AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
276Cevap
:D Aslında Varya bende erkeklerle anlaşamıyorum sürekli kavga edesim var parçalayasım ve erkekler kızlarla konuşurken sürekli kekeler falan filan ben çok rahatım :D
İşte bu yüzden sevgilim yok
muhabbet ettiğim kız sayısı 1-2
Ne diyor şair ;
Senin derdin aşk
benim ki memleket meselesi :)
Karşı taraf nasıl yaklaşıyorsa öyle yaklaşıyorum. Bakıyorum çok cıvık hemen egoist narsist yönümü gösteriyorum defoluyor.
Egoist olduğunuzdan şüphem kalmadı bay Guru :D ama dün iyi anlaştık gibi :)
Anlaşmak sadece iki taraf da isterse olabilecek birşeydir @powerofdisi istesem herkesle çok iyi anlaşabilirim ama o zaman benim ne özelliğim kalırdı ki?
Evett
O halde ben gideyim @powerofdisi iznin olursa soru cevaplamak istiyorum..
Estağfurullah. Mütevaziliğim egoistliği ezer geçer
Bende öyle tahmin etmiştim zaten @powerofdisi hadi iyi akşamlar sana çocuk..
İyi akşamlar Guru bey
Teşekkürler @powerofdisi
gurum benim
Kendimi tek düşünüyordum :) isteyince herkesle anlaşabiliyorum istemeyince istemediğimi ortamdan uzaklaştırıyorum bile :)
kendini öyle şartlandırmışsın arkadaşlık için ortak yanlar gerekir o zaman sana benzeyen birisini bul bütün kızlar aynı mı eğer sevmediğin hareketler yapıyorsa onunla arkadaş olmak zorunda değilsin
Biraz onlara benzemeye çalış ya da başka ortamlardan insanlarla tanış elbet bulursun kendi kafana göre birini.
bayan arkadaşlarimla sosyal konular guncel konular rahat konusabiliyoruz... muhabbette konu değişiyor arkadaşlarim ve yaşadiklarimiza gore değişebiliyor
Kızların her zaman sevdiği birşey vardır o daa çiçek en güzel kıza bir demet çiçek al sakın pis kokulu çiçek felan alma gül al. Yanına git ve deki senden güzel değiller ama güzel kokuyorlar felan de. Kızlar hemen yumuşar. Gün geçtikçe hediyeler al mutlu et onu. Günler geçtikçe flört yapıcaksınız :)
Soruyu soran kız. Kız kıza niye çiçek alsın niye flört etsin?
ay doğru kız dimi :D:D
Hoşuma gittiyse sohbet açarım illa bir yerden ama kızın tavırları iticiyse ya da aptalsa aynı hızla uzaklaşıyorum. Ne kadar güzel olsa da ince espriden anlamayan kadınlar bana çekici gelmiyor.
Tamamen anlattığın kızlardan uzak duruyoruz nerde akıllı kendini bilen varsa onlarla arkadaş oluyoruz :)
Çekilmez senin anlattıkların :))
Eğerki kız bilge bir kişilikse çevresine ve kendisine saygısı var işe zevkle her türlü Muhabet ediyorum diğerlerini hiç görmüyorum bile...
Kızların çoğu senin gibi düşünüyo muş bu saf saf gülenler kim acaba :)
Ben de bilmiyorum :)
Belki yanlış tanıyorumdur diye düşünmeye başladım
Kalk evlenelim senle? :D Sen gerçekleri mi yazdın? Senin gibi kız pek kalmadı gençlik bozuldu, ne varsa eski toprakta var. :)
Ağır başlı birisin yani, biri muhakkak çıkacaktır karşına böyle hanım hanımcık :) üzülme bu kadar, bekarlık sultanlıktır unutma :D
zaten bende sadece anlasabildigim kizlarla konusuyorum. yapmacik gosteris budalasi kiz cok var seni tuttum anlasamaman cok normal sen sadece konusmuyorsun ben siddete karsi bir adamim amabir kac kizi duvara yapistirasim var 👋👏💪
insanlarla konusurke neresine bakiyorsa ona gore konusacaksin sen nabiyorsun bilmiyorum ama konusmak o kadarda zor degil anlasamayabilirsin ama konusursun :)
kendindini kız saymıyormusun kız duyguları yok mu sende erkeklerin kızlarla sohbeti çekingenli olur daha bir resmi gibi o kadar rahat olmaz yani her istediğini söyleyemiyorsun nasıl buluyorsan öyle kabul etmek lazım o kadar...
SEN BİTMİŞSİN. GİT KENDİNİ BOGAZ KÖPRÜSÜN DEN AT. KIZLARI KANDIRIP KONUSAMAYAN ERKEK MI KALDI TURKIYEMIZ DE. YATAGA BILE ATIYORLAR :D
Aslında bunu güvenle halledebiliriz... Onun senin güvenini aldıktan sonra hareket ederiz. Kısaca
önce emniyet sonra hareket.
Kız meslek lisesinde okuyan bir insanım düşün kızlardan nefret ettim acaip sinir bozucu kız tipleri var bende pek anlaşamam yani
Kendi kafa yapına uygun bir kız arkadaşın yok demekki. Kötü bişey yaa. Ortamın kötü olabilir ya da tercihlerin...
ay kız sen aynı bensin ruh eşimi buldum tanışalım mutlaka :) lütfen?
Bilmem pek yalaka olmayi olanlari ve seviyesiz konusmalari sevmeyen kisiyimdir 1 2 tane olsun tam olsun
bence senin çevrendeki kızlarla alakalı bir durum seni böyle bir yola teşfik etmiş. çevrendeki kızları değiştir :D
benim anladığım kadarıyla sen biraz daha mantığınla hareket ediyosn onlarsa duygusal ben bunu her cinsiyet için yaşıyorum ya kendin ol yanlızlığı göze al ya da onlar gibi davranmaya çalış onlar gibi ol.
bende kızlarla anlaşamıyorum. aslında ben değil onlar benle anlaşamıyor.
Ya bence normal bir şey bu kafana takma demek ki anlaşamıyorsun sende erkeklerle takıl gitsin bu arada sorun olmazsa yaşını öğrenebilir miyim
19 yaşındayım
Teşekkürler
Karşındakini Sevmeden Önce Kendinle Barışık Ol, Kendini Sev Önce. Sonra Karşındakine Değer Vermeyi Dene. Herkesle Aham Şaham Konuşmuyorum. Kim Ne Hak Ediyorsa Onları Söylüyorum. Abartılcak bir Durum Yok Ortada. Fazla Kafaya Takma Oluruna Bırak.
Erkekler , erkekler ile gayet iyi anlaşıyorlar aşşağıdaki bir aptal saçmalamış yaşıda büyük halbuki her neyse kızların arkadaşlıkları çöptür aralarında 1-2 tane sağlam arkadaş anca bulursun soruna gelince ben kızlarla konuşamıyorum utanıyorum
benle arkadaş olabilirsin ben o kızlardan deilim :D fok balıgı gibi de konuşmam
bir kahveni iceriz o zamn :D
valla gelin için ben severim yeni arkadaşlıklar :D
Selamünaleyküm gardaş nasılsan iyimisan der girerim lafa teallam yaa.
(aaahhha ahha yorumuna haykırarak güldüm )
Abi hoş geldin buyur buraya otur, bir yanlışımız olduysa af ola demiyorlar mı hiç.
Fazla diyaloğa girmem biliyonmu haracı alır çıkarım genelde
Özel bir muhabbet şekli yok onlarda insandır ama sevgilinse etkilemeye çalışırsın
Sende kendi kafana uyacak birini bulmalısın zaten bir kızın tek bir arkadaşı olur samimi olduğu diğerleri takılmak içindirSende le
Normal günlük hayattan sohbet muhabbet çokda kasmaya gerek yok muhabbeti laf lafı Açıyor zaten "D
Delikanlı kız genine sahipsin. Her kıza nasip olmuyor bu gen :)
Kendim gibi yani egoist sevmeyen gidiyo seven kalıyo:))
benimde sorunum bu diyebilirim lisede hiç anlasamazken ünivde mühendislik okuyorum ve gene hiç anlaşamıyorum cok kötü bir durum :)
"Kızlarla nasıl muhabbet ediyorsunuz?" Erkek arkdaş gibi. Kadın erkek eşit.
