Ev araba var 350 bin nakit yeter mi
100 eşya 100 altın 100 düğün
Yeter diye düşünüyorum
100 eşya 100 altın 100 düğün
Yeter diye düşünüyorum
Evi arabası ve minimum 200 bin nakit parası olan kadınla evlen dengin biri olsun rahat rahat yaşa diğer türlü sen çalışırsın karın yer
Karşınızdaki kişinin beklentileri neler bunları öğrenirseniz daha sağlıklı olur. Düğün var düğün var şimdi 🤷♀️
Cevap
3Cevap
Eş adayıyla olan iletişimine, lüks anlayışınıza bağlı. Çırağan'da düğün yapmak isterse yetmez tabii, eşyalarını Miele'den almak istiyorsa da yetmez.
Bu kadar parayı harcamaya ne gerek var ki. Toplam 200 yeterli olur heralde. Var diye israf da edilmez ki.
Niye bir kadın için harcayacaksın bu kadar parayı?
Bir kadının kendinden önce evlenen arkadaşlarıyla sidik yarıştırması, ondan daha iyisini yapacam demesi, hava atması için değil, kendi hayatın, kendi isteklerin, kendi zevklerin için harca.
Haklı. 350 binin var. Gidip ülkeler gezebilirsin. bir iş kurup ya da bir yatırım yapıp yükselebilirsin. Düğüne 100 bin harcamayı düşünüyorsun. Bir kadın bir gecelik yakınlarına hava atacak diye sen niye o parayı harcıyorsun ki? Evlenme demiyorum ama bence anlaşıp düğün yapmayın. O paraya olacak çocugunuz için bir hesap açın ve faizlendirin. Ya da bir yatırım yaparsınız. Akrabalar illaaha bir kusur bulur zaten. Onlar için 100 bin harcamak çok saçma
Bunu bende çok merak ediyorum o kadar tutmaz bence
100 düğüne israf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?