İnsanlar asgari ücretle nasıl yaşayabiliyor? (SONUNA KADAR OKU)?

Selam ben İstanbul Mimar Sinan üniversite konservatuar öğrencisiyim. Çok şükür ailem orta halli. Babam 2000tl gönderiyor öğrenci kredisi ile idare edebiliyorum. Neyse konuya şöyle kısa bir şekilde gireyim...

Bizim sınıfta bi kız var zenginmiş sonradan öğrendik onunla takılmaya başladım kız sessizdi açıldı. Sonra baya samimi oldum. Babası baya zenginmiş. Ailesi ile tanıştım ama evlerine hayran kaldım 😶 dublex resmen şato! Evlerinde hizmetliler bahçıvan var ve bizim arkadaşın dadısı bile var!
Evin bi kısmı aynen böyleydi
Evin bi kısmı aynen böyleydi
Babası beni çok sevdi normalde bu kız ayrı eve çıkmak istiyormuş izin vermiyormuş babası benle çıkarsa izin verirmiş. Sonra ki gün babası bize bir ev verdi 😶 1 dönüm arsalı harika bir ev. şu an 4. Günü ve eve bakıcısı + aşçısı da geliyor 🙄
Bu gün canım soslu makarna istedi arkadasim telefonla aradı bi supermaketi 2 paket makarna geldi 129tl 😳 sonra manavdan domates biber soğan yeşillik geldi 450tl! Hepsini masterpass ile mi ne işte her neyse onunla arkadaş ödedi! Sonra aşçı yemekleri yaptı ben hayatımda bu kadar güzel bi makarna yemedim! Makarna organik, domatesten salcasina her sey organik ve o kadar güzel kokuyor ve o kadar güzel tat var ki anlatamam!

Cidden bu ülkede paran yoksa birhiçsin! Ben 1 haftadır zenginlerle iç içeyim fakirler resmen hayat yaşamıyor...