olmaz mı çoğunu hatırlamakta güçlük çekiyorum ama çok komik anılar var bir iki tane anlatıyım dinle üşenmezsen :D bir tanesi ilk okulda olmuştu betonda bir futbol sahamız vardı küçük neyse oralara pota yapıyorlardı basket potası kalelerin arkasına kuyu kazmışlardı direği gömecekleri için neyse havalar da yağmurluydu o aralar kuyu su dolmuş daha 10 yaşında falanız biz de toplandık öyle suya bakıyoruz neden hatırlamıyorum malız herhalde :D bir arkadaşım da eğilmiş uzatıyo kendini salağa biri bir dokundu guluk balıklama girdi kücücük yere ıy jasıdaasd çok komikti yani o an orada olsan :D
daha sonra 13 14 yaşlarında ben garip bir şey yapmıştım arkadaşımla yan yana ayakta bekliyoruz diğer arkadaş bakkalda bir şeyler alıyor neyse bu arkadaşım yere tükürmeye kalktı bende sebepsizce reflekslerim harekete geçti tükürük yere düşmesin diye tuttum havada iğrençti :D sonra gittim onun üstüne sildim :D
çok şey var ya öğretmen masasından kafa üstü yere düşmem (bu kuyuya düşen mal arkadaşım yüzünden oldu) ölmedik bari :D
sonra bisiklet kazası ve derede düşmem falan ama bir çoğunu da hatırlayamıyoruz maalesef :D
okuyorum ya hepsini insanların anılarını sorunlarını dinlemek hoşuma gidiyor bu arada tükürüklü igrençmiş gerçekten benim çok vardı ya şu an aklıma bir kaçı geliyor öyle cksnxnd
İnsan hatırlamak isteyince anılar daha ulaşılamaz hale geliyor inatçı şeyler :D ama bazen hiç alakamız yokken durduk yere de aklımıza geliyorlar abdiler ya :D asrdafgasd
Okulumuzun bir merdiven boşluğu vardı. Orada kısık sesle konuşsan bile yankı oluyordu. Sürekli orada oturur, kendimce bir şeyler mırıldanırdım. Sanki yankı ile oluşan seslerin benimle konuştuğunu hissederdim.
Okulun müdüre hanımı "Kendi kendine konuşma. İstersen birlikte konuşabiliriz" demişti. Utanmıştım ve koşarak kaçmıştım. 😅😅
Olmaz mi ya. Cocuklugumuz zaten sokaklarda gecti. En igrenclikten en guzellere bi dunya ani. Yani harniden o zamanlara gitmek isterdim. Hic degilse dolar 1.30 du mk 🤕🤕🤕
23 NİSAN provasında arkadaş ile şaka yaparken benim gözlük camı cıktı. Bende kırılıp yapılmayacak diye korkup ağlamıştım. Sonra öğretmen takıp geri verdi.
birde yazlıkta bi flörtüm vardı 5 yaşındayken elimden tutup babasına baba ben bununla evlenmek istiyorum benim nişanlım demişti bende ağlayıp kaçmıştım :D :D