Ben Sahsen Erkek Olsam bir Kurt Kiziyla Evlenirim Cunku Onlar Yemek Yapmayi Ev Isi yapmayi biliyolar Turk kizlari gibi laylayloy degiller bende girwsunluyum turkum ama erkrk olsam bir kurt kiziyla evlenurim ama kurt erkeklerinden korkuyorum :) kurt kizlari kadar iyi mi acaba kurt erkekleride
Cevabın nedir?
+1 yılBence Kürtsün (Ki bunda bir sakınca yok) ve mahsustan böyle bir konu açıyorsun.
Yoksa gerçekten Laz olsaydın Laz kızlarının hamaratlığı ve çalışkanlıklarını biliyor olurdun!
Hayatıma giren tek kişi olan, yıllarca birlikte olduğum ve ayrıldığım insan Of'lu idi ve Allah uzun uzun ömürler versin, her daim mutlu olsun ki; onun yaptığı yemekleri, sarmaları, börekleri-tatlıları henüz hiçbir restoranda göremedim.
Ayrıca ablasına falan da misafirliğe gitmişliğim var. Gerek kardeşi gerekse de ablası olsun, arı gibi çalışkan ve hamarattılar!
Kürt kızları da çok iyidir, hamarattırlar ve ellerinden her iş gelir.
Ama bu demek değildir ki, onlar anlattığın konular da iyi de, diğerleri iyi değil!
Ayrımcılık yapmayalım lütfen...26 Yorumla- +1 yıl
Ben kurt dr degilim lazds degilim laz genelde rixr ve artvinde olur ben kyrt degilim lazds degilim gen olsam olsam japon olurum cunku japonlar gibi gozlerim
- +1 yıl
Giresun'a 2 defa gittim ama pek de çekik gözlü-Japon görünümlü bir kıza rastlamadım.
Giresun'lu kızlar genelde birbirine benzerler, tek kalemden çıkmış gibidirler... 10 tanesini yan yana görürsün, biri diğerinden 1 cm bile ne kısa ne uzundur, çok tipik benzerlikleri vardır. - +1 yıl
Ya benim butun ailem birbirine benziyo iki tarafda giresunlu sanki japanyadan gelmisngibi tipler ;D
- +1 yıl
Olabilir.
Neresi acaba Giresun'un? - +1 yıl
Annem gorele babam canakci :D canakci sonradan ilcr olsh goreleye bagliydi orasu
- +1 yıl
Anladım.
Tirebolu çok güzeldi, yemyeşil... Her gittiğimde o meşhur siyah çayından ve çay kolonyasından alırdım... İlk defa orada görmüştüm çay kolonyasını.
Giresun'lu kızlar erkeklerinden daha çalışkan gibi geldi bana. :)
En İyi Cevaplar
türk kürt ayrımını yapacak kadar aşağılıksınız. Ben '' ÖNCE VATAN '' diyen kızı istiyorum. Bilmem anlatabildim mi !
183 Yorumla- +1 yıl
+1 benden
- +1 yıl
okuduğumda beynime kan gidiyor. nasıl bir zihniyet nasıl bir kafa yapısı var anlamış değilim. biri de azınlık falan demişti dün bir dünya anlatıyorum anlamıyor. zoruna mı gitti vs diyor. koy beş kişi yan yana yüzüne konuşmasına bakarak ayıramaz ırkını. neyse kardeşim küfretmesem iyi olur +1
Bugüne kadar tanıdığım tüm Kürt kızları iki yüzlü, arabozan, pasaklı, cirkef ve çocuk bakmasını bilmeyen çıktı. En iyi bildikleri 13 14 tane çocuk doğurup ortalığa salmak ve ülkenin seviyesini düşürmek. burada Türk milletinin okumuş saygılı ve vatansever kızlarını değil de elin kürdünü seçen erkeklerin de zevklerine sövüyorum. Anne dediğin ırk yetistirir. Türk anneden vatansever Türk evlat olur, Kürt anneden vatan düşmanı. Ve bu zamana kadar ben türkiyeyi Türkleri seven bir Kürt görmedim, şahsen bende elimde olsa Kürtlerin köküne kibrit suyu dökerim.
1010 Yorumla- +1 yıl
Cahil isteyen aha burada :)))) -1
- +1 yıl
Kimin ne oldugu iyi bilirim kuyruk acısı olan dusunsun :) zoruna gidenin baska yerine gitsin
- +1 yıl
Kürtler okumuş mu? Kürt olduğun belli seviyen de yazdığın yorumlar da belli. Sen fizana gitsen kendini orda terbiyesizliginle belli edersin. Annen sana adam olmayı değil anca küfür etmeyi öğretmis. Cehalet içinde yaşamak zor. Her yurt dışına çıkan adam olmadığına göre her okuyan veya okumaya çalışan kürtte adam olamaz. Çok ıyi bir söz vardır. Önemli olan okumak değil adam olmak. Sen de bu işin aslını becerememişsin. Sen kendini eğitmekle uğraş. Seviyesiz !
- +1 yıl
Anladim buyuksun :D
- +1 yıl
Cahille tartisilmaz çünkü gidebileceği en son nokta hakaret noktasidir. Eğer konuşmayı bilmiyorsanız bilginiz yoksa daha fazla yerde ki seviyenizi indirgemeyin. Unutmayın ki Türkiye de yaşadığınız sürece veya TÜRKÇE konuştuğunuz ve yazdığınız sürece bu ülke de siz vasal Türkler süzerendir. Bunu o anlamakta zorlandiginiz beyninize uygulayiniz.
- +1 yıl
Ez kurmanci zanim katu ci zani kire kere
+1 yılbirincisi sen giresunlu falan değilsin kürtün dibisin ve burada reklam yapıyorsun. =) ikincisi kürt erkekleri türk kızları için ölüp geberiyor çünkü türk kızları hem o dediklerinin hepsini yapıyorlar artı birde kadınsılar. kürt kızlarının hatları ve yüzleri çok erkeksi. yemek yapmak öğrenilir ama kadınsı olunmaz kadınsı doğulur =)
416 Yorumla- +1 yıl
istisnalar kaideyi bozmaz =)
- +1 yıl
dış göürünüşten bahsediyoruz evet ırktan ırka değişiklik gösterir dış görünüş dna diye bişey var duydun mu hiç. her ırkta kendine özgü. mesele insanlık meselesiyse kimse kimseye bişey diyemez. türkün de kürtünde iyisi kötüsü mevcut.
- +1 yıl
ne alakası var kıskanmakla eleştirmekle yahu olanı söylüyorum. ben çok güzel oldugumu da iddia etmiyorum ama durum bu. =)
- +1 yıl
kalitesiz.
- +1 yıl
Guzelse milet seni zikmek ixin pesinde gel dingil
- +1 yıl
iki bucuk senedir kürtlerle beraber yasıyorum ve evet haklısın daha kıza benzer bişey göremedim =D
- +1 yıl
Sn kiza benzedinde ne oldu la ergen
- +1 yıl
Ya kardeşim neyin kafasindasiniz. Çekici gelir veya gelmez beğenilir veya begenilmez sizin irkinizin kadinlari erkeksi iste niye kabul etmiyorsunuz. Kotu bisi demiyorum ki olani söylüyorum. Niye bu kuyruk sancisi yani
- +1 yıl
Kadinsi veya degil ben bildigim yeter isimi görüyor mu eweet gideri var mı ewet birine guzel diye ewlenceksem adam miyim l*n be
- +1 yıl
Hayir ben giresun gorele liyim inanca koyunden babamda giresun canakci beyli koyunden
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
131Cevap
+1 yıl1-) Kürt kızları kocalarına Sadık olurlar Kocası öldürsede gömsede baba evine kolay kolay dönmezler ama Türk kızları en ufak bir anlaşmamazlıkta çeker giderler...
