Hayatım mahvoldu, nereden başlayacağım ben bu hayata?

18 yaşında öz babam tarafından taciz ediliyordum. Ailem, başta annem olmak üzere kimseye inandıramadım. Babam evde yatardı kaveye okey oynamaya giderdi. Annem temizlik şirketinde çalışıyordu. Sürekli kavga ederlerdi dayanamadım artık evden kaçtım. İlk 4 gün parkta yattım. 5. gün ağlama krizleri geçirdim kollarımı kestim. Ruh halim çok kötüydü. Hastaneye götürdü hiç tanımadığım biri beni kanlar içinde görünce. Acilde müdahale yapıldı dikiş atıldı kollarıma sonra da pskiyatri doktoruna yönlendirildim. Pskiyatri doktoru benim yatışımı yaptı hastaneye. Sonrasında bana bipolar tanısı konuldu. Durumum iyi değildi insanlara saldırıyordum hastanede. Akıl hastanesine sevk edildim 1 sene akıl hastanesinde yattım. Kendimi zorda olsa toparladım taburcu edildim. Hiç iş hayatım olmadı. Sığınacak kimsem yok. Halamın yanına geldim burada kalıyorum. Kollarımda jilet izleri var. Saçlarımı hep sıfıra vuruyorum uzatmıyorum. Erkek gibiyim. Halamlara yük olmamak için iş bulmak istedim kollarımın halini gören iş vermiyor. Aşağılayıcı gözlerle bakıyorlar. Kimiside acıyor gibi bakıyor. İş tecrübem de yok meslekte yok. Lise zaten okumadım. Sicilim kötü akıl hastanesinde yattım. Ne yapıcam arkadaşlar ben. Bana yardım edin akıl verin.
Hayatım mahvoldu, nereden başlayacağım ben bu hayata?