AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
276Cevap
benim erkekler dostlarımdan yana sıkıntım yokta kızlar konusunda aynen sana katılıyorum ve özellikle çok özenti olmayı seviyorlar bir türlü çözemedim halbuki doğal olsalar daha çekici olurlar
Cok iyi cok da guzel tamam mi smdi bu konuyu cok uzatdilr nyse aydinlatmam bu kadar.. o degil de bm guzel hatunlarla cok iyi anlasiyorm cirkinleri aninda terslerim.)
zaten kız dedigin anlattıgın gibi olur. senin huyların erkek huyu giibi. kız dedigin oyle konusacak o konulsrı konusacak yani
Evet biraz erkek gibi olabilirim, ama diğer türlü olmak hoşuma gitmiyor hem de beceremiyorum
bence ol yani olmaya calıs. lerde sıkıntı cekersin
acıkcası kafamda karakterine dair izlenim oluştuktan sonra sohbet konusunu secıyorum coguda zaten gercekci olmuyor malesef öyle kabul etmek durumda kalıyorum sizin yerınızde olsam gene erkeklerle muhabbet ederim..
En temel hatta seksist yaklaşım. Çevreni genişletirsen sorun kalmaz.
en iyi tavsiyem çıkıcaksan birinle kafa dengi olucak :) her şeyi yapıcan onla her çılğınlığı :) sana uyumlu olucak. bazı kızlar var çok artist bazıları var sıcak kanlı genelde git sıcak kanlı insanlarla tanış konuş daha iyi garanti yani
Bende senin gibiyim arkadaşlarımıda bulunduğum ortamdan seçtiğim içinde herşey yolunda 😃
aynen banada yapmacık gelen tipler vardı ama kafa dengi illaki buluyosun çevreni ortamını değiştir
işte cvb budur :)
Aha ben. oyle iste. kendin gibisi yok mu onlarla et
Kızlarla muhabbet çok zor selam bile versek yanlış anlayanlsr bile var
Herkes de bu dert yahu.. bende de var aynından evde diyorum ki yarın sınıftakilrle konuşucam okula bir gidiyorum ortama bakıyorum bunlardan arkadaş olmaz diye kestirip atıyorum don başa yalnızlik nasıl geçer bu hiç bilinmez
Sorun sende degil. Doğal davran çoğu yapmacık zaten.
Vede bütün kızlar çok kıskanç dedikoduları sürekli var ne bileyim kız arkadaşımda çok kıskanılır oda anlaşamaz kızlarla
Karşı tarafa göre mesela bu sne takıldığım bir kızla erkek arkadaşlarımla girmediğim muhabbetlere girdim :D
kendini elit ve seçkin görüyorsun yani?
benim yanıma herkez yakışmaz diyenlerdensin yani?
Öyle görmüyorum hayır, ama yapmacık geliyor kızlar. Öyle görsem erkeklerle de takılamam
Bence ön yargılarının esiri olmuşsun. siyah beyaz düşünce kalıplarından çık. çevrendeki birkaç kişi yapmacık diye herkezi aynı kalıba koyma.
Ben erkeklerle anlaşıyorum arkadaş :D
Kafa yapısını biliyorum, ne yapacağını kestirebiliyorum o yüzden sorun olmuyor :D
soruyuyanlış sormuşsuınuz kardeşim. kızlarla nasıl muhabbet ediyorsunuz değil kızları nasıl kandırıyorsunuz şeklinde oalcaktı sanırım.
It iti ısırmaz derler inanayım mı kız arkadaşın yoksa erkeklerle mi takılıyorsun
Evet erkeklerle takılıyorum
Hep böyle kızları merak etmişimdir erkek ruhlu yürekli oluyorlar doğru mu
Yok bilmiyorum ama günlük muhabbeti onlarla yapıyorum
Hm anladım Lisede Vardı bir tanıdığım erkeklerle gezerdi elinde tespih öyle dolanırdı
Yok ben öyle değilim makyajımı da yaparım hatta
O da yapıyordu :) sen normal bir kızsın onu anladım
Genelde kızlar benimle muhabbet etmekte. Sevgilim bu durumdan rahatsızlık duyuyor. Davamız hakkında konuşuyoruz.
nevar lan.. ne yapıyon.. kızlarında küfür ettiği bir nesile yetişemiyoruz. genellikle ben merhaba nasılsın cümlesini kullanan bol kahkaha ile muhabbet ederim.
Normal birşekilde herkesle normal konusurum ben sonuçta onlar da insan 0_0 yoksa değil mi? 0.0
Bir kere kızın biri merhaba dedi evlenme teklifi ettim halimi düşün..