2-) Kürt kızları Özentilikten severler.. Türk kızları hep kendilerinde öz güven vardır
3-) Kürt kızları hamarattır elinden her iş gelir... Türk kızları çok pimpiriklidir
4-) Kürt kızları altta kalmayı sevmez ona bir gidersen o sana 2 adım gelir... Türk kızlarıda aynı şekildedir..
5-) Kürt kızları çocukları olduğu zaman sorumluluk bilmez... Türk kızları çocuklarını 2 dk gözümün önünden ayırmaz
6-) Kürt kızları cesur olur... Türk kızları çok naziktir
7-) Kürt kızları çok açık sözlüdür lafını direk söyler... Türk kızları lafı dolandırır ha dolandırır
Ama sonuçta ikiside insan Ayrımcılık yok ikiside kardeşler 😄😄😄43 Yorumla- +1 yıl
+1 benden
- +1 yıl
😊😊
+1 yılal birini vur öbürüne. anlaşılan sende kürtlük var ç... aklınla etiket yapıyosun. Kürtler güzel bir ırk değildir. dikkatlice bakmaya gerek yok. erkekleri susam sokağındaki kurabiye canavarına benzer. kızları da öyledir. kıllı tüylü acayip bişey olurlar. kişilik karakter olarak şunu kolaylıkla söyleye bilirim ki büyük şehirlerde olmayan türk kızı diğerlerinnden bir adım önde olur (diğerleri derken arap kürt filan) ama yurdumun hatunları içinde özellikle bir tercih yapacak olursam eğer 1- çerkez 2-laz kızı.
28 Yorumla- +1 yıl
kaç tane kürt kızı görmüş salla bunları @Sarayzade
- +1 yıl
Kişi kendinden bilir işi. Ağzına çok sıçıldığı içn sende anca bunu tekrarlarsin. Sana afiyet olsun saygısız sen burada benimle laf yaristiramazsin anca annenin sana dediği öğrettiği küfurleri sayiklarsin. Dediğim gibi Kürtler seviyesiz insanlardir laf sokamayinca tek bildikleri küfür etmektir en iyi örneğisin bir de yurt dışında yaşıyormus hahaha. Her yurt dışında yaşayan adam olsaydı. Git ailenden biraz seviye öğren tabi ailen seviye ne demek biliyorsa ama sanmam
genelleme yapmamak gerekir en yanlış şeydir genelleme yapmak. ama baktığın zaman kızlar erkeğine saygılı çıtını çıkarmayan kızlar. zaten sana bir şey söylimmi kardeş çevrende bak kürt türkten türk kürtten kız aldımı ve bir sorunları var mı muhakkak ki yoktur sanmıyorum olacağını ben çok mutlu aileler gördüm öyle hala da tanık oluyorum. eğer doğu batıdan batı doğudan kız alabilseydi zaten ülke şu an tek yumruktu ama kamyon kafalı dingiller yok doğulu istemem doğudaki yok dişarıya kız vermem diye diye ülke olarak ne hallere geldik gör. birlik yok beraberlik yok. ülke sirk gibi oldu artık. ben niye bu kadar siyasi konuştum bilmiyorum ama neyse.. :)
00 Yorumla
+1 yılArkadaş üç gündür su sitede bir bitmedi kürt mü türk mü muhabbeti velveki ha türk olmuş ha kürt ha bilmem ne olmuş. Sonuçta ne fark ediyor karşındaki gözüne gönlüne hitap ediyor sana ait kalabiliyormu gerisi için koy dötüne rehvan gitsin nedir bu bitmek bilmeyen kürt türk muhabbeti? Ondan sonra yersen, bu ülkede ayrim yok herkes bu ülkenin evladı. İster bunu bilinçli yapın, ister bilinçsiz, ister art niyetli, ister iyi niyetli yapın. bir ırkı diğer bir ırkla mukayese edip kiyaslama yapiyorsan bunun adi net bir şekilde faşistlik, ayrimcilik, ötekileştirmedir. yapmayin şunu yeter da..
00 Yorumlaöylemi şekerim.. annen yemek yapmayı öğretmedi diye diğer kızları kendinle aynı konumda değerlendirmen anlamsız.. ne demek ya.. giresunlusun ama kendi milletinin değerlerine ufacık saygın yok. üstelik aşağılamayı denemişsin.. senin aşağılamanla aşağılık olmuyoruz.. bilgine.
20 Yorumla
+1 yılşu yaptığın zeka seviyenin düşüklüğüyle alakalıdır. Kürt ya da Türk diye ırk ayrımı yapamazsın kimse yapamaz. Aile ve çevredeki kültür yetiştirilme tarzı ve yaşayış şekilleriyle alakalı yemek yapmak temizlik vs. sizin gibi gereksiz insanlar yüzünden çıkıyor tüm bu sorunlar
10 YorumlaOnu şunu bilmem türk kızları iyidirler. bu komplexi anlamadım ya kürtlerle karşılaştırıyorlar kendilerini ya rus larla. her millet kendi içinde güzeldir. aşağıda kadınlar ne bozulmış bu duruma be biri demiş kürt kızı sümüklüdür biri demiş çirkindir. büyük ayıp etmişler. kürt kızları avrupa özentiliğine direnme bakımından biraz daha değişiktir. türkler de güzel özellik vardır bu güzel özellikleri dine bağlılıklarıyla daha iyi yaşayacaklardır. kadınlar her yerde kadındır güzeldir. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n bir git yemek yapmayı biliyor olsalar kaç yazar. Git bir üniversite hayatında Gör onları nasıl açılıp salıyorlar kendilerini mk tabi kimsenin haberi yok rahat bir şekilde.. Tabi diğerleri içinde bu geçerli ama yine de Kürt kızı olmaz fenaaaa her yönden
31 Yorumla- +1 yıl
herkes aynı değildir
Diğer konusunda 666 cevap paylaştı. Alakası yok nice Türk kızları var on parmağında yüz tane maharet var :) Tercihim hiç kuşkusuz Türk kızı...
50 YorumlaDiğer konusunda 380 cevap paylaştı. ben karadenizliyim askerde şırnaklı bir kızı sevdim konuşuyorduk herşeyi göze almıştım onun için anlaştık son anda vazgeçti kürt kızı diyince tansiyonum yükseliyor
30 Yorumla
+1 yılAl işte bir tane daha. Problem Rus kızında, Türk kızında, Kürt kızında, İtalyan erkeğinde, Türk erkeğinde falan değil. Sorun bunlara kafa yoran, sürekli bir genelleme yapma eylemi içinde olan bireylerde.
20 Yorumla
+1 yılTürk kızı çünkü onların bazıları cidden pisler ve kötü koyuyorlar hastane odasında bir kürtle kalmak zorunda kalmıştım oradan biliyorum. Acımasız eleştiri yapmıyorum ama öyle.
20 YorumlaTurk kızlarından sogutmak için neler de yapıyorsunuz öyle. Merak etmeyin biz yemek yapmayı da biliriz sadık olmayı da
66 Yorumla- +1 yıl
Gördük pampa
- +1 yıl
Sadik kalan kişilerin kim oldunu :))
- +1 yıl
Bn kimseye laf etmem irkci olan varsa bende irkciyim olmayan varsa basim gözüm ustunde yeri vardir kardeş bana kurt turk degil insan olan gelsin yabancı birj bura geldi mi ona nasil davraniyorsunuz kurt oldumu nasil davranıyorsunuz once beyin yapisi değişmeli
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılilginc olan ne biliyor musun?
Türk erkekleri yurt dısında yaşayan fransızla evlenmek ister isvecliyle italyan kızla vs
Ama yabancı erkekler hiçbir kızla evlenmek istemez. hemen hemen
1 milyon kızdan 100 tanesiyle yabancı evlenmiştir
Ama yabancı bir kızla ülkedeki hemen her erkek evlenmek ister00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSisme bebek mi, canli mi gibi bir soru olmus bu.. Turk olmakla gurur duyuyorum.. Ayrim yapmam, kurt arkadasimda cokdur. Ama benim tanidigim kurtler nedense hep nankorler, ve gecmislerini cabuk unutup baska seylere cabuk adapte oluyorlar..
30 YorumlaDiğer konusunda 740 cevap paylaştı. Karşılaştırıcaksınız hiç olmazsa Türkü dengi olan bir milletle karşılaştırın Kürt ne be?
710 Yorumla- +1 yıl
Böyle saçma sapan konuşuyorsunuz, ondan sonra ülkemiz neden böyle... Vizyonunuzu biraz geniş tutun yaw. Ne Türk milliyetçiliği, ne Kürt milliyetçiliği. Evrensel düşünün arkadaşlar.
- +1 yıl
O tren geçti, cumhuriyetçiler saolsun mahfettiler ülkeyi sen kürtsün sen türksün diye diye. Hiçbir ırkın diğerine üstünlüğü yoktur. Evrensel düşünmek zorundayız. Türklüğe Kürtlüğe takılı kalmayın, bu düşünce yerinde saymaktan başka birşey değildir.
Tekrar söylüyorum vizyonunu geniş tut...
Merak ediyorsanda ben Orduluyum - +1 yıl
Vardır kardeşim. Eğer benim ülkemde yaşayıp cumhuriyet bayramlarını 3 kuruşluk paçavrasını açarak protesto etmeye çalışıyolarsa her şeyi kaçak kullanıp tek kuruş vergi ödemeyip sonra dövlet bize bahmiy diyolarsa pkklı olmayanlarda hepimiz kardeşiz dediği halde gidip bdpye oy veriyosa şehirlerde çil yavrusu gibi çoğalıp barzoluk yapıyorlarsa kendisi yediği kaba sıçıyolarlarsa evet Türkün kürde üstünlük taslaması gerekir çünkü bu ülkede yaşayıp hiçbir katkıda bulunmadıkları gibi daha çok zararları dokunuyo tek amaçları bölücülük başka bişey değil. Sokun artık şunu beyinlerinize gerçekleri göremiyorsunuz bari tarihinizden biraz ders almayı öğrenin. @123Emre456
- +1 yıl
Çok oyunlar döndü bir bilebilseniz. Neden böyle diye bir düşünsene...
Asker kıyafeti giyip köyler yakıldı yıkıldı. Zannettirdiler Türk ler yaptı.
Dillet bir ülkenin zenginliğidir. Medya bize öyle şeyler empoze ettiki, bize kürtçe konuşanlar sanki küfür ediyormuş gibi söylediler. bu insanlar çoğu yerlerde kürtçe konuştukları için tepki gördü. ediyormuş gibi gösterildi. Onları kandırdılar Türkler sizi yozlaştırıyor diye. Onlar çocukların büyüyüp dağa çıkmasını garantiye almak için, mahallenin üzerinden geçen askeri helikopteri göstererek "KAÇ TC NİN HELİKOPTERİ BİZİ VURACAK, KAÇ EVİNE "diye bacak kadar çocukları korkuttular askere devlete düşman olarak büyülttüler. Dağa taşa Türk Türk yazdılar insanların gözlerine soka soka. Irkları, mezhepleri, dilleri, ten renklerini ayrıştırıcı şey olarak empoze ettiler - +1 yıl
Abi kariamayin ülkeyi kurtaracak :D
- +1 yıl
