Sağlık Çalışanları, Hayvanlar, Kadınlar
Hepsi değerli ama günümüzde artık abartı seviyesine geldi.
Hepsi değerli ama günümüzde artık abartı seviyesine geldi.
açıklamana zerre katılmıyorum bu 1
para, sosyal medya, cinsellik
PARA: hayatta kalmak için gerekenden fazlası tamamen anlamsız, içi boş avuntulardan başka bir şey getirmeyecek aslında boyalı kağıt parçalarından ibaretler.
SOSYAL MEDYA. saçmalığın daniskası, ne yeyip içtiğiniz, kimle nereye gittiğiniz kimsenin umurunda değil, ayrıca ha 1 milyon like almışsınız ha 1 tane ne farkı var ki bişey çözdüğü yok.
CİNSELLİK: önemli olmadığını asla söylemiyorum bilakis evet önemli bir şey ama bazılarına bakıyorum da olayın suyunu çıkarmışlar yav bi durun ne ab4za durumuna düştüğünüze, ne sırf kız tavlamak için attığınız taklalara ne de girdiğiniz komplekslere değer ayrıca merak etmeyin kimse seks tanrısı veya tanrıçası değil ne her erkeğin 20 cm üstü devasa bir hacıyatmazı, ne sabaha kadar durmaksızın 5-6 posta gidecek durumu ne de mısır tanrısı vücudu var ne de her kadın mükemmele yakın vücutlara ve 40 yıllık or*spunun tecrübesine sahip her türlü fanteziye açık, yok öyle bir dünya, ayrıca o cinsellik uğruna yıkılan ilişkiler ve yuvalar içinse apayrı bi tiksinti besliyorum evli erkeklerle yatan kadınları da evli kadınlarla yatan erkekleri de (ki o kişileri ne kadın ne erkeği bırak hayvan olarak bile görmüyorum) bizzat kendi ellerimle o aldatan yavş4k/or*spularla birkikte parçalayabilsem çok daha beterine layıksınız da şartlar elverişli değil işte, özetle evet dünya da ki en güzel şeylerden biri olma potansiyeline sahip ama kolaylıkla dünyada ki en iğrenç ve karanlık saçmalığa da dönüşebilir hele ki ahlaksızlığı, yozlaşmışlığı, dejenere olmuşluğu ve ruh hastası olmayı fantezi sananlar oldukça (bahsettiğim kişiler olaya başkalarını da davet edenler veya birbirlerine zarar verenler (sözlü veya fiziksel) ya da başka iğrençliklere bulaşanlar)
Instagram YouTube Tiktok fenomenleri. Twitch yayıncıları. Hiçbir vasıfa sahip olmayıp saçma sapan hareketler yapıp meşhur olma çabası içinde insanlar var. Çok faydalı bilgiler paylaşanlara saçma sapan hareket yapmayıp eğlence içerikleri paylaşanlara lafım sözüm asla yok.
sağlık çalışanları o kadar haddinden fazla değer görüyor ki yolun ortasında kendi halinde yürürken boğazını kessen, aiesi yanındayken yüzü kanayıncaya kadar darp etsen, rapor yazmadı antibiyotik vermedi diye başında kaldırım taşı kırsan hiçbir ceza almıyorsun <3
Yaşadıklarınizi bilemem ama sizden uygun olmayan bir şey dahi isteseler tepki görmenize sebep olan ukala ukala konuşmalarınız. İletisiminizi geliştirmeniz lazım. Vatandasla nasıl konuşacaginizi bilmiyorsunuz.
@Mrscladio tam da bundan bahsediyorum bakın tesadüf oldu. Doktorlar eğitim olarak sıradan insanların üzerinde olan ya da olması gereken kişilerden anlamadan dinlemeden sırf kendinden diye bir şeyi savunmaması gerekiyor. İletisimizi hasta ve yakiniyla olan diyalog larınızı gözden geçirmeniz lazım. Sonra tvlerde duyar kasiyoraunuz
Ukala konuşan kişi doktor değil karakter olarak ukaladir. Eger bir devlet memurundan ukalaca cevap alıyorsan bu mesleğinden kaynaklı değildir. Bir adliyede savcıya taslayamayacagin artistligi doktora taslayarak bi halt becermiş olmuyorsun yani. Sana ukalaca konuşan bi doktor görünce yapman gereken şey o kişiyi cimere şikayet etmektir, tüm doktorları kabahatli ilan etmek değil. O zaman benim de bütün hastalar cahildir kabadır şiddete başvurur en iyi hasta ölü hastadir dememle aynı kapıya çıkar bu. Sen önce bi doktorla nasıl konuşulacağını öğren sonra doktor seninle aynı şekilde konuşmazsa gösterirsin tepkini
Verdiğin örnekler ne kadar egoist ve ukakaca bir tavıra sahip olduğunuzu gösteriyor. Verdiginiz örnek çok alakasız bir örnek. Milletvekiline bakanlara ya da başkaskana aynı artisligi siz yapabiliyor musunuz
Senin anlayacagin dilden konusuyorum canim. Biz bir milletvekili geldiginde de sıranı bekle diyoruz sana yazdığımız antibiyotiği yazıyoruz. Daha geçen gün beşiktaşlı bi futbolcu getirdigi çocuğunu. Van persie bile acilde sırasını aldı efendice bekledi kafası yarık halde. Peki sen abartilar listene yoneticilerin maaslarini ekleyebiliyor musun, bi savciya cikip sen ukalasin diye konusabiliyor bir milletvekinin karsisina cikip aldiginiz dokunulmazlik haksizlik diye artistlik taslayabiliyor musun? Bankada bile sesi çıkmayan tiplemeler 36 saat nöbet tutan nöbet ertesi izni olmayan doktordan kapılarına kırmızı hali sermeyi bekliyor hdjsjdj
Çok fazla acitasyon yapıyorsun verdiğin örneklerin alakasız örnekler. Milletvekili ve savcının yaptırım gücü var diyorum haklı olsalar bile kimse bir şey diyemez. Ve sizinle konuşulan konuyla onlarla konuşulan konu bir değil. Hayatindan örnek verirsen daha doğru olur. Ya da en son uzman çavuşa ve yakınlarına köpek gibi havlayan meslektasinizi da gormussunuzdur.