Normal fazla samimi olmam kızlarla merhaba, merhaba işim olmaz yani :)
ben kendım oluyorum sempatik oldugumu soylerler sesımınde cok tatlı oldugunu allahtan ıste
kendi cinslerini bu kadar açık ve güzel anlatan biri daha bulunmaz.
Dediğin tarzda kızlara hiç rastlamadım kız kıza kalınca oluyor böyle muhabbetpeer herhalde
Bende hiç anlaşamayanlardanım napalım olmayınca olmuyor :)
bazen bende kendi cinsimle anlaşamıyorum karşı cinsle çok iyi anlaştığım oluyor ilginç ama gerçek
Pek muhabbeti olmadığım kişilerle mesafeli konuşurum. Sizi bizi mesela
Ben kızlar ile hiç konuşamam kanka çok utangaçim :-(
Muhabbet etmiyorum herşeyden bir anlam bir çıkar cikartma pesindeler. böyle iyi :)
Kızlarla uzun vadeli kuru kuru muhabbet edilmez sonu yatakta bitmiyorsa at gitsin
biraz geyikten zarar gelmez... hayatı çok ciddiye almayınız
soruyu ben yazmadığıma emin olsam ben yazdım diyecem :D bilmiyorum valla
direk olaya girme taraftarıyım gidip çiftleşelim mi diyorum tokatımı yiyip geri geliyorum :D
sihirli sözcükler kulaklarına fısıldıyorum...
gözlerinden kalbinin derinliklerine süzülüyorum...
aşkımın bayrağını kalbinin ortasına dikiyorum...
Aman sakın ilerletme samimiyetini zamanla sende onlara benzersin yoksa senin kafa yapında çok az kız var sende yok olup gitme onların arasında
Daha karşı cinsle konuşma skill'im açılmadı kankalarım var. Kızlara ihtiyaç yok. Ama haklısın yapmacık mıc mıc mıc muhabbetler bög.
Kendine Yakın bir Kanka Yap Oda Seni Arkadaşlarının Yanına Götürsün Felann YAvaş Yavaş Isınırsın Kız Gibi Davranmaya :)
Anlaşıyorum kızlarla etrafimda öyle sığ insanlar yok.
Işin b. kunu cikarmamak kaydıyla esprili ve enerjik ol. Az konuş ama öz konuş. Mantığını konustur. He birde yalakalik asla yapma :)
aynı benden sin takma karşıdakiler kendin ol yeter beğenen seven böyle sevsin seni sahte arkadaşlara gerek yok :)
Sende onlar gibi yapmacık davrancaksın yüzüne gülceksin arkasından iş çevirceksin bir çok kızın yaptığı gibi. Bir kız en yakın arkadaşının yediği y*rakları neden anlatır ki , düşün işte kızların ne tür bir kişilik olduklarını.
senin kaliten yüksek demekki hacı. Boşver onları. onların tek derdi ne giysem bugün kime neremi göstersem falan..
Kızlar çok yapmacık dediğin gibi doğal olanları çok hoş ama... Normal bir erkekle nasıl konuşuyorsam onunla da öyle konuşuyorum..
Erkeklik hormonların agır basıyor senin sen konsere gidiceksin maça gidip kufrediceksin pea oynayacaksın :)
+Slm
-Oha sksydn bari.
:) haha aynen
aslında çok da basit çözümü var ya , uzayca öğrenmek bütün sorunu çözüyor.
uzayca bildiğiniz taktirde bütün kızlarla rahat rahat anlaşırsınız :)
Kizlarla muhabbetimiz genelde s*ikisli sokuslu oluyor gerisine gerek yok zaten
Gider konuşurum baktım konuşmuyor kafa göz dalışa geçiyom :D
kızlara güven olmaz konuşcaksın güveniyormuş gibi yapıcaksın ama hep bir açık kapı bırakacaksın
Kitap oku daha iyi arladaş bulamazsın. Bende aynı düşünüyorum. Zevk almıyorum böyle muhabbetlerden.
Ahah takma sen onlar heryerdeler ama seni heryerde bulamayız :)
Nasıl muhabbet ederim diye hiç düşünmedim. Ama sözümü esirgemeden konuşurum.
mantalite ve karakter cakisiyosa tadindan yenmiyo valla sayet 2 yildir sorun 0
sen kızlarla muhabbet edemiyorsun daha bizim işimizin ne kadar zor olduğunu gör işte :P.
içimden geldiğince muhabbet ederim ben bir standartım yoktur
yapacak bir şey yok yalnız takıl katlanamıyorsan : ))
okul nasıl aşk ilişkılerın nasıll sevgililerinle nasıl anlaşırsın klasık şeyler aslında
Rahat ol ağırlığın olsun ama cok konuşma dinle ve mantıklı konuş herzaman ve kendinden emin Olki dikkat çekersin