Kürtleri mağdur olarak görmüyorum. Ülkedeki sistem en başta yanlış kurulmuş. Misak-ı milli sınırları nasıl çizilmiş dikkat et. kuzey ırak dümdüz ovalar. hiçbir terörist grubun rahatlıkla barınamayacağı yerler. Oralar Türkiyeninken savaştan sonra, en sarp kayalıkların olduğu bölgeler sınırda bırakıldı. Neden? Bugünün pkk sı rahatlıkla eylem yapabilsin diye. Taa o zamanlardan beri böyle bir terörist planlanması vardı ve bize çok iyi uyguladılar bu planlarını. İsrailoğullarına vadedilmiş topraklar var. Biliyorlar Türklerden alamayacaklar oraları, kürdistanı kurdurup şak diye tepelerine binip alacaklar o toprakları ellerinden. Ve sende böyle düşünerek o plana alet oluyorsun. Evrensellik, ümmetçilik ve humanistik, bizim ilacımız bunlar. Herkes ırkını bir kenara bırakıp, sadece mazlumun yanında olmak için uğraşacak. Irkların üstünlüğü değil, ümmet ve insan üstünlüğü...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdan anlıyoruz ki birce kurt. Ayrıca türk kizlarinin neyi varmış? Herkesi kendin gibi sanma. Bizler yerine ve zamanına göre davraniriz. Kürtlerin iyiside var kotusude çok malsin. Tabi ki TÜRK KIZ
61 Yorumla- +1 yıl
Asıl sen malsın Kürtve türk arasında ayrım yapılmaz ama tabiki türk demen yanlış Kürtlerin ayağını koklarsın sen anca
+1 yılgenelleme yapmamak gerekir türk kızlarıda kendilerine göre beceriklidir. ve evlenmeyide kendine hizmetçi tutmakla eşdeğer bir hale getirmemeliyiz yemek yapıyo diye evlenilmez kimseyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBildiğin kürtsün işte gelip burada Türk kızlarını kötüleyip reklam yapıyorsun aklınca... bazı saf arkadaşlarımızda malesef olabilir ya da insan olsun gibi yorum yapmış bu kadar düşmeyin anneniz Türk siz Türküsüz ona göre verin cevabınızı... kızım işin gücük yok reklam yapıyorsun burada çek git bide Türküm deyip Türklerin adını kirletme
26 Yorumla- +1 yıl
Kafana :D
Cevap sahibi+1 yılAnlatsana ne olmuş kafama
- +1 yıl
Anladin sen boskoy
Cevap sahibi+1 yılAnladım ben seni sende kürtsün çözmesi zor değil çek git şimdi ben kimin ne olduğunu ne demek istediğini biliyorum ama sen beni bilmiyosun
- +1 yıl
Kürdüm bunla gurur duyuyorum hükümun varsa gelde yargıla pasam :)
Cevap sahibi+1 yılBanane duyarsan duy ben sana bununla ilgili bir şey mi dedim kafasız laf sokma çabası içinde olan yorumlar yapma hadi çek git
+1 yılsen tam bir boş beyinsin buradaki yorum yapan insanlarda boş beyinli görüş açısı farklı olanlara bir şey diyemem ama sen tam bir. Kürt diye bir ırk mı var cahil
11 Yorumla- +1 yıl
Mal Kürt diye bir ırk var asıl sen cahilsin embesil aq
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanki türk kızı değilsin gibime geliyor :) Türk -kürt farkedermi maya ve alt yapı sağlam olsun... bu ayrımı yapamazsın sen sadece türk kızlarını belli akımlara bağlı sapır saçma dudak büzen kızlardan ibaret sanma.
