Namus Bacak Arasında Değil Diyen Kızlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Tamam namus bacak arasında olmasın ama namusun değerlendirileceği kriter ne o zaman? İstediği erkekle yatıp kalkıp ben namusluyum diyen kızlar namus için nasıl bir ölçüt kullanıyorlar?
Cevabın nedir?
Dünkü cevabımı direk copy-paste yapacağım... "Kadın fuhuşu büyük ölçüde resmi genelevlerle sınırlıdır. Diğer yandan erkek fahişeler ortalıkta cirit atarlar. Namus ortak bir kavram olmasına rağmen bayanlara mal edilmiştir, her insan zevki de yaşar, hazzı da, orgazmı da, bunun cinsiyetle alakası olmamalı kendini 20-25 yıl her şeyden geri çekmiş bir kişi ve öte yandan hala dudaklarında başka bedenlerden kalıntılar taşıyan bir erkek sürtük! Hayat bu kadar acımasız olmamalıydı! Erkekler için gurur kaynağı olan şey kadınlar için utanç kaynağı olmamalıydı, or. spu olan gönüldür. Beden değil, hatayla ya da kasten ya da kazara bakireliğini kaybetmiş bir kadına kötü gözle bakılmamalıdır bakireliğini kaybettiği için çene sarkıtıp ağzından salyaları aka aka o ufacık beyinde binlerce hayal kurulmamalıdır. Erkekler bana tepki gösterecek gösterin ak gösterin, çoğunuz dürüst değilsiniz çoğunuz kendiniz ile çelişiyorsunuz! En azından ben kendim işe çelişmiyorum. Evdeki bacına laf geldiğinde dünyayı ipe dizmek isterken hergün başkasını düzmek istemen çok adilce demi? ya da hergün başka bir bedende kendini ararken bakire bir kadın ile evlenmek istemen ne kadar hoş demi senin üstüne onlarca bedenin kokusu sinmişken sen kendine has kokusu olan bir bayana kendi kokunu bırakmak istemen ne kadar hoş ama emin ol sen diğer tenlerle savaşırken senin kokun kaybolacak artık ortalıkta kendini yitirmiş olarak gezeceksin. Ya sende bakir olup eşini bekleyeceksin ya da hak ettiğin gibi bakir değilsen bakire bir bayan aramayacaksın! Hak bunu gerektirir çünkü!"
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGenelevde çalışan kadının namusumla para kazanıyorum demesi kadar akla mantığa aykırı geliyor bu söz... namus bacak arasında değil nerede o zaman arkadaş 50 100 kişi ile gez toz yat kalk bir şeyler yaşa doy sonra efendim bekaret bacak arasında değil insanın ruhu bakire olacak de kendini teselli et aklınca...
Hiç kusura bakmasın bekaret hem ahlakta hem bedendedir... ne açıklar var birer pırlanta gibi ne kapalılar var manukyan gibi...2side el değmemiş olacak hem bedeni hem ruhu ben buna bakire derim!40 Yorumla
+1 yılnamus kalptedir. ruhtadır. aldatmak sadece fiziksel bir şey midir ki? bekaret neden önemlidir? her kadın evlenmek zorunda mıdır ki saklasın kendini? her kızı gözüyle yiyip yatağa girmedi diye namuslu sayılır mı erkek ya da tam tersi kadın? mini etek giyen kız namussuzsa minicik yaştaki çocukların ekmeğine zehir karıştıranlar namuslu mudur? namus insani yaşamak değil midir? onuruyla yaşayacaksa yaşasın kız da. yatsın biriyle. seviyorsa kalbini bedenini paylaşmak istiyorsa paylaşsın. istiyorsa yatsın kalksın onun bedeni kime ne? insanlar artık kimin kiminle ne yaptığını bıraksa da biraz ülkenin hayatın farkında olsa keşke. kimsenin içini bilemez kimse. dudak dudağa sokakta görürsün ki aşkın süsüdür bunlar. dersin kız namussuz nasıl öpüyo yarın eşine ne diyecek. bilmezsin ilk sevgilisi belki ya da ilki geç seviyor öpüyor. yargılarsın. türbanlı bir kız görürsün başı önde uzun etek dersin namuslu. bakarsın ne videoları dolanıyor internette. inanan var inanmayan var burada. ama ben asla Yaratan'ın aşk ve aşkla yapılan bir eylemi yasaklayacağını ya da kimsenin kimse tarafından yargılanmasına iyi bakacağını sanmıyorum. sonuçta kalbini bilmiyorsun hayatını bilmiyorsun. yapıştırdığın etiketi birileri de sana yapıştırıyordur mutlaka. erkek bir arkadaşım belimden destekledi diye (ki ayağım burkulmuştu) yollu diyen kızın aynı çocukla buluşmak için otel odası ayarlamaya çalışması? kim namuslu nereden bileceksin?
