Siz ne anlardını?

yeni tanışmış sayılıp ilk buluşma için soradan cafe gitmek yerine izmirde olanlar bilir karagöle çıkalım diye karar aldık ve yol üstünde eski eski terk edilmiş 3katlı hastane var bunun muhabetti oldu işte korkunç bi yer ürpertiyo felan diye. kadın arkadaşım ısrar etti girelim diye herneyse ben sürekli bak içerden domuz köpek felanda çıkabilir diye olumsuz yaklaşıyorum elimden tutup ta üst kata kadar çıktık hani orda dikiş yapılsa kimse ne duyar ne görür bi odanın içindeyiz bekledik 5-10dk sonra birden hadi gidelim dedi.
şimdi ne mal adamsın kızın niyeti belli demeyin az çok bu işlerin içindeyim en ufak sellektör yok ortada gayet saygı çervesinde ogün her şey olumlu gitmesine rağmende o akşam birdaha görüşmeme kararı aldı. sorum aslında kadınlara neden 😄
Güncellemeler
+1 yıl
işte kimi arkadaş yakınlaşmadığım için diyo banada öyle geliyor biraz ama işte öncesinde sıfır niyet göstergesi.
çok keyifli 40yıllık tanışıyomuşuz gibi gün geçirdik öncesindede zaten flört yaşamışız iyide anlaştığımız için hoşlandığımı daha belirgin bi dille izah ettim elimde patladı 😄
Güncellemeler
+1 yıl
flört dönemi sonra güzel geçirilmil bigün akşamında daha belirgin bi dille hoşlandığımı söyledim ben karşılık beklerken hayır istemiyorum görüşmeyelim diyince yadırgıyo insan
Siz ne anlardını?