Lütfen yardım edin yorganıma büyü yapmışlar ne yapmalıyım?

merhaba
eşim dün bir kadına fala baktırmış. Fala inanma falsız kalma derler ama bu kadar tesadüf de olamaz. Eşimin ailesiyle dedikodu ve de onların bana olan fesatlıkları yüzünden sıkıntılı zamanlar geçiriyorduk. Son 1 yıldır eşim gitme onlara dedi. Gitmiyorum ama yine de eskisi kadar sık olamasa da onlardan konu açılınca kavga ediyoruz.

Falcı kadın senin karının sürekli başı ağrıyor yazma ile kafasını sarıyor demiş ( Bu doğru haftada bir mutlaka ağrırdı yaşadıklarımı kafaya taktığım için migrenim artıyordu. Soğukta sıcakta doktora gidip iğne yaptırınca dinleniyorum.)

Falcı kadın sizin kırmızı çiçekli yorgan da olabilir çarşaf da olabilir bir yatağınız var demiş yattığınız odanın bir köşesinde dürülü ona ince uzun kıçında donu düşüp duran bir kadın büyü yaptırmış demiş (Kadını bilmiyorum ama gerçekten de tarif ettiği bir şekilde yorganım var ve de nevresimim var 15 gün önce dürüp köşeye kaldırmıştım.)
Kadın kim bilmiyorum ama yaptıysa eğer kendine dolansın...

Tesadüf mü yoksa gerçek mi bilmiyorum ama gerçekten korkuyorum. Kadın sirkli su ile yıkasın demiş. Onu nasıl yıkamalıyım lütfen yardımcı olur musunuz...
Lütfen yardım edin yorganıma büyü yapmışlar ne yapmalıyım?