10 yıl önce tellerimi takan diş hekimime gittim bugün. Oturduğumda napıyosun nerdesin okudun mu çalışıyo musun gibi sorular sordu ben de turizm okudum İzmirdeydim otellerde önbüroda çalışıyordum ama iki yıldır pandemiden dolayı burdayım falan dedim çalışmayı düşünüyor musun diye de sordu ben de neden soruyorsunuz randevu mu yazacaksınız falan dedim neyse işte
Fiyat falan verdi plak yapalım diğer türlüsü hem maliyetli olur hem de zarar verir yenilemek dedi en son plağa karar kıldık falan filan neyse işte
Arkadaşım da diyor ki belki iş için sormuştur yani muayenanelerde danışmada kızlar çalışıyorya belki o yüzden sormak istemiştir işe alsam mı diye düşünmüş olabilir dedi
Acaba o sebeple mi sormuştur yoksa hani maddi durumu nasıl yani ödeyebilecek mi falan gibi mi düşündü de sordu acaba
Sizce hangisi olabilir?
Fiyat falan verdi plak yapalım diğer türlüsü hem maliyetli olur hem de zarar verir yenilemek dedi en son plağa karar kıldık falan filan neyse işte
Arkadaşım da diyor ki belki iş için sormuştur yani muayenanelerde danışmada kızlar çalışıyorya belki o yüzden sormak istemiştir işe alsam mı diye düşünmüş olabilir dedi
Acaba o sebeple mi sormuştur yoksa hani maddi durumu nasıl yani ödeyebilecek mi falan gibi mi düşündü de sordu acaba
Sizce hangisi olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer