
Teşekkürler sağol bende sakaciyimdir🙄🤔🥺
İyi birine benziyorsun. Kelimelerimde şaka yaptım beni içeri al falan. :)
Teşekkürler sağol önemli değil
Napacaksın? Kendinle özel mi ilgileneceksin?
Hayır düşünüyorum sadece
Düşünmek iyi bir şey.
En güzelini yapıyon scmaya ve işemeye git ama
Evet onları yapıp geldim sen merak etme 😒😑😐😞
Tamam sorun yok bende senin erkek versiyonunum saatlerce odada yatıyom bizimkiler öldü sanıyo a q 😂😂
Offf ya neden böyle olduk yine anlamadım. ha sıfır neşe ve heves var
Knka ben en azındsn telden oyun oynuyorum bi sekilde vakit geciuor sonra sıkılınca KS ye hiriyorum milletle konusuyorum iyi gelyo günüm geciyor
İyimis ama ben yarın ise gidicem tatil gitti 😣😒😣 ve yine uykum var. olacak işi sevmiyorum
A q aynıyız laaaan bende işe gidiyorum 8/6 ebem sklyooo sabah 7 de evden ckıp aksam 7 de gelyom offf 😭😭😭
Beş aydır çalışıyorum hala alışamadım ya stres icindeyimsurekli ama paraya encokihtiyacim olduğu donemdeyim
Neye o kadar para harcıyorsun? Ne işi yapıyorsun? Benim 3 sene oldu
Yani bişey harcamiyorum aslında ailevi sıkıntılarınız var oyuzden. yoksa bende memnun değilim yani biraz olsun belki faydası olirdiye ama bakalım ise devam edicem mi bir ayim kaldı sonra sözleşmem bitiyo
Tekstil işine girdimoda zorla işkur dan. mayos sonunda biticek. ve boşta kalırsam
iyi olmaz. borcumuz var baya
Senin durum biraz mecburiymiş , biraz daha sık dişini , bende işi sevmiyorum ama sırf rahatlıgı var diye devam ediyorum bakma yoksa aşırı stres yaptıran bir iş. Şimdi diceksin hem stres hem rahatlık nasıl olyo 😂 ya istedigim zaman hava almaya cıkabiliyorum 5-10/15-20 dk farketmiyor istedigim zaman cay kahve molası verebiliyorum , d vitamini almaya dısarı ckabiliyorum vs bunlar rahatlıkları ama işim hep böyle ince ayrıntılarla oldugundan bir hata cok yğksek meblağlara patlayabiliyor 1 kez yaptım hata o da Allahdan telafi oldu ama çok fena bunalıma girmiştim. Tekstil dısında baska neler yapabilirsin?
şu an sadece tekstil oda zaten makineyifln öğrenemedim. ben ayaktageziyorum hem sıkılırım. bori bana ip falan getricek diye bagoamam gider alırım. mesela oyuzden ayakcioldum. enbasindan
Anladım ofis işi iyi gider diye düsünmültüm sana acıkcasj
Eğer cikarsamda garsonluk vb de yapmayı istedim. ama öyle bir imkan yok ilçede. malesf ama baklm. alorlarsaedicez mecbur. napim
Ofisderken negibi açar mısın
Madem garsonluk ayakcı işleri bakıyorsun neden yurt dısına gitmiyorsun? Yurt dısında sürüyle böyle iş var maaşlar 1700-1800 euro
Ofiste ön muhasebe işi felan yapabilir misin?
Yurtdışına gotme hayalim var aslında ama dilyok ki bendeyani nasıl olcak
Yok hayır yapamam. benim. mujasbem pek iyi değil 😒🙂😐
Benimde dil yok bu yğzden dün itibariyle dil calısmaya basladım. Daha yeni , uygulama indirdim ingilizce okuma kitapları var dilim dönsün diye bol bol okuyorum türkçe gibi degil dil zor dönüyor cok fazla sesli okumak gerekiyor. Bak ses kaydı yaptım dinlermisin iyimi kötümü söylersin yeni yaptım kaydı 2 dk önce
https://voca.ro/1oB5F7dld9Gv
İyi gayet ama ben ingilizce sevmiyorum pekya
Bebişkooooo nerdesin kaç gündür yaaaa :(((
He benim isguc vardı yeni gördüm ya 😲🤔😞 dinleniyodum
Özlettin leen :(((
Ahahah ilk defa boribeni özledi
Özlenmicek hatunmusun aşk olsun😂
Teşekkürler sağol
:)
🤣
Odunluk vsr dimi biraz :(
Kimde
Sende😂😂
He ben kabayim ya hiç kız gibi değilim. herkese karşı öyleyim. dd
Niye böylesinki yaaaa
Bilmem erkeksiyim biraz valala bende bilmiyorum sen
İlginç hiç sevgilin olmadı o zaman 😂
Konuştuğum. olduda gerçekte olmadı ya seninm
3 tane oldu benim biri uzaktan diğeri yanımds uzaktan olan 2 sene sürdü yakın olanlar 3 ay … pek becerikli değilim sevgili konularınds elime yüzüme bulaştırıyorum hiç capkın olamadık 😂
Allah Allah burcun ne peki
Koc burcuyummm koc burcuyla nasıl anlasırsın😂
Ahahaha hadi ya ben manita olamam ama iyi kanka olabirim. abim de koç iyi anlaşıyoruz
Kafanı dinle birde hafiften müzik aç bak keyfine
Yatakta jimnastik yap
Ev kalabalık mı
Hayır ama üst katımizda abimgil var çocukları hiç durmuyo ağ😒😣😐😑
Ne işle meşgulsün neler yapıyorsun
Tekstil de yım
Neden gizlisin ki
Canım öyle istiyor
😂😂su siralar bende
Kendine meşgale bu
Sebep
Vur kapıya kilit'i
Vurdum
Birde kapı boyunca pankart as kimse rahatsız etmesin diye :)
Sana evet öyle bisty almam lazım benim kapalıyız falan gibi yazılardan iyi oldubu
Müsait değilim doluyuz vb mantıklı :)
Ehehhe ama bizim oğlanlar durzutmazlarki hemen cart cırt yirtarlar ag
O zaman sende onların kulaklarını biraz uzatırsın :)
Hayır olmaz ben yapamam annesi falan kızar. ben yaparsam suç olur oyuzden karismiyorum. annesi kiziyo gerektiginde
O zaman onlar da seni rahatsız etmesin
Evet aynen
HADİ BAKALIM SEN YAPMAZ İSEN BEN KULAKLARI UZATAYIM
Peki
Senin yerine de yapmış olurum peki seni rahatsız edenler kim
şu an kimse iyim.
Ooo güzel güzel :)
Aynen keyfim yerinde
O yeriz yeriz :)
Peki seni rahatsız eden kim
Yat uyu
Yukarda yegenlerim var ve ben hiç gelsinler istemiyorum. ya sakinlik istiyorum. odamdan cikmiycam yarın iş var bide
Muzik mode on
Hala odada mısın
Bende odadayim :)