Aile & Toplum Günaydın, sahiden iyi mi bayramlar? çileklimufin Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Günaydın, ıbsn atıyorum bayram harçlığı kskdkdlslddö. Ne yapalım bu işler böyle dönüyor skdkdkf 😅😅🍭🍭🍭iyi bayramlarrr 🍭💖 Günaydın, sahiden iyi mi bayramlar? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Bana iyi, çok çabalıyorum çünkü. Herkese iyi olur umarım 2 1 Yorumla çileklimufin +1 yıl Kolay geleeee iyi bayramlarrr Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Günaydın muf,birazdan uyuyup uyanırsam iyi olabilir. Şu an hiç de iyi değil. 😪 1 2 Yorumla çileklimufin +1 yıl Uyan da gel sen kdkdo Yorumla ZodiacK +1 yıl biraz daha olacaktı neys ben gudiyom Yorumla
BirFilmKarakteri Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bayramda ziyaretime gelmeyene harçlık veremem maalesef. 1 5 Yorumla çileklimufin +1 yıl Ah yaaa alamıyoruz dayı yani tüh Yorumla BirFilmKarakteri +1 yıl Vefasız yeğen Yorumla çileklimufin +1 yıl Hayali geleyim kdkddk Yorumla BirFilmKarakteri +1 yıl O zaman al sana hayali 50 TL. Yorumla çileklimufin +1 yıl Ah yaaa Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyi bayramlar kanks ziyaret sonucu paranı alabilirsin 😀 1 2 Yorumla çileklimufin +1 yıl Ziyaret ben yokum ya skdkdkf Yorumla berkecan38 +1 yıl Niye yoksun el öpmeden harçlık mı olur 😀 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Umarım iyi bir bayram olacak bu sene. Bekliyor ve istiyoruz. 1 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Günaydınnnn, at at çikolata göndereyim sana :DBayraminiz kutlu olsun < 1 0 Yorumla
ananasss1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl İyi bayramlar 😀 güzel bir bayram sabahından merhabalar. 😀 1 1 Yorumla çileklimufin +1 yıl İyi bayramlarrr Yorumla
Tosurdak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 545 cevap paylaştı. Ad soyad gerekmese ben de atardım ibanı 😂 1 1 Yorumla çileklimufin +1 yıl Aman kdkdkdk Yorumla
mrcakir53 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 87% +1 yıl iyi bayramlar bayramlar iyidir tabiki ya 1 2 Yorumla çileklimufin +1 yıl Evet güzel kddkfk Yorumla mrcakir53 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🌹🌹🌹 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Elli kuruş yeter mi 😒 1 4 Yorumla çileklimufin +1 yıl Yani gelişi öyle bize Yorumla gacar4886 +1 yıl İyi hadi 5 lira vereyim 😒 Yorumla çileklimufin +1 yıl İyi iyi güzel para dkdkdkf Yorumla gacar4886 +1 yıl Bunu bulamayan var 😂😂😂 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı. Günaydın Abla Hayırlı Bayramlar. 1 1 Yorumla çileklimufin +1 yıl Günaydınnn iyi bayramlarrr Yorumla
Huzurkokulu1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl At bakalım şeker lokum yüklerim hesabına 😃😃😃😃 1 8 Yorumla çileklimufin +1 yıl Şeker lokum değil yaa dkdkdkf Yorumla Huzurkokulu1 +1 yıl Ahaa sen money peşindesin 😃😃😃 cıkkk veremem sana maddi bişey sadece lokum çikolata Yorumla çileklimufin +1 yıl Üzdün şu an Yorumla Huzurkokulu1 +1 yıl Kıyamam tamam atıyım biraz o kadar da cani değilim 😃😃 Yorumla çileklimufin +1 yıl Huhuyy Yorumla Huzurkokulu1 +1 yıl Zaten senin kadar tatlı değil bizim şekerler 😃😃 Yorumla çileklimufin +1 yıl Vay vay Yorumla Huzurkokulu1 +1 yıl Bi düşüremedim seni, 😳😃😃😃 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bayramın kutlu olsun. Sıradan bir gün bence. 1 1 Yorumla çileklimufin +1 yıl İyi bayramlarrr Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ahahah bende bende harçlık her türlü kabul edilie 3 1 Yorumla çileklimufin +1 yıl Öslssmmsdl Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. At at iyidir bende paylaşıcam 😂😂 1 4 Yorumla çileklimufin +1 yıl 😅😅😅 Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl Ne yani para mı yollıycan? Atıyom hemen dur 🤣🤣 Yorumla çileklimufin +1 yıl Ben değil len kdkdkd Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl Tamam sen at ben yollıyım 😄 Yorumla
