Sizce artık her şey için geç mi kaldım?

22 yaşındayın... Ne bir işim var, ne bir hobim var, ne de herhangi bir şeye yeteneğim var ( varsa bile haberim yok )... Lisede öğretmenlerim birçok şeye yeteneǧim olduǧundan bahsetmişlerdi fakat ailem baskıcı bir aile olduklarından, dersime odaklanmamı ve saçma şeylere vakit ayırmamamı söylediler... Hala da ne zaman bir şey yapmak istesem, iş bulmaya odaklanmamı ve saçma şeylere vakit ayırmamamı söylüyorlar... Bu hayat koşullarında bir yerde haklılar, yaşamımı devam ettirebilmek ve ihtiyaçlarımı karşılayabilmek için bir işimin olmasına ihtiyacım var fakat yine de kendimi çok boş bir insan olarak hissediyorum... Dans etmek, herhangi bir müzik aletini çalmayı öğrenmek veya herhangi bir spor dalında kendimi geliştirmek istiyorum fakat daha sonra yaşımdan dolayı ve ailemin sözleri ile beni engellemelerinden dolayı sanki artık çok geç kalmışım gibi hissedip vazgeçiyorum... Sizce de öyle mi? Çevrenizde bu duruma benzer bir durum yaşayan kişiler var mı? 22 yaş her şey için geç kalınmış bir nokta mı yoksa kendime yeni başlangıçlar belirleyebileceǧim bir yaş mı?
Sizce artık her şey için geç mi kaldım?