Tövbe Estağfurullah Ramazan'ı Şerif ayının Bayramını bu Yabancı Uydurma Bayramlarla Bir tutulmaz Ramazan Bayramı Mübarek Rahmet ayının bıraktığı Hediyedir Teselli içindir Eğlence Demeyelim de O neşe mutluluk Pek yaşanmıyor maalesef
Eğlenmenin doğal akışında, kendiliğinden geliştiği ortamlar olmadığı için insan daha da stres oluyor. Bir de sevilmeyen ne kadar insan varsa görev gibi bir arada. Yüzünü bile görmek istemediğin birilerinin belki elini öpmek zorunda kalıyorsun. Sırf bu nedenle harçlık almaktan vazgeçtim nicelerinden, artık sadece gerçek sevdiklerimin elini öperim ancak. Az akraba çok huzur diyesim var..
Kendi kültürümüze sahip çıkamıyoruz, hatta kötülüyoruz! Avrupa hayranlığı, özü unutturuyor, ben bu bayramları seviyorum umarım gelecek nesillerde sever ve kültürümüzü ileri taşırlar.
Senin amacın kötülemek, ben bu dönem'de bir çok ihtiyaç sahibi çocuğun hayalinin gerçek olduğunu gördüm. Bayram çocuklara hediye ve görmedikleri şeyi gördürür, noel dediğin ve paskalya dediğin şey kadın ile erkeklerin plajda köpük dansı yapıp, şarap içtiği mekanlardır hangisi doğru düzgün yardım yapmış? Dün Annesini kaybetmiş çocuğu yemeğe davet ettik, çocuk hayatta ilk defa aile ortamı gördü.
Provakasyon yapıyorsun, japonya evet gayet iyi ekonomiye sahipler lakin intahar ormanları var, devlet intahar ormanlarına çözüm bulamıyor! Burada devleti ve ekonomisi konuşulursa her devlet'te bir açık mevcut Fransada bulunan akram var. Sarı yeleklileri belki bilirsin. Akaryakıt zammı oldu diye ortalığı yıktılar. O yüzden provakasyon yapmayı bırakmalısın.
sen bizim hayırlı bereketli açların bi nebzede olsun doyurulup fakirlerin gözetildiği bayramımıza eğlenceli değil diyosun. ne diyeyim batı özentisi ve asimilasyon