Aile & Toplum Kimse bayramımı kutlamıyor. Siz kutlar mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Çok mutsuzum ya. Güncellemeler+1 yıl Evet bayram daha olmadi yarin herkes mesgul olur diye dedin Kimse bayramımı kutlamıyor. Siz kutlar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hayır kutlamıyorum 0 0 Yorumla
SormaktanBıktım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Gündüzün mutfakta, gecen salonda olsun, elinde hep İphone olsun, İnstagram, facebook, whatsapp iletişimin tam olsun, bayramın mübarek olsun 0 0 Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Bayramın mubarek olsun. Benimde kurulamıyor. Ama yanlızlık daha güzel. 0 0 Yorumla
Tskkomando Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Yarın kutlarız la profile girdim oroc sakata gidecekti 0 0 Yorumla
Mooodman Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl gel kutlayım bayramın kutlu olsun harçlık da veriyim mi 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bayram degil seyran degil durduk yere neden opsunler 0 0 Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl çünkü daha bayram gelmedi o yüzdendir belki 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bayramın mübarek olsun 1 0 Yorumla
GecelerGelsin Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Yavşayan arkadaşlar kutlar bol bol. Bize gerek kalmaz 0 0 Yorumla
BeyazKuğu03050810 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Hayırlı bayramlar bayramın mübarek olsun 1 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bismillah bekle bi bayram olsun. Nys kutlu olsun 0 0 Yorumla
byretro Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bayramlaşalım adres yolla şeker getireyim 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 980 cevap paylaştı. Hellooooo iyi bayramlarrr 0 0 Yorumla
Efelitkeko Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl bayram yaşamıyoken kimsenin bayramını kutlamam 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun 😂 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aman ne önemli , Bayramın kutlu olsun. 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bayrama girmedik daha 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. İyi bayramlar hayat sana şans getirsin 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Mutlu huzurlu sağlıklı sevgi dolu bayramlar... 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Bayramın mübarek olsun 0 0 Yorumla
Msidnwop Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Ben bu profilin bayramını kutlamam 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tm. Yorumla Msidnwop +1 yıl Şakaydı tabiki :) bayramın kutlu olsun Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler.😊 Yorumla
LadyKillerz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Ne bayramı 0 3 Yorumla Msidnwop +1 yıl Tıp bayramı Yorumla Soran +1 yıl 😂🤣 Yorumla LadyKillerz +1 yıl O geçeli cok olmadı mı Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. daha bayram olmadı ki :D 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Bence fake :)) 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Hayır kutlamıyorum
Gündüzün mutfakta, gecen salonda olsun, elinde hep İphone olsun, İnstagram, facebook, whatsapp iletişimin tam olsun, bayramın mübarek olsun
Bayramın mubarek olsun. Benimde kurulamıyor. Ama yanlızlık daha güzel.
Yarın kutlarız la profile girdim oroc sakata gidecekti
gel kutlayım bayramın kutlu olsun harçlık da veriyim mi
Bayram degil seyran degil durduk yere neden opsunler
çünkü daha bayram gelmedi o yüzdendir belki
Bayramın mübarek olsun
Yavşayan arkadaşlar kutlar bol bol. Bize gerek kalmaz
Hayırlı bayramlar bayramın mübarek olsun
Bismillah bekle bi bayram olsun. Nys kutlu olsun
Bayramlaşalım adres yolla şeker getireyim
Bayramınız kutlu olsun.
Yarın bayram ama şimdiden ktulu olsun <3
Bayramın kutlu olsun 🌸
Bugün bayram değil zaten.
iyi bayramlar kobra nejdet
seks bayramini kutlarim
Bayramın kutlu olsun🙂
Hellooooo iyi bayramlarrr
Neden mutsuzsun ki ne oldu
bayram yaşamıyoken kimsenin bayramını kutlamam
Doğum günün kutlu olsun 😂
senin de bayramın kutlu olsun fake insan
bayramın şimdiden kutlu olsun
Aman ne önemli , Bayramın kutlu olsun.
Bayrama girmedik daha
Bayramın mübarek ay cici qız
İyi bayramlar hayat sana şans getirsin
Mutlu huzurlu sağlıklı sevgi dolu bayramlar...
Bayramın mübarek olsun
Yarın kutlarım yer nersi 😏
Daha gelmedi bayram yarin sabah
Ben bu profilin bayramını kutlamam
Tm.
Şakaydı tabiki :) bayramın kutlu olsun
Tesekkurler.😊
Ne bayramı
Tıp bayramı
😂🤣
O geçeli cok olmadı mı
daha bayram olmadı ki :D