Burakkk3 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl IBAN istemeyen kız kaldımi 1 2 Yorumla çileklimufin +1 yıl Ben istemiyorum veriyorum dkdkdk Yorumla Burakkk3 +1 yıl IBAN vermeyen kız demek daha doğru olurmuş jdjdjf Yorumla
__GAYGünlükleri__ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Günaydın iyi olmaya çalışıyoruz :) 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Henüz farkına varamadık. Olayon şokunu atlatamadık 1 0 Yorumla
akılsızçaylakk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl iyi bayramlar 1 1 Yorumla çileklimufin +1 yıl İyi bayramlarrr Yorumla
beratbeeyyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl At iban 1 2 Yorumla çileklimufin +1 yıl Ciddisin skdkdk Yorumla beratbeeyyy +1 yıl Hiç de bile 😳 Yorumla
Sadcocuuk Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Bana siz gonderin fakirlikten oluyom 😭 0 0 Yorumla
Nasyonal98 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Sensiz geçen bayramlar iyi olmaz çilekli kız 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 847 cevap paylaştı. İyi bayramlar 1 2 Yorumla çileklimufin +1 yıl İyi bayramlar Yorumla uslanma +1 yıl Bayram şekeri olarak gülüşünü alabilir miyim Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. İyi tarafı kalmadı knk 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Atmni yolla kart sokayım olur mu 0 2 Yorumla çileklimufin +1 yıl Ebeni yolla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ebem servis dışı şu an senin atm açıksa transfer yapayım Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Oldukça iyi 1 0 Yorumla
Elifincinsesi Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Daha iyisi olmustur 1 1 Yorumla çileklimufin +1 yıl Nasıllvsjkddkf Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. pek değil 0 0 Yorumla
ölümsessizmeleği Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Bana para yolla 1 2 Yorumla çileklimufin +1 yıl Sen yolla len dkdkdk Yorumla Rukama +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Bana iyi, çok çabalıyorum çünkü. Herkese iyi olur umarım
Kolay geleeee iyi bayramlarrr
Günaydın muf,
birazdan uyuyup uyanırsam iyi olabilir. Şu an hiç de iyi değil. 😪
Uyan da gel sen kdkdo
biraz daha olacaktı neys ben gudiyom
Bayramda ziyaretime gelmeyene harçlık veremem maalesef.
Ah yaaa alamıyoruz dayı yani tüh
Vefasız yeğen
Hayali geleyim kdkddk
O zaman al sana hayali 50 TL.
Ah yaaa
İyi bayramlar kanks ziyaret sonucu paranı alabilirsin 😀
Ziyaret ben yokum ya skdkdkf
Niye yoksun el öpmeden harçlık mı olur 😀
Umarım iyi bir bayram olacak bu sene. Bekliyor ve istiyoruz.
Günaydınnnn, at at çikolata göndereyim sana :D
Bayraminiz kutlu olsun <
İyi bayramlar 😀 güzel bir bayram sabahından merhabalar. 😀
İyi bayramlarrr
iyi bayramlar
Ad soyad gerekmese ben de atardım ibanı 😂
Aman kdkdkdk
iyi bayramlar bayramlar iyidir tabiki ya
Evet güzel kddkfk
🤣🤣🤣🤣🌹🌹🌹
Elli kuruş yeter mi 😒
Yani gelişi öyle bize
İyi hadi 5 lira vereyim 😒
İyi iyi güzel para dkdkdkf
Bunu bulamayan var 😂😂😂
Günaydın Abla Hayırlı Bayramlar.
Günaydınnn iyi bayramlarrr
At bakalım şeker lokum yüklerim hesabına 😃😃😃😃
Şeker lokum değil yaa dkdkdkf
Ahaa sen money peşindesin 😃😃😃 cıkkk veremem sana maddi bişey sadece lokum çikolata
Üzdün şu an
Kıyamam tamam atıyım biraz o kadar da cani değilim 😃😃
Huhuyy
Zaten senin kadar tatlı değil bizim şekerler 😃😃
Vay vay
Bi düşüremedim seni, 😳😃😃😃
Bayramın kutlu olsun. Sıradan bir gün bence.
İyi bayramlarrr
Ahahah bende bende harçlık her türlü kabul edilie
Öslssmmsdl
At at iyidir bende paylaşıcam 😂😂
😅😅😅
Ne yani para mı yollıycan? Atıyom hemen dur 🤣🤣
Ben değil len kdkdkd
Tamam sen at ben yollıyım 😄
IBAN istemeyen kız kaldımi
Ben istemiyorum veriyorum dkdkdk
IBAN vermeyen kız demek daha doğru olurmuş jdjdjf
Günaydın iyi olmaya çalışıyoruz :)