Yakın zamanda bir kaç kız ile tanıştım.. Ve tanıştığım kızların %70 i burcumu sordu.. birde yükselen diye birşey varmış sanırım onu da soruyorlar..
Bunun sebebi nedir acep?
Bunun sebebi nedir acep?
Kızlar öyle boş, öyle saçma, öyle uydurma şeylere inanıyorlar ki şaşıyorum. Bu inandıkları, erkekler tarafından maksatlı bir biçimde ortaya konan şeyler oluyor. Kızlar nefislerine düşkün, aklı kıt ve kolay etki altına alınabilir varlıklar olduğu için bu oyunlara alet oluyorlar.
Evet.. Birde şu fal meselesi var :D
salak oldukları için açık ve net bir kız burç soruyorsa onla ileriye dönük çıkılmaz zaten
burca göre adam degerlendirilirmi ya 21 yy deyiz
Burç uyumu diye bişey var yanii :D
burçların uyması lazım seni daha iyi tanıyabilmesi için burcunu okumalı yani
Ne yani burcum tutmazsa tanışma olmuyor mu? :D
Hah :D Bir arkadaşlığı burçla belirleyen kadın.. İlginç..
İnsanın burcu kişiliğini az çok yansıtır bende yeni biriyle tanıştığımda burcunu sorarım.
Ben Balık burcuyum.. Nasıl bir karakterim var merak ettim açıklarmısın?
Karakterini yüzde yüz bilemem burçlarda bilemez ama genelde balık burçları duygusal olur hayal kurmayı sever
Evet bu biraz sıkıntılı bir durum ama artık aştım ya :) Hep bir melankoli.. Hoş değil..
Balık burcu bir arkadaşım vardı her fırsatta kendini üzecek bişey bulmaya bayılırdı sanki dünyanın tüm kötülükleri gelmiş onu bulmuşta yıkılmış gibi davranırdı. aşmış olmana sevindim :)
Bende :)
teşekkür ederim :)
Rica ederim =)
Cevap
1Cevap
hadi bu bir nebzede burç soran erkek niye bir ben mi tiksiniyorum :) ayrıca ben sormam
Hahaha ciddi mi ya? :D
Onun contaları gevşemiştir :D
Enteresan :D Ne değişik taktikler var :D
Bu taktik erkeğe mi ait bayana mı? :)
Saçma şeyler gerçekten..
Ikizlerim yukselenimde ikizler. Karakterime acayip yansidigini soyluyorlar. :D belki ondan soruyorlardir. Birde bazilari duydugu an korkarak kaciyor benden -,-
:D burcunu söyleme kimseye o halde
uyuma ve karaktere bakmak için çoğu zaman insanın kişiliğini yansıtır ama abartmamak lazım
Kendi burçlarıyla uyumuna bakmak için
Flört için mi?
yanii başka ne için bakılabilirr :)
Bu kadınları anlamak güç gerçekten :)
:):) ee yapcak bişeyy yokk :)
... :)
Ben sormam
Sende demek ki o %30 luk dilimdensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar