Obje dediğiniz kız dönüp size baksa ağzınızın suyu akar. Tutturmussunuz obje obje. Dekolte giyince obje olma saçmalığı da bir bizim ülkede var herhalde. Seviyoruz ve giyiyoruz. Si-ze-ne! Seviyorum ve giyiyorum! Oh, canım ben!
Derin dekolte, mini etek gibi kıyafetleri kişi kendisi tercih edebilir, seviyordur giyer bu kimseyi alakadar etmez. Kadın bunları giydiğinde obje değildir, kadın bunları gördüğünde kıyafet tarzı daha açık daha ilgi çekicidir bu kadar. Bu kadını obje yapmaz veya delikte yapmaz. İnsanların bakış açısında obje düşüncesi vardır, delik olduğunu düşünüyorlardır. Bu tarzda düşünen insanlar sığ kafalı, dar görüşlü insanlardır. Yani obje olan sen değilsin, sen sadece mezhebi geniş, modern ve özgürlükçü bir insansın. İnsanlar sığ görüşlü sana bakış açıları obje.
dekolte için konuşmayacağım obje olayını da zaten ordan burdan iyi biliyo artık herkes tek olay şu ki o muhabbetler her yerde var dünya genelince türkiye cehennem dünyanın kalanı ütopya değil, ayrıca şunu da tamamen kendim için diyorum eğer kkişiliğinde onu insan yapacak bişey yoksa ağzımdan su akıtmayı bırak uğraşmam bile ben o olayları lise de de yaşadım ve yok arkadaş karşı taraftaki kişiyi kadın erkek eğer ki düzgün bir insan evladı olarak düşünemiyosam uçkurum için bile olsa ona zaman harcamak istemiyorum (ki başka şeyler için hiç) eğer boş yapan erkekse genelde ya tersliyorum ya da artık onu dinlemek istemediğim için geçiriyorum bi tane, eğer kızsa da ya konuşmaya bile vakit harcamayıp arkamı dönüp gidiyorum ya da eğer ki uzatmakta ısrarcıysa sakin bir şekilde beni rahat bırakmasını veya benden uzak durmasını söylüyorum. erkeğin de kadının da obje olanına insan olmayı beceremeyenine ayıracak vaktimde halimde yok ne hiç bir çıkar menfaat uğruna ne de başka bişey için.
yanlış anlama bağzı kalaslar herkesi aynı kefeye koyabilir ama genelde kendini obje olarak tanıtan çok sizi tanımadığım için yorum yapamam ama tanıdıklarıma gelirsek saysam sabaha kadar transparan taytın altına belli olacak şekilde renkli iç çamaşırı giyen bir arakdaşım var kişiliğini bildiğim için sorun değil ama kendi ağızıyla soyledi ben erkeklerin bana ağzı sulu şekilde bakmasından hoşlanıyorum diye ve gariptir ki bundan geçim sağlayan bayanlarda mevcut banka hesabına attığı fotograflardan para gelen yorum yapmak haddime değil ama onlara göre hobi ya da meslekse bize göre neden obje olmasın ki en başta bunu kendilerine yapan onlar değil mi?
Kızlara demiyoruz. Obje olanlara diyoruz. En azındansa ben demiyorum. Obje olanlar dişiliğini kullanıp kişiliğinden oluyorsa bizimde durum tespiti yapmamızdan daha doğal bir şey olmaz. Nede olsa sizlerde keko, abaza gibi şeyler söylüyorsunuz. Ha demişsin ya ağzımızın suyu akar diye. O işte başka her erkeğin ağzının suyu akmıyor. Kimisine tiksinti geliyor. Yorumsuz da yapmıyorum isteyen yav ne alakası var beee desede dislik arsada düşüncem bu. Katılan katılır katılmayan katılmaz
Kadınları obje olarak gören genelde ya geri düşünceliler ya da güvenilmez erkekler oluyor. kadın yaptığı her şeyi sevdiği için yapar her hangi bir kalıba uymak için değil
"pusulanın hep kuzeyi gösteren ibresi gibi, bir erkeğin suçlayıcı parmağı da mutlaka bir kadını gösterir. her zaman. bunu hiç unutma. bir erkeğin kalbi fesat, habis bir şeydir. bir ananın rahmine hiç benzemez. kanamaz, sana yer açmak için hiç genişlemez." (bkz: bin muhteşem güneş