Güncellemeler
+1 yıl
cinci medyum Seytani varlıklalar uğraşanlar gitmek istemiyorum. Bazılar para için dolandırıyor. Ben Allah inancı olan islama uygun bu işi doğru yapan şirk koşmayan hoca arıyorum
Üvey Annem büyü yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Buradan medyum vs bulamazsın büyü bozmak büyü yapmaktan daha zor bir işlem ve bunu çok az insan yapabilir büyüyü bozdum diyerek seni kandırır lar yapman gereken şey internete yaşadığın şehrin adını yazarak "x'in en iyi medyumu yazmak"ve randevu almak
Ben Medyum aramıyorum belirmiştim.
İslam alimi arıyorum
Aynı şey her hocada yapamaz bunu
. Siz bilginiz yoksa neden yorum yazıyorsunuz ;)
Her hocanin yapamayacağını biliyorum ve bu konuda bilgili olduğum için seni uyarıyorum peki bende size bir soru sorabilirmiyim siz neden bilgisiz gördüğünüz bir insana soru soruyorsunuz?
Başına bu tarz olaylar gelmiş. Ve bir islam ilmi bilen gerçek allah rızasi için bu işi yapan birine gidip faydasını görmüş kisilerden yardım istiyorum. Yoksa medyum Falcı İzmir'de dolu
Bende sana bu tür kişileri bu sitede bulamazsın diyorum
Her hoca yapamaz diyorum İzmir'de bunu tek yapacak kişi var oda pasaklı birsen
Üvey annene de ki yalan söylediğini biliyorum büyü gibi şeylere bu yaşta hala inanıyorsun senin kafana sıçayım biraz büyü
İnsanların ne Yaşadığı bilmeden bu şekilde önyargılı saygısız bir cümle yazman doğru degil. Yalan solemiyor Kendisi cinci büyücü medyum medyum gezip büyü yaptırıyor. Babam boşanaktı bosanmaktan vazgećfi benden soğudu beni terk etti. Yaşayan bilir oyle atıp tutmakla olmuyor ;)
İnsanların ne yaşadığı bilmeden bu şekilde önyargılı saygısız bir cümle yazman doğru degil. Yalan sölemiyor kendisi sölemedi zaten. Kendisi cinci büyücü medyum medyum gezip büyü bana ve babama yaptırıyor. Babam bana çok düşkün bir insandı. boşanaktı bosanmaktan vazgeçti ve benden soğudu beni terk etti. Yaşayan çeken bilir öyle atıp tutmakla olmuyor.
Atıp tutan kim? Spiritüalizm veya metafizik olayların tamamının sadece uydurma olduğu, hiçbir bilimsel dayanağı olmadığı ve bu yüzden literatürde yeri olmadığı yani senin anlayacağın böyle şeylerin sadece mahalle efsanesi olduğunu okuduğum makaleler sayesinde biliyorum. Kendinize yazık inanmayın artık şunlara
Peygamber efendimize büyü yapılmış. Büyü var ve insanlar kötülük yapıldığı için Haram ve günah. Tabiki bunu para için yapan cinci medyum şartlatan aramıyorum
Allah inancı olan islamı hocası arıyorum
He babo He
Bak dostum zaten yanlış yoldasın iyice rezalet bir yola doğru gidiyorsun yapma! Ortada bir yalan var sen bunu fark etmek yerine yalanı uyduran insanların içine gitmeye kalkıyorsun. Üzülerek söylüyorum ki peygamberin başına geldiği söylenen tüm büyü olayları da sadece uydurma. Kafanızı kullanın yahu
Yalan değil Hayatım altüst oldu piskolojim bozuldu işsiz kaldım çeken bilir
Hepsini açıklarım sana ama gözünü boyamışlar senin çoktan korkularına teslim olmuşsun ne biliyorsan onu yap
Ne tur bi buyu soylersen yardimci olurum
He babo He
Ne tür olduğunu bilmiyorum. Babam ile aramı bozdu babam bana soğudu artık arayıp sormuyor. Normalde babam bana çok düskündür. Boşanacaktı boşanmaktan vazgeçti. Ve yaptığına yaptırdığina eminim
He babo He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He
Buyuyu de bulman lazim ama sirkeli su yapman gerekiyor
He babo He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He
He babo
Büyüyü bulamam babam boşanaktı. Babam beni terk etti şimdi kadınla başka sehirde yaşıyor.
Normal sekilde bozamazsin Şu an o zaman yakinda olsa neyse de sirkeli suyu ona dokmen gerekiyor
🤦🤦🤦🤦😐
maalesef bu sekilde bisey yapamazsin ki
Ben anlamam büyü ben afyonluyum
Lütfen gerçekten yardımcı olabilcek insanlar yazsın. Dalga geçenler inanma diyenler rahatsız etmesin
He babo He
Hangi şehirdesiniz
Büyüyü al annene at
Dalga mı geçiyorsun?
Yooo
ne yaptı
He babo He
Babam ile aramı soğutma ayırma büyüsü ve kısmet kapatma.
bana da yapmışlardı hocalar la konuş derim
Her hoca diyen gercekten hoca olmuyor. cinci medyum Seytani varlıklalar uğraşanlar gitmek istemiyorum. Bazılar para için dolandırıyor. Ben Allah inancı olan islama uygun bu işi doğru yapan şirk koşmayan hoca arıyorum