Pazara gitmiştik. Annemi kaybettim. Annemle aynı giyinen bi kadın vardı ama başka bir çocuğun elini tutuyordu. Arkadan gidip ellerini ayırıp çocuğu kenara itmiştim ve neden bu çocuğun elini tutuyosun diye de kızmıştım. Sonra yüzüne bakınca koşarak kaçtım.
Bunu yaşadığımda çocuk değildim ama bayağı ağlamıştım. Tabii sonradan komikti.
Bulmaca meraklısıydım. Her gittiğim bulmaca bulur çözerdim. Bir haftasonu amcama kalmaya gitmiştim. Tabii erken saatte kalkan ben daha önce ablamdan öğrendiğim gazete bayine gitmiştim. Dönerken de yanlış sokağa girince kaybolmuş, çıkmaz sokağı görünce oturup ağlamıştım. 😂
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
😂😂 kaybolunca çıkmaz sokak çok can sıkıyor benim kuzenim bildiğimiz çekiyor çıkmaz sokakları eminmisin burası olduguna diyorum eminim ya diyor çıkmaz sokak 😂 hiç yanilmaz her seferinde bulur😂 Hayırlı sabahlar 😊🌺
4-5 yaşında falandim sanırım. Annemle kuaföre gitmiştik, o saçını boyatacakti. Boyayı temizlemek için boyun konulacak kısmında oyuğu olan bildiğimiz lavabo kullanılıyordu. Annemin boynunu koparacaklar diye zirlayıp ortalığı birbirine katmıştim orada. Ama asla susmadim o gün, annemi öldürecekler sanmıştım slak gibi
Ben de kaybolmuştum başka kadının arkasından gitmiştim sonra pazarda mısırcı abi bana gel otur demişti. Annen gelir burda bekle dedi. Ben de oturdum. Beni işe aldı sanmistim annem gelmicek sanmistim üzücü bi gündü bence hala üzülüyorum 😀
ilkokulun ilk günü annem okul bitene kadar okulda beklemişti. 2. gün sadece okula bıraktı gitti. derste tuvalet için izin istedim. dönüşte sınıfı bulamayıp ağlamıştım. sadasdasd
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
😅 okulun ilk günu sınıfı bulmak işkence ya kucukde olunca okul Labirent gibi oluyor