Sağlık ve insan gibi 🤷 Varken değerini bilmeyiz gidince de kıymetli olur.

Sağlık ve insan gibi 🤷 Varken değerini bilmeyiz gidince de kıymetli olur.

Bence insanlar olabilir. çünkü bir kişi hayatımızdayken değerini bilmiyorsak gidince anlıyoruz maalesef. yani varken hiç bir zaman ona güzel davranmazlar ama gidince anlarlar ki aslında yeri önemliymiş. tabi ki tam tersi de olabilir kötü insan gidin seviniriz. bunun dışında sağlık olabilir insan sağlığı yerindeyken pek dikkat etmez ama sağlık gidince onu geri getirmek için elinden geleni yapar. mesela sigara içen birinin nefes alma sorunu yaşadığında bir den sigarayı bırakması gibi.
Sağlık konusuna sonuna kadar katılıyorum. Fakat artı bir parantez açacak olursam zaman diyebilirim. Çünkü giden zaman ne olursa olsun hiçbir zaman geriye gelmez. Birçok insan ileri ki yaşlarında her zaman yaptıklarından ya da yapamadıklarından dolayı pişman olur. Fakat o giden zamanı geriye getirmeni hiçbir mümkünatı yoktur.
Gidince telafisi olmayan en değerlisinden olan zaman diyorum. Hele ki gereksiz insanlar için harcadığımız o zamanın hakkını veremiyoruz. O yüzden kıymetini bilmek lazım.
Eski sevgili. Benim için değerlenmemiş olsa da, çoğu kişi için değerleniyor. Hayatındayken kıymetini bilmezler, ellerinden kayıp gittiğinde kıymete biner.
Cevap
37Cevap
Zamanın değerini bilmiyoruz, akıp gidiyor ve zamani her zaman iyi değerlendiremiyoruz. Sağlık çok önemli ve acı kayıplarımız olduğunda değeri yokluğu daha çok hissediliyor
Valla gidince değerlendikten sonra hiçbir anlamı olmadığı için aklımda da tutmuyorum.. Keyifli geceler..
İnsan tabiki..
O olmadığında ve yokluğunda daha çok anlıyorsun değerini sana yaşattığı mutlulukları ve gülümsemeleri özlüyorsun
Sanırım zaman.. günler geçer gider yapilacaklari surekli erteler, ziyaretleri her daim öteleriz.. ne zaman ki zamanin dolduğunu hissederiz o vakit kiymete biner hersey.. keskeler baslar keske daha fazla gorseydim, keske daha önce yapsaydım etseydim...
sağlık bence..
gidince kıymeti anlaşılır sonra birde zaman diyebiliriz..
Sağlık /huzur
Bir de gidenler geri gelmiyor, babsmırçok seviyordum gitti daha çok sevdiğimi anladım. Daha çok sarılırdım bilseydim
Başın sağ olsun🙏
Deneyimlerime dayanarak söylüyorum; arsa 😄 erken satıp çok pişman olduğum zamanlar var
Beklemiyordum ben şok 🤣
Neyi beklemiyordun 😄
Arsa yanıtını 🤣
Shdjsh🥲
Bence yemek. Önümüzde iken veya tok iken pek umurumuzda olmaz. Ama önümüzde değilken ve aç olunca insan kuru ekmeğe bile talip oluyor bu ramazanda bunu daha iyi anladım
Genel olarak her şey diyebiliriz. Bir şeyin varlığını hissetmesek bile yokluk kendini güzel hissettirir.
Uyku gitti mi pek bir değerleniyor ve tabii yemek. Vakti geçince altından bile değerli oluyor ☯️
Kim giderse gitsin değerli oluyor bu gerçek herşeyde bir hâyır vardır demekki öyle yazılmış kaderim
Elindekinn kıymeti insan her zaman bilmeli örnek evlisin ve eşini aldattın sonra çok vah vah dersinde çoktan tren gitmiştir!!!
Sevgi. Verilirken kıymeti bilinmez. Gidince anlaşılır
giden gidiyor her şey bahane.. Kalanlarda geliyor.
Her şeyin değeri genelde gidince değerleniyor eski sevgililer hariç
toksik insanlar.
iyi olsunlar sağlıklı olsunlar ama benden uzak olsunlar
Şahıslar sevgililer bazende aile, ailesinin değerini bilmeyende çok
Kaçan balık büyük olur 🙂
Aslında gidene güle güle demek gerekir, görevini tamamlamış ve gitmiştir.
Dediğin gibi sağlık en önemlisi onu dışında para :)
çok klişe gelicek ama kesinlikle sağlık. her hasta olduğumda önceden değerini bilmediğim sağlığımı düşünürüm :D
Kesinlikle sağlık kaybedince değerini anlıyoruz..
Saçlar ve ben tabii ki..
Zamanın değerini zamanında bilemiyoruz genellikle.
Beğendiğiniz için teşekkürler ☺️
Aile, sağlık, temel ihtiyaçlar (ev gibi)
Seni seven bir insan.
Zaman, sağlık ve kaybedilen insan.
Eski sevgili hhaha
Sattığım araba ve motosikletler
para para para.. tasarruf yapalım lütfen 😛
Sanatçı, malum ölünce değere biniyorlar
En büyük sağlık
Para sağlık insan ve bence birçok şey böyle
Sağlık derim
Kesinlikle sağlık mental sağlık 🤣
Sağlığın değeri pek bilinmiyor.
Param kaybedince özlerim
kesinlikle sağlık ve aile sevgisi
Sağlık insan ve altın 😄
Sağlık
Zaman ve sağlık
Alıştığın herhangi bir şey. Alışmak çok kötü.
Sağlık ya😃
Sağlık
Sağlık önemli
Paraa
inszaman.
Para
para başka da bir şey diyemem
Elektrik ve su
Anne
Zaman desem
Kadınlar
Sağlıkkkkk