Ailemden ayrı gurbette yaşıyorum, birazda sorunlarım var hayatımda. Çok içiyorum. Geçen pazar bayaaa içtim, ve duygusallaştım, birkaç akrabaya 'babam çok yalnız orada, o sizi çok sever, onu ara sıra arar mısınız?' yazdım 🥲. Aslında babam zaten onlarla sık sık konuşur, ve yalnızda değil. Bilirsiniz alkollüyken sadece herşeyi çok fazla egzajere ettim.
Onlarda bana 'ararız tabi kızım zaten 2-3 güne bir araşıyoruz' gibi şeyler yazmışlar.. Bende hala o kafayla, 'teşekkürler arayın lütfen, o sizi çok sever' falan demişim. Bide ben akraba tutkunu bi insan değilim bu insanları yıllardır görmüyordum.
Uff ertesi gün utançtan yataktan kalkamadım. Şimdi annem dediki, şehir dışından bayramda gelecek şu, şu , şu gelecek (benim yazdığım kişiler)..
Ay çok utanıyorum ya, insanlar ortada bişey var sandı muhtemelen. Ne zaman unutulur bu?
Onlarda bana 'ararız tabi kızım zaten 2-3 güne bir araşıyoruz' gibi şeyler yazmışlar.. Bende hala o kafayla, 'teşekkürler arayın lütfen, o sizi çok sever' falan demişim. Bide ben akraba tutkunu bi insan değilim bu insanları yıllardır görmüyordum.
Uff ertesi gün utançtan yataktan kalkamadım. Şimdi annem dediki, şehir dışından bayramda gelecek şu, şu , şu gelecek (benim yazdığım kişiler)..
Ay çok utanıyorum ya, insanlar ortada bişey var sandı muhtemelen. Ne zaman unutulur bu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Komik bir ani hosuma gitti 😂😂ben aile mangalllinda teror estirmistim 😔
hiç komik değil şu an çok utanç verici 🥲 .. Muhtemelen sarhoş duygusallığında olduğumu düşünmediler, ortada cidden bi durum var diye düşündülerki, şehir dışından kalkıp bizimkileri ziyarete gidiyorlar. Bi gitcekler şimdi, her şey normal orada. Anlayamayacaklar, bu kıza şizofreni geldi herhalde diye düşünecekler şimdi
Çok tatlisiniz yaa 😂😂 kufur falan etmemissiniz kii 🤗
o gün baya aile hassaslığına bürünmüştüm, sarhoşken. Ne yaptığımın çok farkında değildim. . Hatta anneler gününü yarın sanıp, o gün sarhoşken annemede çiçek sipariş ettim. Pinhani'nin 'yalnız kaldıysan' diye bir şarkısı var, o an onu dinliyordum, gönderi notunada o şarkı sözlerini yazdım (ne alaka?🥲) Şimdi o çiçekte yarın anneme gider.
Gerçekten herkes ama herkes, bana nolduğunu kafayı yiyip yemediğimi düşünmeye başlayacak. Offff yaaa
Eski sevgiliye yazmak bile daha kabul edilebilir olurdu. Aile akraba ne ya🤦♀️
Sizin tanisma sansimiz var mı gordugum en poncik insansiniz ? 🤭🤭🤭🤭 bu kadar tatli birini gormedik hayatim da
onlar geldiğinde biraz daha iç rahat olursuın
yok aksine çok utanıyorum 🥲 yazış şeklim sanki ortada bir şey var, ciddi bir durum varda yardım istiyormuşum gibi. Çünkü 3 yıldır falan görmediğin araşmadığın bir akraban 'babam çok yalnız onu ararmısınız' derse, ciddi bişey var diye düşünürsün. Ve düşünmüşler ki bayramda bizimkileri ziyarete gidiyorlarmış şehir dışından. Ve bir gidecekler, ortada ciddi bişey yok.
Cidden çok utanıyorum ya
İyi yapmışsın ya salla yakma bile
🥲 unuturlar bir süre sonra umarım. Çok utandım
Unuturlar emin ol ve neden utanasin içinden gelen neyse onu yapmışsın bende bazen çok alkol alırım ve hajedene hakkedene soylerim
ama sarhoşken birazda bişeyleri kafamızda büyütüyoruzya. Aslında o kadar depresif yazıp ailemi arayıp sormalarını isteyeceğim bir durum yoktu ortada. Sadece o an sarhoşken öyle hissettim. ama biliyorumzzaten araşıyorlar o akrabalarla babamlar.
Ayyy daha o kafa ile aklıma başka akraba isimleride geldi ama numaralarını bulamadım (allahtan)
Aman salla ya iyi ya da kötü o zaman yapmak istemissin yapmışsın içinde kalmamış en azından telfonda yani gecekte olan bı olay yok çok sarhoşken yaptıklarına bile pişman değilim trafik kazası kavga İlyada daha özel şeyler senin bı telefon olayı kendini uzdugune degmez
bende anneme penisimi atmıştım
Zarhos
Olsun uzulme
🥲 utanıyorum
Maalesef
Güzel olmuş
🥲utanıyorum
Bir daha bu kadar içemezsin. Ne yazdın ki
Bi dahakine az iç