Güncellemeler
+1 yıl
hep kavga boşa çıkmyor tabii
Güncellemeler
+1 yıl
çok söyleniyorlar ve ben söylenen insanlara aşırı gıcık olurum. önünde bir araba varsa ona iki saat söylenirler. biri yol geçmek istiyorsa ona söylenirler. biri az geç bastıysa düğmeye ona söylenirler. canları mı sıkılıyor nedir orada otururken.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bedava diyedir yarı fiyat uygulaması olsa kalabalık olmaz hem onun parası yine bizden çıkıyor zam gelirse şaşırmam.
valla kalksa iyi olur. normalde de aşırı kalabalk zaten bugünler bambaşka oluyor.
Arabayla giderken önümüze atlıyor minibüs şoförleri bir gün dayak yiyecekler ama ne zaman
insana hizmet cok insanla temas kolay degil :) genede cok kibar ve nazik anlatimin icin tebrikler sana ayıp etmis soruyu okusa posetini o tasirdi :)
sanmıyorum ya. kral gibi davranyor zaten eminim gelen geçen herkese kulp takyordur.
:))))
O yüzden otobüs ve minibüs kullanmıyorum kalabalık oluyor hep ben tranvay metro severim en güzeli
her yerde de onlar yok ki
Çoğu yerde var ama tabi uzak olan yerde oluyor ben avrupadayim mesela sıkıntı yaşamıyorum
ya iki durakıllık yer de olsa illa biniyor insan otobüse. senin herhalde kaldığın yer uygun metroya. tüm avrupadakilern öyle olduğunu sanmyorm.
Valla biraz öyle galiba ama uygun olsama bile sırf otobüse binmemek için 40 dk yürümüşlüğüm bile var
haklısın. insan kendini civciv üreten fabrikada hissediyor binince. insanlıktna çıkyorsn.
Aynen öyle sende baya kızmışsin az sakin ol
kızdım çünkü zaten kaç tane otobüse geldi binemyorsn. kalabalık şu bu derken dpluyor insan.
İett şikayet yaz belki birseyler olur diyecem ama bizim ülkemizde pek bir şey olacağını sanmıyorum
Pendik nere yav , ben beylikdüzündeyim aramızda kıta var
karşı kıtaların insanlarıyz 😂 ama eminim aynı sorunlar orada da vardır.
İstanbul cok kötü hic sevmedim 1 aydir basaksehirdeyim lesherseyi
sen nerden geldin
Adana
Sinirliler bir de
krallar sanarsn.
Aynen
Güzel bir kadın değilsen bu şekilde davranırlar ama güzel olsaydin nasıl nazik ve kibar olurdu bı bilsen
sizin kafa da bambaşka yerde. güzel kadın anlayışın da eminim bir tarafını açan kadındır. buz gibi havada ve de maskeyle kimsenin güzel görünmeye çalşacğanı sanıyorum.
Pendik'te mi yasiyon yakınız tanışalım mı
maalesef evet
Sevmiyon beliki biraz bize doğru gel sana sakın 🤣
sne de aynı yerde değl misin size doğru nere
İzmit'teyim ben 🤣
yakn diyor bir de ya 🙄
Yakın tabi 1 saatlik yok tek araba🤣
İstanbul zaten kendi içi hariç her yere yakın. ben pendikte yürüyerek yarm saate gidilecek yolu otobüsle bir saate gidiyorm.
İstanbul'u biliyorum çok karışık sevmiyorum 🤣🤣ama dediğim gibi bir çok defa tek arabayla geldim Pendik metroya
gel gör ki ben hiç sizin oralara gelmedim.
Çok geldim İstanbul'u çok gezdim buyur gel beraber gezelim seni gezdirim zamanın varsa 👏
önce bir araba almam lazm 😂
Hmm yok mu araban 🤣yanda Konuşalım sorun olmasa
olsa otobüse niye bineym demi.
Yani 🤣belki mazot çok pahalı🤣
o da var dimi. zira bazı tanıdılarm arabasını garaja kaldırıp akbil aldılar 😂😂😂
Aynen öyle 🤣🤣 eklesene beni çok neşeli birisin
sana denk gelmiştir yahu. her zaman böyle olmuyor.
ne olaylar çıkıyor otobüslerde