30 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNamus hem erkekte olmalı hemde kadında. Eeee o zaman ereklerin bacak arasını hiç konuşmayalım. Geçin bu işleri. Millet aya çıkıyor, yeni gezegenler kesf ediyor sizler halen namus / bekaret derdindesin. Geçin bunları. Vur kadehi ustam :).
133 Yorumla- +1 yıl
işte en iyi cevap seçilecek yanıt
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
35Cevap
+1 yılİslâm dininde her vesileyle kişilerin nâmuslu (dürüst ve iffet sahibi) olmaları istenmiş ve bu konuda kadın-erkek ayrımı yapılmaksızın şöyle buyurulmuştur: Mümin erkeklere söyle; gözlerini bakılması yasak olandan çevirsinler, mahrem yerlerini korusunlar. Bu onların arınmasını daha iyi sağlar. Allah (onların) yaptıklarından şüphesiz haberdardır. Mümin kadınlara da söyle; gözlerini bakılması yasak olandan çevirsinler, iffetlerini korusunlar. Başörtülerini yakalarının üzerine salsınlar..." (en-Nur, 24/30-31).
31 Yorumla
+1 yılSaçma bir söz olduğunu düşünüyorum. Namus zarla ölçülmez, bu doğru. Tecavüze uğrayan, hastalıktan dolayı veya doğuştan zarı olmayanlara namussuz damgası vuramayız. Yalnız şöyle de bir durum var ki;kız veya erkek, kendi iradesiyle evlilik dışı bir ilişki yaşarsa bu insana da gidip "namuslu" diyemeyiz. Namus, hem bedeni, hem zihni temiz tutmaktır. Kişinin kalbinin temizliği önemli olduğu kadar bedenine el sürdürüp sürdürmediği de önemlidir. Kimse gelip bana "sevdiğim adamla oldum, namusluyum" ayağı yapmasın. Kendinizi kandırıyorsunuz...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNamus bacak arasında değil tabiki. Sırf birisine gerçekten güvendiği için birlikte olan kız bakire değil diye namussuz sayılmadığı gibi, bakire olup da kalan her haltı yiyen kız da namuslu değildir. Zaten bu laf da bunu anlatır.
131 Yorumla- +1 yıl
tamam da hanimefendi birine ne diye guveniyosun yani guvenme nedenin ne benimle evlenir diye mi guveniyosun. O zamn guvenen kizlara sesleniyorum o halti yemeyeceksin kardesim erkege guvendim diye altina yatmayacaksin. madem guvendin evlen yap ne yapiyosan ha hem o zamn belli olur guvenilip guvenilmeyecegi erkegin bakalim seni bekleyebiliyo mu demi. sozum size degil ustunuze alinmayin lutfen sozum o guvenip de altina yatan kizlara oke
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaptıklarını doğru bir bokmuş gibi göstermek amaçlı
bunun altına sığınıyolar hepsi bu zaten bunu dieyn kızda kalitesini belli eder
eee ucuz malın alıcısıda çok olur derler ya ama ucuz malıda genelde mala önem vermeyen
kişiler alır yani kullıp bozulunca düşünmeden atanlar...
ayrıca bugüne kadar bilmem kaç erkeğin altına yatmış başka erkeğin altında
saatlerce terleyerek inleyip zevkten bayılana kadar skiyor gelecekte
ne b*k yerim diye düşünmüyor başkasını becerdiğini ben koynuma ''EŞ'' diye alacam...
