Merak ediyorum sevgili/nisanlisiyla birlikte yasamak isteyenler bunu neden istiyorlar, aile evinden gitmek sizi korkutmuyor mu
Anlatin bakklim <3
Anlatin bakklim <3
Aile evinden gitmek korkutmuyor. Korkutması da sıkıntı çünkü birey olamamışsın demek. Ekonomik özgürlüğün varsa yapacağın mantıklı bir hareket ayrı ev zaten. Birden çok hayat farklılığı olan insanlar aynı evde aile adı altında çatışıyor, bu durum sağlıklı değil. Bunu sevgilinle yapmaya gelirsek de zaten aşık olduğun insan ve sabah uyanırken ilk görmek isteyeceğin kişi o.
Tamam da her gun ayni kisiyi görmek
sevsen de nebilim bir sure sonra belki sikilir insan diye endişe ediyorum
Aileni de her gün görüyorsun? Tabi kendi bileceğin iş
Orasi oyle
bilmiyorum ya korkutuyor beni
Cevap
2Cevap
Hiç etik bulmadığım şeylerden birisi de sevgili ile aynı evde yaşanması.
Sevgili dediğime bakmayın siz
Demek istediğim sevdiğinizle, yani nisanlaninla vs birlikte ayni evde yasama istegi
mesela bende o istek çok degil yani bilmiyorum aslında
ya evlenip iste
peki evlenip birlikte yasanmak neden isteniyor
ben güzel bir şey oldugunu düşünemiyorum ya
en zindan nisanliyken sadece güzel seyler yapıyorsun birlikte ama evliyken surekli dip dibe, ayni evde bir sure sonra sikici olacak diye endiseliyim anca is güç
Erkek arkadaşımla yaşıyorum 1 yıldır bir sebebi yok valla annemle anlaşamıyordum onunla kalmaya karar verdim
Benim de uzun suredir bir iliskim var ama milleti sürekli oyle hayal kurduğunu duyuyorum ama bende hiç oyle bir istek yok yani
Elbet bende bir gün onunla birlikte yasamak istiyorum ama ne bilim aile evinden gitmek bana daha zor geliyor
Neden evlenmiyorsunuz
Benim ailem evlenmeden izin vermez birlikte yasamaya
Kolay gelsin sanada isin zormuş valla
Hayirlisi insallah
Amerikan gençlik dizisi sanki m…..
Ya evlenmek demek istiyorum iste
Neden insanlar evlenmek ister birlikte yasamak icin
Çoğu kurtulmak için istiyor zaten
Ya oyle bir şey mi olur
Anne baba evi kadar rahat bir ev olamaz, bunu ilerde anlarlar o zaman
Senin evdeki rahatlığın başka olabilir kimsenin evde nasıl ne yaşadığını bilemeyiz ama benim tarafımdan doğru diyorsun
Bence herkes oyle düşünebilir ama illa ki is isten gecince akıllanıp anlıyor insan
Elin adami bize ailemiz gibi sarıp sarmalamaz
Evet ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?