Ailem oruç tutmamı dünyanın sonuymuş gibi karşılıyor?

Öncelikle ben 23 yaşında çeşitli problemler yüzünden üniversiteye geç başlamış bir bireyim ve ailem aşırı muhafazakar ve dindar küçüklüğümden beri yaşadığım olaylar kaldığım yatılı dini yurtlar baskı zorlama gibi şeyler yüzünden dinden soğudum ve inandığımı söyleyemem en ufak bir istek yok içimde tek başıma olmak kendi kararlarımı vermek istiyorum, Ben şehirdışında üniversite okuyorum derslerim iyi notlarım güzel , annem ve babam aşırı dindar insanlar bir sohbette konuyu hep dine getirirler bayram öncesi eve geleyim dedim, geldim başta şort giydiğim için beni eleştirdi dizler görünürse haram oluyormuş sonra oruç tutmak istemedim çünkü zaten tutuyorum desem de gizli gizli yiyecektim 1-2 gündür tutmuyorum ve babam ağır şeyler söylüyor" neden tutmuyorsun, niçin tutmuyorsun, değişik bir şey oldun ne yaparsan yap ne başarırsan başar oruç tutmadığın için hiçbir değeri yok üniversiteye göndermekle hata yaptık " dedi ve bayramdan sonra dönerken bana para vermeyecekmiş parasını harcamasın demiş anneme.

Ben çok yoruldum kendimi anlatmaya çalışmaktan onların dinine saygım var ama ben yapamıyorum içimden gelmiyor ne yapabilirim ne istiyorlar benden okulumda 3.21 ortalama yaptım erasmus kazandım umurlarında olmadı çalışınca oluyormuş dediler sadece sevinmediler bile, ben oruç tutmazsam namaz kılmazsam mezun olsam iş bulsam üniversiteyi bitirsemde gözlerinde hiçbir değeri yokmuş adam yerine konulmuyormuşum , şu an biraz gerildim ve ne yaparsam yapayım beni anlamayacaklar olduğum gibi beni kabul etmelerini istiyorum ama her şeyi anlatırsam kaldıramazlar ne yapmalıyım bilemiyorum fikirlere açığım
Ailem oruç tutmamı dünyanın sonuymuş gibi karşılıyor?