başkasının altına yattıda o yattığı herif niye eş diye almamış biraz da bu açıdan düşünecek insan...00 YorumlaToplum ahlakı kızlık zarını namus kriteri yapmıştır. Dini inançlarınız doğrultusunda zinaya karşı olabilirsiniz, ancak sevişen ve bundan pişman olmayan birini yargılayamazsınız. Kişinin kendi seçimidir, günahsa bile yalnızca onu ilgilendirir sizi değil.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. Ben bu cümleyi biraz değiştirerek cevap vereceğim. Namus "sadece" iki bacak arasında değildir. Yani biriyle helalin olmadan yaptığın cinsel her şeyle namusunu hiçe saymışsındır demektir. Fakat namus sadece yatakta kaybedilmez. Birini aldatmak, biriyle birlikteyken başkasıyla birlikte olmak, sana güvenen birini yarı yolda bırakmakta namussuzluktur. Kısacası namuslu olmak kadına özgü bir şey değildir. Erkekte aynı sıfatla itham ettirilmelidir. Saygılar.
10 Yorumla
+1 yılYatıp kalkan değil arkadaşım. BAKİREYİM diyen BAZI arkadaşların da ne yaptıkları ortada (!) Bence yaptığından pişman olup, tövbe eden insanlar için geçerli olmalı o yazdığın. Bir de bütün erkeklere söylüyorum; namus kavramı sadece kadınlar için geçerli değil, erkeğin de namussuzu oluyor..
10 Yorumla
+1 yılKadınların ilk başta bize hatırlatmak istediği şey eşitlik
"Sizin cinsel dürtüleriniz varsa bizimde var bunu kabullenin artık" demek istiyorlar
Aslında doğru aynı düz mantıkla devam edeceksek eğer, erkeğin namus ölçütü ne olabilir.
Bizde ölçülebilir olmadığı için çok mu şanslıyız?11 Yorumla- +1 yıl
Soru isareti bendende
Erkeklerin neden cukunde degilse bizim de ondan degil kizlarda zar nedeniyle belli oluyor diye guvendigimiz sevdigimiz adamla bisey yasayamayacak miyiz dini aciyi karistirmayin benim dusuncemen ters. Kizlik zari bebeklikten sonra islevini yitiriyo keske sizde olsaydi da anlasaydiniz ne kadar kolay yargilaniyo kizlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu diyen kızların hepsi istisnasız %100 diyorum ka şardır. Başka da bir açıklaması yoktur onla bunla kırıştırmıştır vicdanını rahatlatmak amacıyla oro spuluk yapmadım ki tek bir kişiye verdim deyip kendini hayat kadınlarıyla kıyaslayan modellerdir. Ama bilmiyolar ki bir hayat kadını kadar karakterleri yoktur.
20 Yorumla
+1 yılNe kadar rahat soyluyolar ya bn esimle evlnmeden once cok sevgilim oldu elimide tuttular ama kendimi kmseye vermedim ve esim sadece ona ait olduğumu kndi gözüyle gordu hic bir erkek killanilmis birini kabul etmz siz kullanilmis bir giysiyi satin alirmisiniz mantikli olun biraz...
04 Yorumla- +1 yıl
Maksat ornek vermek canım zaten oyle bişey yaptiktn snra erkegin gözünde kullanilmis esyadan farklari kalmiyo bnce bir zevk uğruna kndilerini küçük dusurmesinler
- +1 yıl
Peki o zamn niye dul kadinlarla hic evlnmemis erkeklr evlnmiyo..
+1 yılbence kendi kişiliğini tatmin etmesidir -,- ben mesela kişisel olarak kendimi tek bir kişiye saklamayı düşünüyorum oda ancak evlediğim adam esim olur :)
20 Yorumlaşimdi her inanaç ve düşünce olaya farklı yaklaşır bu kelimede anlatılmak istenen sadece bacak arası kastı yapılmamıştır 13 yaşında kız ile evlenen birisini normal karşılıyorsan olayda değişir onun gibi yani
00 Yorumla
+1 yılNamus kadının değil, erkeğin bacaklarının arasındadır isterse kımsenın namusu kirlenmez ekeğin namuslu oldugu yerde kadın cırılcıplak olsa ne yazar adam olaan gucu yetıyorsa ustunu örter yetmiyorsa başını çevirir
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılVerip vermeyle alakası yok. Bakire olmama ragmen bu sözü doğruluyorum. Namus iki bacak arasında değildir.
