Abimin nişanlısı anneme saygısızlık yaptı. Ben de dayanamadım biraz kavga ettik. Neyse gece abim geldi bana bağırmaya falan başladı. Annene hakaret eden bi kızla nasıl olabiliyorsun dedim. Şu ana kadar ilişki yapmadım diye. Sen ne sevdin ne sevildin. Köpek gibi yalnız öleceksin. Karışma bir daha dedi. İnsan bi kız için bu kadar değişir mi? Bu akşam da sanki çocuk kandırır gibi çikolata alıp gelmiş özür diliyor. Affedemiyorum o sözlerini
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen bu olayda abinin haklı olduğunu düşünüyorum. Annen ve abin arasındaki olaya sen neden müdahale ediyorsun ki? Onlar barışır sen kötü olduğunla kalırsın. Böyle şeylere karışılmaz. Evlendiğinde çok daha büyük sorunlar yaşarsınız senin bu tavrın yüzünden.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerak ettiğim şey abin ve sevgilisinin meslekleri? Ya da geçim durumları? Çünkü bu tarz beklenmedik duyguların sebebi, öncesinde hissedemedigi duygu veya maddiyata sahip olmasıdır. Bence. Abin kızın yanında kendini "tam erkek" hissediyor olabilir. Kendi güçlü yönlerini kızda görmüş olabilir. Boyle örneklerle açıklanabilir bir durum. Belki de araya girmemiş olsan, annenizi savunacaktı. Arada seni gördüğü için iki tarafı tercih etmeyip, seni kırmayı kabullenmiştir. Nasıl olsa küçük kardeşim affeder düşüncesi ile. Belki de kafasında birtakım sorunlarla baş etmeye çalışırken, o siniri düşünceleri seninle atmaya çalışmıştır. Abin haklı demiyorum, beni yanlış anlama lütfen. Sadece altta yatan bir çok neden olabilir, sen olgun kalmaya sakın karar vermeye çalış. Konuşmak istediğinde, içini dökmek istediğinde buradayız 💐
02 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de aynı şirkette çalışıyor. Ikisi de Bilgisayar mühendisi. Maddiyat konusunda onların arasında cok bi fark yok ama benimle arasında var. Ondan daha fazla maaş alıyorum diye işe girdiğim günden beri saçma sapan davranıyor. İlk maaşımda bi heves eve tatlı aldım geldim. Döndü bana o iş uzun sürmez, sana o maaşı veriyorlarsa aklı yok bunların falan dedi.
- +1 yıl
Abin nasıl biri? Normalde.
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbin ağır ve kırıcı konuşmuş. Ama söyledikleri senden çok kendiyle ilgili düşünceleri emin ol. Sevilmenin karşılığını saygısızlığı sineye çekmek olarak mı görüyor acaba? Hemde annesine karşı, dünyadaki en kutsal şey. Saygısızlık yapılan kişi seninde annen olduğu için, gayet sana da konuşma hakkı düşer. Fakat abinin söylediklerine kırılmış olsanda çok takılma, ciddden kendiyle ilgili düşüncelerini sana kusmuş.
01 Yorumla
+1 yılSana hak veriyorum. Daha nişanlıyken annesine yapılan saygısızlığı görmezden gelip anneni savunduğun için sana hareket etmesi hoş değil. Abin nişanlısını bırakır da size daha layık birini bulabilir ama annen gibi bir anneyi ve senin gibi annesine sadık bir kardeşi bulamaz. Bir müddet abinle arana mesafe koy, yaptığı hatayı anlasın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
30Cevap
- Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılKız ne söyledi ne oldu bilmiyorum ama eğer annen masum bir kadınsa, sen doğru olanı yaptın, birini sevmek, onun yaptığı her hatayı yanına kar bırakmayı gerektirmez. Erkekler böyle amsalak olabiliyorlar. Halbuki kayınvalidesi olacak kadına saygı duymadıktan sonra sağlıklı aile ilişkisi söz konusu olamaz. Bu tür enerji durumları hep sorun olur. Ama erkekler işte, sadece amsalak. Sen hiç sevmemiş sevilmemiş en azından sağduyunu kaybetmemişsin, o ise demek ki hayatında ilk ve tek kez sevmiş ve sevilebilmiş o yüzden sonradan görme embesil olmuş böyle. Annesi onun karısına da saygısızlık yapamaz ama kız da yapmasın. Bazı şeyler affedilebilirdir, sen fazla mı abarttın tepkiyi onu da bilemiyorum. Ancak elalemin kızı için de ananı satacak kadar gavur tohumu olmazsın.
10 Yorumla
+1 yılbir yanda eşi diger yanda annesı kolay degıl sınırlerı yıpranmıs olabılır... ınsan ıkı sevdıgının yanında tercıh yapmakta zorlanabılır.. lakın sana soyledıgı sozler ağır... İnsanın abisi boyle derse elalemın oglu nedemez... karını savunacaksın tamam ama aılenıde ezdırmeyeceksın.. eş orta yolu bulmak durumundadıır.. abın ayıp etmıs.. ama ozur dılıyorsa da affetmek buyukluktendır.. bıraz onu anlamanız lazım.. kımle ıyı olsa dıgerı darılcak.. terazıyı otutamamıs bunun ıcın saglam ırade lazım hemen olmaz.. evlenınce belkı toparlar
00 Yorumla
+1 yılBak canim sana rn mantikli ben yazacagim.1. Si annen icin olaya karisman pek dogru olmamis aralarinda ne gecti tam olarak biliyor musun belki kiz hakli hem haksiz bile olsa once duzgunce anlatsan kiza geri adim atardi belki 2. Abin onu begenmis sevmis size gelin gelecek sende sevmeye calissan 3. Abine eger gercekten kotu bir kiz ise duzgunce ona anlatmaya calissan. Abin seni sever cok sever ama o sinirle ne soyledigini kulagi duymamis. Annenle olan sorunu once aralarinda annen ile nisanlisi cozmeliydi sen neden atladin cok agir birsey mu yapti. Kendine dogru olarak sir ben bu kizi ya da annem kiskandik mi ayip ettik mi eger icinde oyleyse kiza oyle davranmayin eger gercekten kotu ise abinle duzgunce konusmalisin
15 Yorumla- +1 yıl
Ayrica simdi okudum kiz siz zevksizsiniz gibi birsey demis bu kiz cok terbiyesize benziyor ama evveliyatinda annen ya da sen ona kotu birsey dediniz mi misilleme mi yapti yoksa bu uslubun saci basi yolunur.
Soran+1 yılSize olayı anlatayım. İlk yemek yedik çay içtik vs. Sonra babamla abim dışarıya çıkti. Annem de gelin size neler göstericem falan diye sandığını açtı. İşte yazmaydı, havluydu falan sakladığı çeyizlik şeyleri gösteriyordu. Aldı eline havlunun tekini ay sizde ne zevksiz mişsiniz dedi attı bildiğiniz. Biraz kavgacıyımdır yalanım yok. Bende dedim sen hayırdır diye. Annemde tamam beğenmediyse boş ver falan dedi. Sonra üstüme gelince ben de dayanamadım yoldum.
- +1 yıl
Eline saglik kasinmis yalniz nisanlisi olmasi kotu olmus keske bastan adim atmasaymissiniz bu ise
- +1 yıl
Simdi soyle yapiyoruz ayirmak icin abine duygu somurusu bi yandan sen bi yandan annen. Arka planda bir suru entrikalar cevir (eger gercekten terbiyesiz bir kizsa haknl ettigine inaniyorsan sonucta hayat sinav dunyasi alsin dersini ) Ayrilamazlarsa ve evlenirlerse kaderdir
- +1 yıl
O sizi abinden de koparir terbiyesiz biri ise. hersey sana bagli guzellikle barismakta senin secimin isleri yoluna koymakta iyi biri ise kiz tabi senin secimin ya da o kiz berbat biri diyip savas acmakta ama eger evlebirlerse savasi birak bu kaderdir Allah yazgisidir ozaman kabul et derim
Arkadaş olsa vazgeçebilirsin.. Aile ilişkileri mecburiyet olduğu için yaralar kangren olana kadar katlanmak zorunda kalıyoruz.. Mesafeli durmak hayatın her yerinde çok gereklidir.. Samimiyete inanip yıllarca samimi insanlara sıcaklık duyan ben artık mesafeli ve özel alanını ve kişiliğini koruyabilen insanlari aliyorum hayatıma... samimiyetten çıkıyor bütün pislik işler.
20 Yorumla
+1 yılGerçekten annesine hakaret eden bir kadını savunabilecek potansiyeldeyse onun adamlığına tüküreyim. Sen gayet görevini yapmışsın bundan hiç pişmanlık duyma. Seni, yarandan vurması affedilecek bir durum değil. O yüzden bence tavrını koy asla taviz verme. Büyüğünmüş falan diye de özür dilemek gibi bir şey aklının ucundan geçmesin gayet haklısın kendini yedirme. Zaten, hep merhametten kaybediyoruz.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGelen yorumları ve senin cevaplarını okudum.
Sana diyeceğim tek şey var.
Abinin evliliği çok uzun sürmez. İnsan belirli yere kadar sabredecektir. Bırakın kendi anlasın hanyayı konyayı.
Annene söyle haddinden fazla üzerine düşmesin bu şımarık yosmanın. Çünkü ne yapsa yaranamaz.
Annenle konuş, uzak durun bunlardan. Abinde "Bir musibet bin nasihatten iyidir" atasözünü yaşayarak öğrensin. Başka türlü aklı başına gelmez. Size eziyet eder.20 Yorumla
+1 yılYaslar ilerleyince aileye yeni girenler mutlaka kardesler arasinin acilmasina sebep oluyor keske olmasa ama oluyor benimde erkek kardesim var ve cidden cok korkuyorum insaallah abinde anlar yaptiginin ne kadar kırici oldugunu ama yinede sen saygisizligina saygisizca cevap verme bunu yaparsan abin kiza yakinlasip sizlerden uzaklasicaktir
10 Yorumla
+1 yılKızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Ön uzak dur ondan o zaman
00 Yorumla
+1 yılBu durumlar böyledir her zaman abin nişanlısının yanında durmazsa ana kuzusu olur durursa hanim köylü olur bütün suçlu erkek oluyor birazda kendinizde kusur arayın erkek her iki tarafı idare etmesi gerekiyor ama bunu yaparkende bir yerden fire veriyor olan sana olmuş o anki söylenmiş kızgın sözler kafana takma bence ha illa affetmeyeceksen etme ama empati yapmaya çalış hep ben deme
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Haklı olduğun bir konuda seni eksiginle vurmaya çalışması çok bencilce eminim pişman olmuştur ama sende açtığı yara nasıl kapanir bilemem. Ve su da var ne kadar seversen sev seni doğuran seni sen yapan insanlari asla ezdirmemelisin...
04 Yorumla
Soran+1 yılAnneme bir daha laf söylerlerse zaten net ikisini de üst üste koyar parçalarım. Kadın sadece gelinine bi heves havlu falan gösteriyordu. Aldı eline ay sizde ne zevksizmişsiniz diye attı suratına. Bende atladım üstüne
- +1 yıl
Gerçekten böyle bir davranışta mi bulundu ve abin ona dersini vermedi mi. Sevmenin de bir adabı vardır seviyorsun diye patavatsizliga ve saygısızlığa da katlanmazsin. Kusura bakma ama abin çok silik bir karaktermis. Benim sevgilim benim anneme bunu yapsa ya essek gibi ayaklarına kapanir özür diler ya da defolup gider.
Soran+1 yılAbim silik bi karakter mi bilmiyorum ama bu kızı bulduğundan beri tam hanımcı oldu. Her şeyi o bilir siz bir sey bilmiyorsunuz ayaklarında. Bende dedim para isterken annemden istiyorsun akıl alırken de bizden kötüsü yok diye
- +1 yıl
Valla normalde değilse de onun yanında belli ki öyle. Ve sen de çok doğru bir söz söylemişsin. Annenle de konuş bir daha onunla muhatap olmasın özür dileyene kadar ve bir daha da zerre kadar çaba göstermesin herhangi birsey için. İnsanlara hakettiklerinden fazla değer vermeyin.
+1 yılabi ve evlat sıfatına yakışmayan omurgasız biri aşk aile ile kıyaslanamaz, anadan öte yar badattan öte diyar olmaz kaldı ki kız kardeşine böyle bir sebepten bunu söyleyen abi de zaten o kardeşi hak etmiyordur, yahu sen abisin ya abi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılAbin tam bi şey neyse ağzimi bozmayayim kadın delisi diyelin ama şaşırmıyorum erkeklerin 99% böyle kızlarla evlenmek istiyor. O kız çok tatlı olsaydı abin göz ucuyla bile bakmazdı o kıza bence. Annen küssün bidahda barışmasın öyle abiye ihtiyaç yok.
00 Yorumla
+1 yılBak, bir taraftan anlıyorum abini diğer taraftan da benim anneme hakaret edecek bir hatun daha annasının karnından doğmadı. Bunu cidden anlamıyorum nasıl annene hakaret ediyor da abin kabul ediyor? Vallahi şaştım kaldım
00 Yorumla
+1 yılAffetme gün gelir o sözleri ona tokat gibi çakarsın. Aİlende olsa bu hayat senin bireysel düşün ve asla taviz verme. Kimse içinde kendini parçalama. Muhakkak tecelli edilecek.
00 YorumlaÇok ağır konuşmuş
Yazık etmiş sana
Kendine de...
Er geç düşecek o soytarı
Senin içinde bulunduğun sevgisizlik haline...
Çok yazık etmiş
Yaşı kaç bunun?00 Yorumla
+1 yılAbin biraz gerızekalıymış toplumun en alt kesimi olur ya işte abin onlardanmış. Sesini çıkarma hemen evlensin gitsin muhatap olma
10 YorumlaBen olsam bi süre yüzüne bakmazdım elin kızı için aileni satıyorsun dün o yokken biz vardık yarın o olmayınca da biz olcaz derdim
00 Yorumla
+1 yılKalbin kırılma sebebi zaten o kişiden o davranışları veya sözü beklememek. Çok yakının olması. Yabanci birisi kalp kiramaz zaten.
01 Yorumla
+1 yılDaha yakinlariyla daha çok buluştuğu icin daha cok fikir ayrılıkları olur buda kavgaya tartismaya vs neden olur
00 Yorumla
+1 yılAbin de olsa kusurlarını yüzüne vuruyor bak senin o yuzden kim ne derse desin ne yaparsa yapsın kendi bildiğini yap 😉
01 Yorumla- +1 yıl
?
+1 yılevet bir kız için 360 derece dönüp annesini ailesini yok sayıp o kiza allah gibi tapan çok bu yanlış bir şey abinin kıza haddini bildirmesi gerekirdi
00 Yorumla
+1 yılHiç yüz verme sürünsün biraz çünkü her ne kadar aşık olursa olsun bence kimse için kendi kanından canından birini üzmemeli insan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. O kendisini kaptırmış aklında sadece sevdiği kişi var sizi bile görmüyor umarım pişman olmaz kırılan kalpler zor düzelir ama neyapsada abin senin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSinirlenince bazıları psikolojik bazıları fiziksel şiddet gösterebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç bu yönünu görmemiştim abimin
- +1 yıl
Öyle düşünme şimdi evlenicek kafasında bir sürü şey vardır sende öyle yapınca sana patlamıştır Evlilik yoluna girildimi kafanda bir ton düşünce sıkıntı oluyor
- Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılAffetme sürünsün baya ağır konuşmuş insan düşmanına bu lafları etmez
10 Yorumla
+1 yılHiç değilse kendime saygımı kaybederek birinin köpeği olmuycam deseydin.
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir abi olmaz olsun. Benim 3 kız kardeşim var bu yaşıma kadar daha bir kere kalplerini kırmadım
00 YorumlaAbinin büyük derece yıkıklık sorunu var , tez zamanda hayatından sktr et.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarısı iyi doldurmuş işte kadın var kadın var asla böyle rezil kadınlarla evlenmem adamı doldurup annesine bacisina üzerine saldırmaya gelmiş yazık abin sevmemis qopek olmus
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Abin köpek gibi pişman olcak ileride buna emin ol denendi onaylandi
00 Yorumla
+1 yılÇok kırıcı konuşmuş cidden ya öyle hemen affetme bence biraz tavrını koy iyice anlasın hatasını
00 Yorumla
+1 yılhakikaten zor bir durum abin zenginse nişanlısı para için konuşuyor belki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde evet hep öyle oluyor en çok sevdiğin açıyor en derin yarayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi biz şöyle erkeği buldumcuk yapamadık. Abin aammm budalası olmuş şimdiden geçmiş olsun. O kız daha çok başınıza saygısız olur
01 YorumlaKendince *m bulmuş cazibesine kapılmış idare et seni anlamaz senin kızgınlığın geçince normale dönersin çirkinleştiğinin farkında değil sadece seksten sonra beyni şarj etmeye başlar ama iş işten geçmiş olacak tabi
00 YorumlaSakın ama sakın affetme bağırmasından değil sana öyle hakaret etmeye hakkı yok
Sen Allah'a bırak en iyisi
Bu arada İnsallah kaderinde iyi bir Erkek vardır 🙏🙏00 YorumlaDüşmanını Dışarda Değil, İçerde Arıcaksın Derler. Bu Yüzden insanı Dışarısı Değil, İçerisi yıkar Her Zaman
10 Yorumlasen kıza ne dedin ki:) erkek arkadaşımın ablası da bana “kızım” demişti allahım dedim ve engeli bastım:)) kızım ne ya
00 YorumlaSuç abin de anne bulunmaz bir nimet kadın gelip geçer boşanma sebebi bence anneye saygı önemli
10 YorumlaEvet çünkü onlar dan zarar gelmez diye gelince insanı kırıyor
00 Yorumlasende ona saygısızlık yap
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onlara saygısızlığın kralını yapıcam zaten. Çok güzel planlarım var.
+1 yılAnnene saygısızlık olarak ne yaptı?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenecekler diye annem işte çeyiz falan hazırlıyor. Kendi çeyizlerinden havlu falan gösteriyordu. Kız da alıp ay siz de ne zevksiz mişsiniz falan yaptı. Doğru düzgün konuş dedim aldım elinden bende.
- +1 yıl
Ayıp etmiş haklısınız ama gelin kaynana ilişkisi tuhaf, yani gelin alttan alıncada erkek tarafında da pürüz çıkabiliyor. Önemli olan bir seviye olması aranızda aslında çok samimiyette de anlaşma olmuyor çok kavgada da. Abinle aranı bozma kavgayı uzatırsan daha kötü olur bence
Soran+1 yılYok zaten artık uzak durmayı planlıyorum. Anneme bulaşırsa ben de ona bulaşırım. O kadar. Hayır yani kızı olduğum için söylemiyorum ama melek gibi kadındır annem. Babamız yok , emekli maaşıyla tek başına yapmaya çalışıyor her şeyi. Yok onu beğenmedim, bunu beğenmedim diyip duruyor gelin hanım. Bana kalsa saçını başını yolucam işte ama
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun ama ne olursa olsun abin nişanlım diyorsa yapacak bir şey yok belki zamanla o da konuşmayı öğrenir anlaşmazlıklar zamanla çözülür belki
+1 yılBenim abimde öyle. boş ver.
10 Yorumla
+1 yılÖyle insanları sevmiyorum ya affetmede...
10 Yorumla
+1 yılAbin o kızın kölesi olmuş gururda yok onda
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılEn yakınları yaralar çizer büker yorar
00 Yorumla
+1 yılmaalesef bende ennbuyuk ihaneti abimden gordum
00 Yorumla
+1 yıl250 grm için anneni yok saydı
01 Yorumla- +1 yıl
boş ver ama acıma anneni erkek kardeşini senden daha çok seviyordur müstehak bazı annelere
+1 yılbiraz daha süründürün..
00 Yorumlaçokkabaymış ayıp etmiş mesafeli ol üzülme
00 Yorumla
+1 yıltamam ağır olmuş. ama affet
00 YorumlaAbinin burcu ne
00 Yorumla
+1 yılGüzel yapmuşsun senden gelin olur
00 Yorumla
+1 yılAffetme sakın
00 Yorumla
+1 yılboş ver
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evet alış buna ((