naber l*n dik dörtgen kafa diye muhabbet kuruyorum genelde
O zaman seni bizim kızlarla tanıştırmak lazım zira hiç o onu giymiş bu bunla gezmisci kizlwr değiller ama hayirsizlar ya
ay sen ne kadar tatlısın sen ne kadar şekersin konuşmaya başlıyorum kızı tavlıyorum orda tabiki de şaka :D yok ya nadir kızlar çıkar benimlen konuşan ama her türlü kız itanaylan adam edilir. net :D :D
Sofistikeyiz yani... :)
En iyisini yapıyorsun, hiç bozma, aynen devam et. :)
olgun düşüncelisinde ondan aman boşver sende erkeklerle takılırsın.
Ben de senin gibiyim. Ama farklı olan dışlanıyor genelde
hiç bilmiyorum içimden beğenmek gelse bile belli edemem
Tespit yaptim ve açıkliyorum. bas baya Odunsun..👨🔨🔨
Evet olabilir :)
Harbi sen sorunca merak ettim nasıl sohbet ediyoruz lan?
aşağılık duygularını dengelemek için yaratılan üstünlük kompleksi.
Anlamadım
tespitin
Benim kişilik analizim mi yani?
evet
Neyim aşağılıkmış anlamadım ben dediğini
Sen ve senin çevrenle ilgili bir sorun daha elit ağır başlı zeki insanlarla takılırsan sorun ortadan kalkar. Demek istediğim kendin gibi gördüğün insanlarla muabbet kur.
:-) erkeklerde durum böyle
www.liketraq.com/.../muhabbetac.jpg
Kendi aramızda ise :-)
www.vekarikatur.com/.../...e-sevi%C5%9Ftik-biz.jpg
selam dıyorum havalarda cok sogudu ya whats app var mı dıyorum ne alaka be mal dıyorlar genelde
ya da telefonun cok guzelmiş numarası ne bunun dıyorum yıne aynı tepkıler... kısaca konusamıyorum
Erkeksen çekiceksin cilvesini, ayrıca 'zaten kimse hemcinsiyle anlaşamaz' cümlesine de katılmıyorum çoğu hemcinsimle aram karşı cinstekilerden daha iyidir
Herkes senin istediğin ölçüde olacak diye birşey yok sen uyum sağla biraz aykırı olsanda bunu yine çözebilmek senin elinde
Zaten kimse tam olarak istediğin gibi olmaz da yani, bilmiyorum hiç uyuşmuyorum ve işin kötü yanı hiçbir kızla uyuşmuyorum
Şimdi kızlar (kendimde dahil) dedikodu yapmayı seven giyime önem veren cinslerdir senin biraz buna uyan gerekiyor
insan gibi konuşarak anlaşıyorum karşıdaki hayvansa zaten bir konuşma olmuyor genellikle anırmalar bağırmalar çifte atmalar oluyor o zamanda ahırı ya da bulunduğum ortamı değiştiriyorum
Anladım ki sen yaşına göre daha olgun bir insansın.
kendin olmalısın her zaman... kızlar kendi gibi davranan erkeklerin muhabbetini daha dikkatli dinler.. senin olmanı istediğin kişiler olabilir ama kendin olarak konustugun zaman daha çok dikkate alınırsın
3 kankitoşkom dışında bütün arkadaşlarım erkek benim de.
Kadıköyde takıl. Sosyal ortamı mükemmel bir çok farklı insan ile tanıştım hepsi ile muhabbetimiz senin bahsettiğin türden gerçektende çok güzel oluyor.
Kadıköyde takılıyorum zaten
O zaman sende sorun var sanırım.
Maço olmak her zaman iyidir ben nazik olmayı sevmem kızlar bunu haketmiyor biraz yüz verdinmi astarını ister ;)
Şöyle düşün mutlaka senin de. olumsuzluklarin var o gördüklerin de onlarin olumsuzluklari bardağin dolu tarafindan. bak
Edemiyoz bir. kızla bir erkek artık sohbet edemiyor hemen başka fikirler geliyor akillara dostluk felan kurulmuyor.