Örneğin sizin zihniyettekiler her başı örtülüyü namuslu zanneder. Ancak öyle değil. Bir başötülü gördüm. İki ayda bir sevgili değiştirir. Her gelene aşık olur. Verip vermediğini bilemem.
Ama namuslumu bence değil. Ki öyle konuşmaları vardır. Sanırsın evliya. Neyse.
Önemli olan zihniyet. Kişi kendine yakışanı yapar.01 YorumlaArkadaşlar bende bişey sormak istiyorum. Yeni uye olduğum için 2den fazla soru soramıyorum sevdiğim insanlar opuştum oral yaptım ama tabiki pişmanım günah boyutunu düşünüyorum ilerde evlenemeyeceğimi düşünüyorum çunku herşeyin bacak arasında olmadığını düşünüyorum sonuçta ilerde evleneceğim adama ihanet ettim siz olsanız anlatır o* durumunamı duşersiniz kocanız karşısında yoksa anlatmayıp yıllarca vicdan azabı çekmeyimi. Yaptığım hata için kotu yorumlarınızı kendinize saklayın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılben eskıden namus orda degılse nerde dıye dusunuyordum
ne demek ıstenıyor dıye
sonra hakkaten de namus ıkı bacak arasında degılmıs
ıyı anladım yanı00 Yorumla Namus öncelikle kafadadir. Kafadaki çürük olunca zaten bacak arasindakine de sahip cikamaz. Veya ona zarar vermeden her halti yiyenler de var onlar ozaman namuslu mu olmus oluyor? Bence ikisi bir olmali. net
00 Yorumla
+1 yılevet değil. bu değil ki gidip her önüme gelenle düşüp kalkacağım. öyle düşünürsen erkekler kat kat namussuz sayılır. aynı haltı erkek yiyince neden adı namussuzluk olmuyor da sırtı sıvazlanıyor? mantıksız ve seksist bir düşünce tarzı bu.
10 Yorumla
+1 yılSaga sola veren kizlarin kendini namuslu gosterip vermeyenler yuzeysel takiliyor demeye getirdigini dusunuyorum kiz guvendigi icin veriyormus bende inandim vermissin iste 1 kere sonrasini kimse bilemez dukkan acik
00 Yorumlabuda soru mu? NAMUS TABİKİDE BACAK ARASI benim için açık ve net ;)
genelde verenler bu lafı kullanır toplumumuzda ;)12 Yorumla
+1 yıl'' SADECE '' Kelimesini Unuttuklarını düşünüyorum :D Namus herşeydir Erkekte bile vardır...
52 Yorumla- +1 yıl
:DD Çek abime Pilav :DD Salata?
cok sevdigi icin bedenini sakinmayan kizi sebepsizce terkeden adamin namusu nerde?
63 Yorumla- +1 yıl
İşte bu çok iyiydi! @mrdurmaz
Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Sürekli kizlarla yatıp kalkan erkekler hakkinda ne düşünüyorsunuz?
20 YorumlaOna buna ver , sonra ben namusluyum de :D Tabi bunu yiyecek erkeği bu devirde bulabilirler
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. oyle kizlar sonradan bakir erkek aliyorlar bazi erkekler cok saf
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılKardeş bırak sen bunu yazan tipleri vay efendim güvenmiş şöyle olmuş böyle olmuş vs. bu ne saçmalık kardeşim evlenmeden neden yiyorsunuz bu haltı ! Zola olmuş ya da istisnalara sözüm yok.
10 Yorumla Kim ne derse desin, NAMUS BACAK ARASINDA! Baska nerde olsun ki.
30 Yorumladoğru bişey. bakire olup yemediği halt kalmayanlar var. Sadece bacak arası olarak bakmayacaksın namusa edebe..
10 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaArkadaslar bir kız size namus bacak arasında değil diyorsa bilinki yatağa atılması kat kat kolaydır ben kafalarına göre gidip işimi bitirir sonra lafı sokarim
00 YorumlaBakire olup her haltı yiyen kız için kullanıyorum bunu ben. namus sadece bacak asında değildir diyerek namusun tanımını tamamıyla yapmaktır o söylemin amacı...
00 YorumlaVerenlerin alayi burada bakiyorum o olmussunuz oyle kalirsiniz
00 Yorumla''Bedenin Bakire Olsa Ne Yazar Ruhun o* Olduktan Sonra'' sözunu boşuna dememişler..
20 Yorumla
+1 yılNamus iki bacak arasinda degil , beyinde beyinde! Bakire olup ta her halti yiyen kiz namuslu degildir. Hem namus sadece kadina ait değildir. Erkek de adam olacak, lan.
11 Yorumla
+1 yılDavulu patlamamış ama tokmağın deymediği yeri kalmıyan çok kız var..
20 YorumlaRuhu
fahise olduktan sonra beden bakire olmus neye yarar ki20 Yorumla
+1 yılNeymiş güvenmiş vermiş yok ya vermeseydin her önüne gelene güven olmaz namus iki bacak arasındadır.
10 Yorumla
+1 yılNamus kiz olmaksa dolu o.. kiz var. bence namuzsuzluk verdigi sozu yerine getirmeyenlerdir
10 Yorumla
+1 yılallah onlardan bizleri korur işallah helalimizden kimseye bakmayız işallah
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamamen bakire olmiyanlarin kendini aklamak icin kullandiklari yalan bir söz yat yat ondan sonra ruhum bakir hadi yaa
011 Yorumla- +1 yıl
Bu sözü bakireler de kullanıyor. bu durum da sen g*t mü oldun ne?
Cevap sahibi+1 yılKonusma fazla zırla köşede namıssız
- +1 yıl
Durumun vahim..
Cevap sahibi+1 yılKucaktan kucaga git sen yorum yazma
Cevap sahibi+1 yılYa he he xperin kadar konus
Cevap sahibi+1 yılYukarda ayet yaz burda. söv ah be abicim
- +1 yıl
Ayeti sövmek zorunda kaldğm insana ibret olsun dye yazdm, yapck bşey yok. Ayrca yorum yazmak içn xper önemli değl bnce uzatma artık.
Cevap sahibi+1 yılSen bakiremisin
- +1 yıl
Evet için rahat etti mi?
Cevap sahibi+1 yılPeki saklamak gibi bir niyetin var mi kocana
- +1 yıl
Sen anlamıyosun galiba. sen bu sözü bakire olmayanlar der şu bu diye yazmşsın ve ben bunu savnmadğmı ve böyle olmadğnı da belirttim. konu kapanmştr. Uzatmanın anlamı var mı?
+1 yılMilletin ekmeğiyle oynamayın. Ne güzel ahmaklara benimsetmişler. Uyandırıyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yıl2 bacak arasında namus 2 parmak arasında sigarayla saygı ölçmektir en büyük cahillik.
00 YorumlaBu soruya tek bir cevabim var oda su
Bedenin bakire olsa ne yazar lann ruhun o* Olduktan sonra :-) ;-) :-P00 Yorumla
+1 yılDogru dusunuyorlar göten verip bakireyim diyen oruspudur benim gözümde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılveren her kız bu lafı söyler
82 Yorumla- +1 yıl
altına imza atmak istedim ama olmadı. Verenkızlarklübü. com
yorumlara bakıyorumda erkekler daha ileri görüşlü
00 Yorumla
+1 yılyanlış düşündüklerini düşünüyorum.
00 Yorumlaiki bacak arasinda namusu olmadigini :S
00 Yorumlaveren kızlar der bunu panpa
10 Yorumla
+1 yılDogru dusunuyorlar tebrik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBkz. Oru. spuluğunu inkar eden kız
10 Yorumla
+1 yılhala bulunamadimi nerde oldugu :)
00 Yorumlasavunma sanatı :)
00 YorumlaBence kadınlarda özgürce yaşamalı cinselliği
00 YorumlaÖylee ana vatan kan ağladıysa sakat defolu :)
00 Yorumlanamus bacak arasında olmaz zıhnnıyette olur
00 YorumlaPatlak teker 😁😁😁
00 YorumlaÖlmeliler, net
00 Yorumlahaklı
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Namus bacak arasında değil diyen kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler