AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Bu kulaktan dolmalar yorum yapıyorlar ya bişey demiyorum yok herkes müslüman doğuyormuş sonradan din değiştiriyorlarmışta siz anca kendinizi kandırırsınız geçin bunları.
Cana kiymak yasak. hayvan kesmek farz. Neyse dini konulara yorum atmicam dedim ama neyseew
Normaldede avrupada et icin hayvan kesilmiyormu? Ne farki varlarki bizden? Biz en azindan insanlara yardim ediyoruz bayramlarda.
Ulam avrupa avrupa diyon ey cahil hindiler hayvan degil mi onlarinda bir si ki m bayrami yok mu avrupa ot mu yiyor
Yedigin et salam sucuk nerden geliyor l*n nimeti verene sukretme bayramı bu hz ibrahim çocuğunu kurban edecekti bir melek kkoç getirmeseydi
Ne tabi bugün de biz hala cocuklarimizi kesiyorduk dimi. Boyle hikayelere aklı başında bir insan nasıl inanır hayret
Önce insan gecmisini nereden geldigimizi öğrenecek
kafa kesme hobilerini hayvanlar üzerinde deniyorlar bu alçaklar konuşmaya değmez
Kurban Allah rızası için kesilir
Tövbest. Günümüze göre bakmicaksın kurban neden farz kılındı ona bak önce..
farz değil vacip
Ateistler islamı sizden daha fazla araştırıyor ve biliyor. Kurban farz diyor ya :)
Kurban farz
Kurban farz diyen bir islam alimi müslüman daha :) Kendi dininizden haberiniz yok atıp tutuyorsunuz ya :)))
sakın hayvan eti yeme o zaman saçma ya hani
Kurban bayramiyla benim et yemenin alakası ne canim
çünkü canım hayvanları öldürmek kötü yani bu bir katliam sonucta sen bir canlıyı öldürüp yıceksin hiihhh cok kötüü ayyy düşünemiyoruummm vahşetttt japonların her yıl yunus balığı katliamı düzenlemesinin yanı sıra afrikada erkeklik testi olarak hayvanların boğazından küçük delik açıp bir büyük tası kanla doldurmaları katliam değil müslüman ülkede hayvanların ALLAH yolunda kurban edilmesi katliam demi canım hıhı sensin akıllı tek
Onlar ve sen et yemiyomusunuz. Asıl biz onlara pis domuz etini yedikleri icin guluyoruz
sanane haaamıınaaaa sokkktuuuguuumuuunnn çooocukları et olunca yemeyi biliyonuz gooooooodddddddduuuuuuuuummmmmmmmmm
yorum yok çünkü diyecek birsey bulamiyorum yazık sadece:(
1) hayvanları katletmek değil hayvanların hiç biri ziyan olmuyor
2) sucuk olsa hemen yersin
Vejeteryan isen kendine göre haklısın eğer et yiyorsan boşa konuşma
Tanrılar kurban istiyor deyip bakireleri kesmenin, insan lehine uyarlanmış versiyonu.
yılbaşında hindi kesenlermi gülecek be
saçmalayan sensin !!!
bizede noel mantıklı gelmiyor saçma ;)
E o da saçma, kurban da
sanane
Adamın sorusundan sana neyse bana da o
git kendin ayrı yorum yaz o zaman
Sen de başka bir soruya cevap ver o zaman. Gözümüze soka soka saçma cümleler kurup cevapsız kalmasını mı bekiyorsun :)
saçma cvplara yazılsın istemiyorum ;)
bana bayram ve özel günlerin hepsi saçma geliyor
kardeş ozaman et yemiceksin git ot yee :D
Oldu. Bir tek kurban bayrami sayesinde et yiyor bu dunya
kurban bayramındaki amac zaten et yiyemeyen insanları kestıklerini dağıtması sayesınde oluyo o sayede ezda olsa et yıyebılıyolar anladınmı
l*n ne hainsinizz utanmazlar
asıl hainler kim acaba sorgulamak lazım? müslüman değil islamı eleştirdi diye katledilen türkler mi? yoksa sizler mi
Seni incik sevdiğin müslüman ülkelerde bir gün bıraksak anlarsın neyin ne olduğunu ama konuş simdi
ancak tek bildilleri küfür etmek
ama başınız sıkışınca o kafirlere sıgınmayı bilirsiniz
oxforda okumya gidersiniz harwarda gidersiniz :D
niçin arap üniversitelerine gitmezsiniz
sen hiç kanada dan irana göç eden gördün mü küfürbaz hanım
hee anladık
müslümanlar vatansever
hristiyanlar museviler vatan haini vay canına ne kafa var be sizde
Bu ateistlerin alayı kuş beyinli... Gerzekler.. ayaklanma çıkarsanıza şöle bir meydanlarda.. Topunuzu yok edelim.. mallar.. Anca korkak korkak gizliden dine laf atarsınız...
evet senin gibi eli kanlı muhammede iman edeceğime
sevgi insanı isa mesihe özenir ona iman ederim ben :) senin gibi çölde su aramakansa isa mesihe iman en güzelidir. D
fotoladım merak etme gerekli olanı yapacam sne bekle hak hukuk yoluyla görüşecez senle
o zaman derdini analtırsın sıkıntın neyse dur sen ben sana yapacagımı bilyorum.
bu ülkede hristiyan türklerin varlıgına alışacaksınız çareniz yok bu küfürleri sana mahkemede ödetecem ben
kes be
Ulan dünya müslümanların kafasına kalsaydı şimdiye yontma taş devrindeydik dinlediğiniz ezanı bile hristiyanlarin bulduğu teknoloji sayesinde dinliyorsunuz sizin kafanız kalsa daha ampul bile yoktu amk.
