☺️🌷
Terk edilmek nasıl bir duygu?

☺️🌷
Terk edilmek ayriiga hazır olmayan veya duygusallık olarak kendini karşıya bağlı hissedenler için tabiki zor hatta acıdır. Bazen elimizde olmasada karşı tarafın duygu his ve hareketlerine karşı ayrılığı arka planda azda olsa hazır tutma herzaman daha acı çekmenize ve hafif bir kaza misali atlatmaniz misali olumlu bir artısı olacaktır.
Sil gitsin de bazen silemediklerimiz var hayatımıza dahil olan katlanmak zorunda kaldığımız..
Görüş
15Görüş
Benden iyi kimse bilemez ya djsjjsjs ben okadar iyi bi adamım ki terk edeceğim kızı çok üzülmesin diye terk etmiyorum ilgi manyağı yapıyorum sonra o beni bırakıyor bende yalandan bir iki peşinde koşuyom geri gelip bana salça olmasın diye djjdjdjd
Terk edilmek en güzel rüyadan uyanmak gibi, ilk önce inanmak istemezsiniz inkar edersiniz sonra mutsuzluk ve boşluk hissi başlar bir süre sonra artık alışırsınız..
Benim hoşuma gidiyor. En azından kimseyi zorla hayatımda tutmamış oluyorum. Ne bana yük oluyorlar nede minnetle onlara ben yük olmuş oluyorum. Giden herkesin yolu açık olsun.
bu görseldeki listeyi uygulamaya kalkarsam bir tane kız bulamam. çünkü bizim ülkenin kızlarının tamamına yakını bu listedeki problemlerden en az birine sahip
Dünya ondan ibaret değil. Nasıl ki bir ağaçta aynı meyve varsa çürük olanı denk gelmiş der gidene bakmam. Gelene love u gidene f. ck you ☺️☺️☺️
Terk edilmek değilde, bir gün öncesi ölüp biten, ertesi gün ayrılalım diyen insana anlam veremiyorum, ne ara seviyorlar, ne ara vazgeçiyorlar yazık...
O kadar iyi tarif etmiş, anlatmış ki. Salın gitsin ki yerine hakedenler gelsin
valla pandemide 2 yılda öğrendim insanları zaten sevmiyordum eş dost akraba dar günde gördük
Ben genelde bunlardan biri başıma gelince silerim affetmem
Kötü bir şey abla ben süpperbaşkan yeni hesabık ekle
Ben süpperbaşkan abla eklesene
Kişiden kişiye değişir ayrılmanın birçok sebebi var
Sil gitsin diyenler, belliki henüz bir şey yaşamamişsiniz:)
Hiç terk edilmedim veya etmedim çünkü doğduğum günden beri tek yarim yine benim
Hayırlı bayramlar.
Yıpratıcı olduğu kesin.
Giden gider. Gideni umursamam.
Fazla üstünde durmaya deymez giden gitmiştir
Başta üzüyo tabi ama bi yandan güç katıyor
Bizi haketmeyeni salıvermek lazım.
Kötü bir duygu olduğu kesin
Hiç yaşamadım
En İyi Görüşler