Aile & Toplum Annemi askerdeyken kime emanet edebilirim ailesi çok uzakta ve gitse bakmazlar bile ne yapmam lazım? kameral Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Annemi askerdeyken kime emanet edebilirim ailesi çok uzakta ve gitse bakmazlar bile ne yapmam lazım?Askerdeyken annem kendini idare edemez alışveriş vs gibi şeyleri zorlanır nasıl yapacagjm ben yokken 6 ay aklım burada kalir Güncellemeler+1 yıl Güncel Annemi askerdeyken kime emanet edebilirim ailesi çok uzakta ve gitse bakmazlar bile ne yapmam lazım? Cevapla Alışveriş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı. yakın bir arkadaşına söyleyeceksin.. arada uğrayıp itiyaçlarını giderecek.. hal hatır soracak vs 0 5 Yorumla kameral +1 yıl Oyie ama işte insanlar banane senin annenden vs der moralim bozuldu diye demiyorum kimseye Yorumla by_naturalist +1 yıl moralini bozacak bir şey yok henüz.. teklif et yine sen.. yakın samimi arkadaşlarından bazılarına.. Yorumla kameral +1 yıl Öyle ama işte cevapları moral bozabilir yinede en yakın dediklerime sorarım Yorumla by_naturalist +1 yıl sen sor yinede.. hayır derlerse o zaman farklı bir şey düşünürsün Yorumla kameral +1 yıl Aynen soracağım bakalım 🙂 Ya bir kaç şey danışabilir miyim size yazarsanız Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Teyzene, halana, yengene bir akrabana zor bir cevap değil. 0 1 Yorumla kameral +1 yıl Öyle ama biz ayrı şehirler onlar ayrı buraya gel desem gelmezler anneme git dedem gitmez Kız arkadadlsrim var ama banane annemden derde vs zoruna gider diye teklif edemedim Yorumla
yeniçeri7 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kız kankalarına emanet edebilirsin 0 3 Yorumla kameral +1 yıl Çekiniyor insan aslında kız arkadaşım yani kankalarim var ama banane senin annemden 6 ay birde derse vs baya zoruma gider diye kimseye diyemedim Yorumla yeniçeri7 +1 yıl Öyle derse skr, m seni diyceksin olum onlar senin arkadaşın değil demekki öyle yaparlarsa sil hayatından amca dayı bişeyin yok mu Allah yardımcın olsun devletten yardım mı istiycen bilmiyorum yaw Yorumla kameral +1 yıl Haklısın öyle ama kimse zorunlu değil ki buna o yüzden yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yakın bir arkadaşına söyleyeceksin.. arada uğrayıp itiyaçlarını giderecek.. hal hatır soracak vs
Oyie ama işte insanlar banane senin annenden vs der moralim bozuldu diye demiyorum kimseye
moralini bozacak bir şey yok henüz.. teklif et yine sen.. yakın samimi arkadaşlarından bazılarına..
Öyle ama işte cevapları moral bozabilir yinede en yakın dediklerime sorarım
sen sor yinede.. hayır derlerse o zaman farklı bir şey düşünürsün
Aynen soracağım bakalım 🙂
Ya bir kaç şey danışabilir miyim size yazarsanız
Teyzene, halana, yengene bir akrabana zor bir cevap değil.
Öyle ama biz ayrı şehirler onlar ayrı buraya gel desem gelmezler anneme git dedem gitmez
Kız arkadadlsrim var ama banane annemden derde vs zoruna gider diye teklif edemedim
Kız kankalarına emanet edebilirsin
Çekiniyor insan aslında kız arkadaşım yani kankalarim var ama banane senin annemden 6 ay birde derse vs baya zoruma gider diye kimseye diyemedim
Öyle derse skr, m seni diyceksin olum onlar senin arkadaşın değil demekki öyle yaparlarsa sil hayatından amca dayı bişeyin yok mu Allah yardımcın olsun devletten yardım mı istiycen bilmiyorum yaw
Haklısın öyle ama kimse zorunlu değil ki buna o yüzden yani