Makyaj yapmıyorum. Nasıl hobi silah tasiyan biri mutlaka basini belaya sokar fevri davranir cunky etrafta cok fazla. ruh hastasi var öfkene yenik dusersin cezaevini boylarsın
Katil olursun demedim en ufak bir tehtit bile silahi uzerinde bulundurmak bile ekstra suçunu agırlaştırır birisi sana yumruk atsa senin uzeirnde silah olsa silah çekti dese suclusun yani neyse senin hayatin girer yatarsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
iyi yapıyorlae herkes silahlansın o zaman ruhsatsız almak ne demek dag bası oldu ulke
Silah satsinlar kursun satmasinlar
oneriye bak be off
Iyide silahlara karsi hobim var
Niye silah taşıyorsun ki
Hobi benimki makyaj yapmak gibi dusun
Makyaj yapmıyorum. Nasıl hobi silah tasiyan biri mutlaka basini belaya sokar fevri davranir cunky etrafta cok fazla. ruh hastasi var öfkene yenik dusersin cezaevini boylarsın
Offff her silahı olan katil olcak diye bir durum mu var
Katil olursun demedim en ufak bir tehtit bile silahi uzerinde bulundurmak bile ekstra suçunu agırlaştırır birisi sana yumruk atsa senin uzeirnde silah olsa silah çekti dese suclusun yani neyse senin hayatin girer yatarsin
Iyide abd de adamlarin elinde m4 carbine gibi ak 47 gibi büyük makineli tüfekler var. Adamlarin evi cephanelik
Ben bi glock a muhtaçım
25 yaşindasın daha serseriliği birak bence sonra gorursun Abd yi bimmem neyi aklını basına al dur
Senin burcun ne?
Balık ama burclara inanmıyorum
Teşvik olmaya bahane arayan her türlü olur
Yok sen bilmiyon silah ruhsati almak gercekten zor.
Napicaksin silah alıp her önüne gelene ruhsat versinler de manyaklar sokakta milleti tarasin oldu
Yok ya benimki hobi makyaj yapmak gibi dusun.
Ne hobisi be daha yalnız yazmayı beceremiyor hobi olarak silah taşıyacakmış seni özellikle ihbar etmek lazım vermesinler diye
Silahı olan herkes katil mi oluyor. Tamam öldürmek için tasarlanan bir alet ama ben hobi için istiyorum
Yani silah yetişkin erkeğin oyuncağı gibi düşün ona bakım yapmaktan zevk almak falan filan anlamiyon beni silah deyince ilk aklima gelen ölüm.
Amerika da adamlarin elinde ak-47 M4-Carbine tarzı silahlar var ben bir tane glock a hasretim
Silahın amacı öldürmek zaten çiçek sulamak olmayacağına göre
Hemen kiziyo hanimefendi silah dedim diye
Ya öldürmek için degil benim niyetim hobi diyorum zevk icin anlamiyon beni
Ben okadar dengesiz degilim hemen canımı sıkan beni delirten birini silahla vuruyum.
Amerika'ya git o zaman oradakileri vur burada yeterince şiddete meyilli insan var
Ne vurması ne önyargılısın sen ya
Benim anlımda katil mi yazıyor
Silahın olması başka katil olmak başka. Katil olan hertürlü olur mesela evde bicak var diye ben katilmi oluyorum tabancada ayni sey
Tamam almıcam. Haklısın yaramaz bir şey.
Aferin akıllı ol böyle