Bir anda yalnız kalmak?

Ortaokuldayken etrafım da çok insan vardı herkes beni severdi arkadaşlarım her teneffüs yanıma gelip beni beklerlerdi dışarı çıkmak için muhabbettim sarardı iyi de futbol oynardım benle oynamaktan zevk alırdı herkes hocalar severdi herkes severdi ama liseye geçtiğim ilk günden bu yana kadar hiç arkadaşım olmadı asosyal oldum okulu bıraktım evde pc başından para kazanmaya çalışıyorum çok utangacım abimin arkadaşları var hep onlar iftardan sonra dışarı çıkıp eğlenirler ama ben gidemem çünkü utangaç olduğum için hiç yeni arkadaşlıklar edinemiyorum sohbet başlatamıyorum Amcamın oğlu ve dayımın oğlu var amcamın oğlu beni sever ama ben ona göre çok sıkıcıyım fazla konuşmadığım için komik olmadığım için ama dayı oğlu köy de yaşıyor arada buraya geliyor yemin ederim arkadaş ihtiyacımı sadece o günlük hiç hissetmiyorum her gece ağlıyorum neden yok neden yok diye düşünüyorum eskiden bişey yaptım da böyle mi oldum diye ama yok hep sınıfa yeni gelen kişilerle arkadaşlık kurar onu ortamımıza sokardım ama lise de arkadaşım olmadı hiç kimse gelip yanıma nasılsın iyi misin bile demiyor annem babamdan başka, okulu bırakınca annem ve babamın gözünden iyice düştüm zaten.. hani ne yapabilirim hiç böyle abimin arkadaşlarıyla konuşamıyorum bi utangacım sesim çok ince hep dalga geçerler bir yerde bir şey derken sesim çıkmaz kimse duymaz lütfen yardım edin çok sıkıldım artık
Bir anda yalnız kalmak?