Sizin gibiler için yaşasın cehennem
Senin zihniyetini sikim pis yobaz
Durup dururken çıkmadı o bayram
Kesinlikle...
O bahsettigin hikayeyi biliyorum. Avrupa ulkeleride bizim gibi olsa keşke diyorsun bunu söylemek icin geri zekalı olmak lazım bence. Orada et yemek iciin bayrama ihihtiyaç yok çünkü onların dinini yaşıyan insanlar ve devlet yöneticileri en azindan adaletliler en fakir olan bile ersöz kalmıyor. Kimse cebindeki haram paralarla camiye girmiyor. Lafa gelince hepiniz muslumansiniz ama icraata gelince kimse kimsenin hakkını vermez müslüman ülkelerde. Çünkü halk cahil. Hayatı sadece dinden ibaret saniyorlar. Sonrada iside silah yolluyorlar ya da yolluyandan hesap sormuyorlar. Bak en musluman ülkelere insanlıktan haberleri varmi. Kadınlar pazarlarda satılıyor. Çocuklar seks kölesi olarak evlilikle alınıyor. İnsanların kellesi allah allah edalariyla koparılıyor. simdi dersin onlar müslüman degil gerçek müslüman biziz eğer atatürk olmasaydı emin ol bu ülkedeki müslümanların onlardan bir farkı olmazdı. Demekki neymiş herşeyden önce medeniyet gelicekmis
hayvanları kesip yemeyeceksek ne yapıcaz müzeye mi koyalım onların hayata geliş amaçları bu
Çok güzel espiri:) bnde her hafta iki kilo kanat götürüyorum buna karşı değilim sadece düşüncelerimi paylastim
tabi senin düşüncen karışamam ama böyle yani
adam vejeteryan beyler
Yediğin etler babanın tarlasında mı yetişiyor?
Bizim kurbanımız onların hindisi döver :)))
Sacma buluyorum bende
Git avrupada yaşa o zaman
Kardeşim biz katletmiyoruz ki yiyoruz :)
günümüze göre yaşıyorsan...
Saçma zaten. Hindi kesmek de saçma yilbasinda.
haklısın kardeşim. bildiğin et bayramı
saçma gelmiyor !
bende seni saçma görüyorum
kurban kesmek islamın şartı arkadaşım.
İslamın şartlarını bilemezsiniz muslumanim der ahkam kesersiniz. Ateistler islamı sizden daha fazla arastiriyor ve biliyor. Haberin olsun. Çakma müslüman kafasi iste
@kafkasay haklısın kardeşim, müslümanım ama bu kadar cahillikte olmaz ki.
Hayir hic de saçma değil
sende dinini değiştir o zaman çünkü saçmalıyorsun
Ateistim , et yiyorum :-|
Sen et yemiyorsun galiba?
Barbarlı vahşilik.
Bencede sacma
areist olamk peki ne oluyo anlat bana
Peki ateist olmak ne oluyor onu anlat bana demek istedin sanirim.
Ateizm bir tanrının var olmasının mümkün asla olamayacagini konu eder.
Asla mümkün*
yav bir sikt ir git ateistmis :Dagd * k fakesi
bir müslüman kızı dava ediorum bende bana ana avrat kfür ettti tehdit etti beni kendisine dedim hemen engelledi beni ve siteden üyeliği iptal etti. garibim bunu yaparak kurtulacagını sanıor
@ateistbirkız kız inşallah karşına uğruna dahi ölebileceğin dindar çıkarda islamı seçerin bir nebzede olsa cehennemden kurtulursun çünkü inançsızlar hiç çıkmayacak bunu sakın unutma inanınca ne kaybediyorsun inanmayınca çok bu yönünü düşünmeni öneririm
@başbelam rusyada yasiyorum.
babanın türk annenin rus olduğunu söylemiştin türkiyeye geliyorsundur en ezından tanıdık vardır olur bir şekilde inş inançlı olursun hiç bişey kaybetmez kazanırsın
Türkiyede okuyorum. itü de. Ve etrafimdaki türklerin cogu ateist deist
Babam müslümandi hristiyan oldu annem sayesinde.
@başbelam
Ben asla ve asla islamı benimsemem. İgrenc bir din.
iğrenç diye sizin dinsizliğinize denir büyük konuştun benimsersin korkma
Babam müslümandi hristiyan oldu diyorum?
Rusyada yasiyorum? Haniii @başbelam
itüde okuyorum diyorsun rusyada yaşıyorum diyorsun babanda iman zayıflığı varmış babaannen dedendemi yok onlar ne oldu @ateistbirkız
Ailem rusyada okul bitince rusya dönerim. Babamin ailesini tanimiyorum
Ne diyon a. q türkçe konuş.
Gerçekten saçma
Et yemiyonmu sen :)
Haklisin
neresi saçma?
Beynin lensmi moruk
Szce sacmasınız
sie l*n münafık
Bir hoşgörü dini islam mensubu daha :)
adam benim dinime hoş görmüyo dil uzatıyo ben deyince mi suç?
Dil uzatmıyor eleştiriyor küfür etmeden. Sen de küfür etmeden eleştiriye karşılık verip tartışabilirsin.