Senin için demedim kendim için dedim laf açılınca öz eleştiri yaptım kendime konuşmalara bakılırsa sempatik birisin hem birde herkes herkesi sevecek bir kaide yok bütün akrabası sevemeyiz zaten
Ben mesela sevgili edinince hayallerimi hep onla kurarım hep hayallerimde o ve ben varız ve bir gün eski sevgilim şunu demişti “hep hayallerinde sen ve ben varız hiç böyle arkadaş grubuyla şunu yaparız bunu yaparız demiyorsun demişti” iyi anlamdamı demişti bilmiyorum böyle bişey denişti ama
Biz öyleyiz kızım hayatımıza birini alırsak bir bütün oluyoruz o kişiyi varımız yoğumuz o oluyor zaten insan sevmeyiz tek sevdigimiz insan o olyo onla saatlerce konusuruz ama baskası olsa 5 dk da sıkılırız
Bir insanın yaşı var iken kendi yaşıtlarına değilde kendinden oldukca aşagıdaki yaşıtlarıba bakıyorsa en basitinden kendinden 5-10 yaş daha altına amac ne olcakki baska…
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bende genelde seninle aynısını yapıyorum ama aileyide ihmal etmemek lazim
Hergun ailemleyim.
Akrabalarada git onlar zor zamanda yanımızda olurlar
Gidiyorum da çok şık değil ya. ben bunlaliyorum
Bende ama kısa tutuyorum genelde ziyaretleri sende bunu yap
Offf ben zaten goruyom onları bayram dan önce falan gerek yok gitmeye aynı sehirdeyiz 😂😅
Bu kadar mı gıcıklar
Yooben insan Sevmiyom
Bu olaydaki gıcık sensin yani
Evet 😅
Zorla götürülmüş gibi hissedince suratımı asiyom. negatof enerji veriyorum.😀😅
En azından bunu kabul eden sempatik bir giciksin
Aynen öyle 😄😅😃
Sana bir şey soyleyimmi ben son zamanlar bildiğin milletin uyuz olduğu bir gıcık olmaya başladım kötü bir insanmiyim diye sorgulamaya başladım kendimi
Yokbe bende öyleyim içinden gelmediği için öyle davranıyor insan kötü hissettmen buyuzden
Senin için demedim kendim için dedim laf açılınca öz eleştiri yaptım kendime konuşmalara bakılırsa sempatik birisin hem birde herkes herkesi sevecek bir kaide yok bütün akrabası sevemeyiz zaten
Teşekkür ederim 💯 ya🤣😅🙂sizde oylesiniz
Aynen öyle doğru 💯
Seninle konuşmak iyi geldi frekanslar uyuştu tşkler bu arada bayramın kutlu olsun
Rica ederim 💯🥳 iyi bayramlar 🙋
Yanlış anlama farklı bir amaçla değil arada laflamak için eklersen sevinirim
Teşekkürler ama boyles iyi ya eklemeye gerek yok sanırım
Bende aynıyım gittim ama hic sevmem
İiyy hiç güzel değil dimi.😐😔
Aynıyız ve sen ben gibileri kötüliyolar bilyonmu ben zatenn insan hiç sevmem yanlıx kalmak iyi gelyo nerde insan orada b0kluk
Evet öyle maalesef doğru diyorsun
Ben mesela sevgili edinince hayallerimi hep onla kurarım hep hayallerimde o ve ben varız ve bir gün eski sevgilim şunu demişti “hep hayallerinde sen ve ben varız hiç böyle arkadaş grubuyla şunu yaparız bunu yaparız demiyorsun demişti” iyi anlamdamı demişti bilmiyorum böyle bişey denişti ama
Doğru dur. bence sen sadece onu kendine ait hissedip. onla olmuşsun bende öyleyim biraz
Biz öyleyiz kızım hayatımıza birini alırsak bir bütün oluyoruz o kişiyi varımız yoğumuz o oluyor zaten insan sevmeyiz tek sevdigimiz insan o olyo onla saatlerce konusuruz ama baskası olsa 5 dk da sıkılırız
Uuuvvv iyiymiş vallalal keşke benim eski manitada öyle olsaydı 🥺🙄🥴
Ah be kızım bana aldatan gelir sana baska birisi hayat işte bizi böyle üzüyor
Aynen öyle ya benimki citirlari seviyo ergenlere meraklı mkk
Seks icin seviyor boş ver unut gitsin
Dimi bende çok salkmisim anca şu üç ayda tak eti banada biliyormusunm. kime desem aynısını soyluyo ufff
Bir insanın yaşı var iken kendi yaşıtlarına değilde kendinden oldukca aşagıdaki yaşıtlarıba bakıyorsa en basitinden kendinden 5-10 yaş daha altına amac ne olcakki baska…
Doğru diyorsun 💯 yani aynen katılıyorum
Teşrkkürler
Rica ederim
Bayram tatili bitiyor perşembe iş var aşırı moralim bozuk calısmayı hiç sevmiyorum
Aynen öyle yabende son tatil günümüz bugün. iyi geçirelim. bri gezicem. biraz 😔😐😪
Sabahdan bende cıkıp gezicem bugün bahağı yağmur yağdı mis gibi toprak kokusu vsr sabab sabab doğa yürüyüşü yapcam
Bizim. sabahlari soğuk gibi olup öğlene doğru sıcak olmaya basliyo nemli gibi yani iyi akşam yinesoguk ama öyle. guzeldibugun biraz çıktık disarida
Sabah sabah üsütürsün o zaman öglen gezmeye basla aksama doğru dönersin
İkindi den akşama benim gezmeye çıkmam. oaralar iyioluyo.
İyi bakalım
Teşekkürler
Ben hiç gitmiyorum
Oh neguzel aslında onların bize gelmesi lazım çünkü annem büyük olduğu için bizimkiler gitti görmeye. Ss
Gel gezelim
Tm. bn
Ekle
😪😂🥺
Hiçbişe olmaz
bişey olmaz