11 Yorumla- +1 yıl
Bence Türk kızları akımlarla dudak büzüp ünlü olup kendilerini bir bok sanıyorlar mesela yeşim , vb. Türkler boşlar sende bir türksün bu yüzden sana sadece boş insanın boş konuşmaları diyorum
+1 yıleskiden kürt lere çok laf ederdim ama son birkaç gündür gördüğüm şeyler bama göster diki kürt ler kadar türk lerde pi. ç merak etme iyisine denk gelirsen kürt erkekleride iyidir ama sana tavsiyem bir çerkez le evlen :D
00 Yorumla
+1 yılDemekki senin çevrendeki kızlarla aran iyi değil ondan böyle düşünüyosun, ama birgün kürt kızlarından sağlam bir dost kazığı yersen onlar içinde aynısını düşünme :Dve giresunluysan laz ve kürt değilsen çepnisindir
00 Yorumla
+1 yılValla benim bir iki Kürt arkadaşım var hem erkekleri hem de kızları çok iyiler
21 Yorumla- +1 yıl
+1 ZIHNIYET FARKI :)
+1 yılkürt kızları daha sadık oluyolar kocalarına bildiğim kadarıyla ama yöresinde yetişenler vede cok saygılılar
55 Yorumla- +1 yıl
+1 benden
- +1 yıl
@Secretgardenblood teşekkür ederim
beni eksileyen 3 kaşar ve 1 top kim acaba - +1 yıl
@Secretgardenblood +1 KARDEŞ SANADA +1
- +1 yıl
+♾️
+1 yılKurt kizlari pis olur temizlik yapmaz ve yirtik olur yasin genc senin birsey bilmiyorsun
53 YorumlaOnlar araplar oluyo genelde kurtler temiz insanlardir
- +1 yıl
Offf benim omrum gurbette para kazanmakla gecti hakkariden tut tunceliye kadar pisler iste evlerine kokudan girilmez
- +1 yıl
Bu arada irk ayrimina karsiyim sadece ozeliklerini soyledim
Saçma bir soru olmuş nokta. Yemek yapmayı bilen ev işi yapan kızla evlenirim demişsin işte. Türk kızı yapsa onu tercih edecen. Niye ırkı devreye sokuyosun ki
10 YorumlaBenim Dayımın eşi kürt ama Allah iyikide dayımın karşısına öyle biri çıkarmış... Gerçekten helal olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkürt kızı mı ıyy o yemeklerede sümüklerini bulaştırır yenmez vallahi atılır :)
50 Yorumla
+1 yılIrkçılık yapmak istemem ama ben Türk iken durup ta kürt kızı demem. Türk kızı.
65 Yorumla- +1 yıl
@Octavia her türlü Türk kızı derim :) ama Rus kızlarının da çekiciliğini inkar edemem
- +1 yıl
@Octavia sence de öyle değil mi ^.^
bir pkk lıyla evleneceğime yemek yapamayan bir türk kızıyla evlenmeyi tercih ederim.
40 YorumlaBir Türk kızı olarak güzel yemek yaparım tabi şu da var sadece yemekle temizlikle eş olunmuyor ;)
10 Yorumla
+1 yılbilemezsinki yetişme şekli filan nesil çok farklı artık, ne bireyler çıkıyor ortaya böyle bir genelleme yapamayız.
00 Yorumla
+1 yılKurt kizi?
Hani bu kap kara suratli
Yatakta gorsem korkacagim kurtlerdenmi
Cocugun polise tas atar aman uzak durum63 Yorumla- +1 yıl
alla alla niye genelleme yapıyn sen? bizde sana bayılıyz ztn
+1 yılseversem evlenirim
kürt türk laz çerkez diye ayırmam
hepsi benim memleketimin insanı10 YorumlaDiğer konusunda 708 cevap paylaştı. Hepsi bu ülkede yaşıyor çok rahat olup diskoada gezen kurtte gördüm evden dışarı adım atamayan Türkte? Alakası yok bununla egoları yıkılmış her kadın yapar
00 YorumlaNe alakası var? Kürtlerle kıyaslanacak bir durum değil ki bu. Hizmetçi mi arıyor adam? Seven her kadın erkeğini güzel yaşatmak isteyecektir Türk Kürt farketmez.
00 Yorumla
+1 yılİnsan olduktan ırkının önemi yok şunu kafanıza soktuğunuz an sorun kalmayacak.
40 Yorumla
+1 yılTürk kızlarından da gayet iyi yemek yapan becerikli kızlar var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim etrafımdada çok kürt vardı. Farkımızı söylüyorum ben üniverste okuyorum onlar liseye bike gitmeden 15 16 yaşlarında evlenip çocuk doğuruyorlar evde koca bekliyorlar
02 Yorumla- +1 yıl
Babam Mardinli annem Ispartalı Boğaziçi psikolojiden mezun olacağım. Genellemenize...
Cevap sahibi+1 yılBen tüm kürtleri kastedmiyorum ama benim etrafımda olanların hepsi böyle keşke sizin gibi olanlar etrsfımda olsaydıda bende böyle yazmasaydım istisnalar her zaman olacak ama bu durumun değişmesi lazım genellikle onlar okumak yerine evleniyor hemde küçük yaşta ve bu durum kötü
Ikidir kürtlükle alakalı soru açıyorsun. Üçüncüde bende sana patlıycam bilgin olsun.
Vazgeçin şu soru tarzlarından !00 YorumlaKürt, türk yoktur bence. O dediklerini isterse her kız ve erkek yapar. Irk ayırımı yapmak yanlış.
00 Yorumla
+1 yılne türkü bee hepsi eğlenmek için yaşıyorlar erkeklerle çok kürt kız tanıyorum türklerden bin kat daha hanımcıklar :P
20 Yorumlaben türk kızı diyorum ama aslında kürt kızları daha cok namuslu diyorlar ama bilmem hiç güzel kürt kızı görmedım :D
32 Yorumla- +1 yıl
Sen gel vana bir hertoşi kızı gör kızı almadan geri dönmessin
Türk Kürt diye ayrım yapmıyorum.. Vatan millet ve bayrağına sahip çıkabilen ahlak, edep, haya sahibi biri olur..
10 YorumlaOff ne kadar boş konuştun ya. Türk kürt bilmem de seni bu saçmalamayla kimse almaz he.
30 YorumlaNerden biliyosun TURK kizlarinin yemek temizlik yapmadığını?
30 YorumlaBen türküm yemek yapmayı biliyorum fazlasıyla sacma :D
10 Yorumlaayrımcı davranmak çok yalnış kürt kızlarıda güzel yemek yapar türk kızlarıda bana sadık namuslu halden anlayan olsunda türk kürt fark etmez
00 Yorumla
+1 yılbir bu eksikti:) Arada hicbir fark yok, tek fark irklarimiz. Garip garip kurtlere laf atanlar da, bir kurt kizi gorseler salyalari akar eminim.
12 Yorumla- +1 yıl
Okadar cok sey yazmak istiyorum ki, gecen ki bir tartismamizda ne kadar kalitesiz oldugunu gordum, hic laf anlatilmayacak modellerdensin. O yuzden kaybol, benim cevaplarimin altina yazma.
Diğer konusunda 809 cevap paylaştı. Yemin ediyorum biktim artik. Ayrim yapmayin birader. Ayrica ben Türk kiziyim gel nasil yemek yapilir öğreteyim sana
12 YorumlaKürt kızları çirkin oluyor ya
92 Yorumla- +1 yıl
bencede görmemişsn sen güzel kızları :p
+1 yılTanimadan yargilama kimseyi herkes ayni degil ben Kürdüm iyide kötü de olabilirim bu bütün kurtlerin iyi oldu anlamina gelmez ama esini ortada birakmayacak kadar delikanlılar
00 Yorumlatürk kürt aynı farkeden bısı yok kürtte olsa evlenırım
00 Yorumla
+1 yılBabam doğulu annem batılı. E ben nabayım? Bu sitedeki ırkçılar yüzünden babamı reddetme derecesine geldim. Ki bunun günahını ırkçılık yapanlar çıkaracak. Ulan babamlar iki kardeş ben boğaziçinde okuyorum adam doktor genellemenize tüküreyim
00 YorumlaTürk tabiki. Ayrıca Türk topraklarında yaşayan her kürt de Türktür aslında ayrım yapmıyoruz.
20 YorumlaTürk Kızı Tabikide Temiz Hijjenik ulan kürt Kızlarını bu kadar saf sanmayin :D
30 YorumlaHiç Biri Fark Etmez Ayağı yere bassın yeter hiç yoktan iyidir.:)
00 YorumlaSeveriz yaratılanı yaratandan ötürü yeterki hain olmasın
30 Yorumla- Devamını Gör (109)
Devamını Gör(154)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği