Beni arayıp sormayan laf söyleyen kayınvalideme bayram ziyaretine gitmeli miyim? sizce ne yapmalıyım?

Kayınvalideme hicbirsey yapmadığım halde bana tavırlar alıp kafasında kurup beni aramamaya basladı. Yeni evliyiz eşimi kıskanıyor ve hep kendi dediklerinin olmasını istiyor olmayınca delirip küsüyor. 1 kere yaptı alttan aldım zorla düzeldi. Tekrar aynısını yaptı anneme babama hakarete dolduruşa kadar gitti artık dayanamadım ben de konuşmama kararı aldım. Eşim hep beni saygıyla karşıladı ama evimizin içerisinde hep bi huzursuzluk gezdi simdi de bayram için ben gitmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım? Beni arayıp sormuyor yine kendi istediği olacak. Ben suclu gibi gideceğim ona göre. Herseyden önce bize ağır hakaretler yazılar paylaştı sosyal medya üzerinden sesimi çıkarmadım. Şimdi de tam tersini uygulayarak kendini eşime acındırmaya basladı hastayım diye. Ben ne yapayım a dostlar söyleyin?
Beni arayıp sormayan laf söyleyen kayınvalideme bayram ziyaretine gitmeli miyim? sizce ne yapmalıyım?