Uzman çavuş o zaman haddini bilecek canım. Sen kafana göre hastane basıp hastanın epikrizini uzman çavuş rutbene sığınarak götüremezsin. Epikrizin teslim edileceği kişi bellidir. Doktor onayıyla hastane kontrolüyle verilir. Uzman çavuş olmak hastane basma hakkını hastanın epikrizini yasal olmayan yollarla kaçırma hakkını sana vermez. O uzman çavuşa da gösterdin mi tepkini, yasalara aykırı iş yapıyorsun diye? Yöneticilere kimse tepki göstermiyor değil. Sen göstermiyorsun korkakligindan. Ben bi hekim adayı olarak adaletsizlik karşısında cumhurbaskanina sana oy yok hakkim haram olsun diye yazmış insanım cimerden. Asil kopek gibi havlayan sensin ama sadece doktorlara :))
Öncelikle şunu merak ediyorum cevaplamanı istiyorum. Bir doktor hastasının elinde olan bir kağıdı neden zorla alır?
Neden çekiniyor?
Haksız olduğundan olabilir?
Benim gördüğüm, Hastanede yapılması gereken bir işlemi işgüzar meslektaşın yapmıyor. Uzman çavuş kendisi hasta meslektaşın artık ne işlem yapmadıyla meslektaşınin sonradan bir yerleri alevleniyor ve raporunu almaya çalışıyor. Vermis olduğun bu örnekte bile meslektaşını savunuyorsan vay benim ülkemin haline diyorum.
Eğer objektif olarak bakarsan ki mümkün değil meslektaşınin bırak hastalarla konuşmasını bir insanla bir bayanla bile konuşmasını bilmeyen öfke kontrolü olmayan biri olduğunu görürsün. Sonra sağlıkçı şiddeti diye etrafta duyar kasarsiniz. Siz dilinizle uslubunuzla tahrik edip şiddet uygularsanız sizede öyle uygularlar.
Vermiş olduğum örneğe de bakicak olursak sağlıkçı şiddetinin temel sorununun üslup bilgi olarak eksik olmasına rağmen ukalalik, ve iletişimden kaynaklı olduğunu bir kere daha gördük.
@Mrscladio söyleyecek sözünüz, düzgün iletişim kabiliyetiniz olmadığı uzaktan belli oluyor. Sizi biraz insan olmaya davet ediyorum. Yoksa bir gün bu boş sözleriniz bor hastanin size şiddet uygulamasına neden olabilir. Ayrica sizi seçme mi alıyorlar hep aynı uslupsuz tip tip kişiler.
Haha sana ve senin gibilere de bu yakışırdı pisi pisi
Çünkü verebilecek bir cevabin yok haksizsiniz ayrıca o hoduk meslektaşını savunmane pes dedim
Tıp okuyanların bu kadar beyinsiz olabileceği aklıma gelmezdi. Hakaret olarak algılama lütfen gerçek manada diyorum.
Ve birkez daha anlaşıldı ki yapılan darplar son derece makul sebeplere dayalı 😁
Anladığına sevindim. Birdaha bu kadar uğraştima insanları kitap falan oku anlaman gelişsin.
Cevap
6Cevap
Hayatımda gördüğüm en canım açıklama yemin ederim
Ciddiysen bir kızdan bunları duymak ayrıca güzel oldu teşekkür ederim
Ev yemekleri ve el yapımı ürünler. Ulan o kadar mükemmel makineler var ki el yapımı nedir?
Sanattan müzikten zerre anlamadıkları halde meşhur olan fenomenler
Mantıklı sankim. Bi düşününcee...🤔🤔🤔
Pandemide kolonya
Hayvanlar niye ?
Bazen insandan fazla değer görebiliyor. Hele günümüzde başıboş hayvanlar yüzünden ölenler olmasaydı daha da artacaktı bu.
Hirinlasmalarinin buyuk oranla sebebi bizleriz
Neyi abartı ya
Aynennn öyle
şuanki rapperlar
Türk kızları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?