Bırakmak zorunda kaldığım kedim onu görmeye gittiğim zaman beni görünce kaçtı bunun sebebi ne olabilir sizce?

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 10 Ay önce yavru bir kedi aldık eve. Tabi annem hayvan sevmediği için istemedi vs her neyse uzatmayacağım. Kedim malum büyüdüğü için etrafa işemeye başladı. Kısırlaştırmak istedim ama babam izin vermedi yazık vs dedi. Aile evinde yaşadığım için ve her ailede olduğu gibi onların kararı daha baskın olduğu için uymak zorunda kaldım anlayacağınız. kısırlaştıramadığım için haliyle hayvancağız işedi durdu. Bana çözüm yolu da bırakmadılar Bi türlü. Annem ve babam da gelip gidip söylenince, kedime üzüldüm açıkçası ve kedimi aldığımız kişiye geri götürdüm. Kadın tam bir kedi delisi ve kedilere çok iyi bakıyor. Kedimin annesi kardeşleri vs orada yaşıyor hala. Alışması kolay olur diye bıraktım oraya. Bir iki gün sonra ziyarete gittiğimde kedim beni görünce tanımadı sanki. Kaçtı yanımdan yaklaştırmadı beni yanına. Kedim ilgiyi sevmezdi ama bana düşkündü bensiz uyuyamazdı. Yanımdan ayrılmazdı. Benden kaçınca çok üzüldüm. Kaç gündür de rüyamda sürekli onu görüyorum. Yaklaşık 1 ay oldu kedim gideli ama yine de baya kötüyüm. Dün gece onu ağlarken gördüm rüyamda. Ama yanına gidince bana gelmiyor kaçıyor yine. Anlamadım ne yapacağım. Ne düşünmeliyim. İnanın hiç iyi değilim. Evladım gibiydi o.
Bırakmak zorunda kaldığım kedim onu görmeye gittiğim zaman beni görünce kaçtı bunun sebebi ne olabilir sizce?